afiyet olsun canım yedin dimi?Nasıl omuşşşşşşkaydirigubbakcemile2o zaman ara öğünümü tadımlık yaparım ben de :) sağol laracım sanada kolay gelsin
akannehiraçtırma ağzımı söletme kötüyü dünürrrkötükedihüso dünürrrrrralsanaalsanasmile
ben damada 1 altın iliştirem. sende düğünde kızıma altınları toplu iliştirrrr
mobilyalara sen karışma hepiciği benden olsunolumunekankayizsmile
ama ev senden olsun. hani senin tek oğlun var kıymatludur şimdi benim damat.
benden yanada kıymatlu olacağu kesin benimde tek damadım olacakta
olmazsa evide yarı yarıya alırız şimdi anlaştıkmıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ALLAH seni ne yapmasın kıs bu similleri düşürdügün halimi....sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: he hemşomun maşallahı var ....efferin sizeeeeeeee bütün kızlar gitmiş
ay kendmi çok iyi hissediyorum tarifi mümkün degil :) :roflol: :roflol:
kalktım burdan koştura koştura iş yaptım bir sürüüüüüüüüü daha da iş çıkardım kendime
ha bu arada bişr tencere yaptım elmalı tarçınlıvs vs aklıma şey geldi onda karabiber de vardı sanki tane karabiber bilenler onaylarsa teşekkür ederim
sonraaaa lahanalı bulgurlu yeşil mercimekli çorbamı da yaptımmmmm tuz cooook az attım içine yag bir yemek kaşıgından az koydumm çooooook güzeldiiiiiii yaglarımı eritcek benim sizzzzz çatlayın patlayınnnnnnn :umursamaz: :roflol:
sonraaaaaa bir de kapı çaldı delikten baktım bir kadın orta yaşlı açtım kapıyı satıcı belli çorap falan satıyor dediki kızım sen anneni çagır bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evin sahibi benim dedimmm :roflol: :roflol: :roflol:
kadın :1shok: :1shok: oldu
neyse dedim hadi bir tane alayım ama başka bişi almam için sakın ısrar etmeeeeee :roflol: :roflol::roflol: tamam tamam dedi :roflol: :roflol: yeni evlsiin galiba dedi genelde de gençler varmış sizin binada dedi bende yooooooooo 12 yıllık evliyim dedim :roflol::roflol: :uhm: kadının kafası iyice karıştııııııı :roflol: :roflol: :roflol: daha cok gencsin dedi bana bende sagol dedim iyi günler dedim kısa kestim yoksa hayat hikayemi anlattıracaktı bana :roflol: :roflol:
ay ay aklım neler geldi küçük oğlana hamileyim 5 aylık bir düğüne gittik kadın la oğlu beni kesiyo :roflol: adnaa kozanda :roflol: :roflol: sormuş soruşturmuş düğün sahibine sonra kadın yanıma geldi kzıım çok güzelsin evliymişsin öğrenince cok şaşırdım deyi :roflol:
ayyyyyyyyy işte böyle çenem düştü benim ben kaçarrrrrrrrr sizi seviyom ben kendimide tabi bu fazlalık yaglar gidince dhaa da gözel olcam ben :roflol: :roflol: :roflol:
için için eridiğini hissediyorum bileeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol: az çayım demlensin onuda içççemmmmmm siz çatlayın emi
leylacımmmmmm sen dayanamaz atarsın tatlım at tabiiiii agzına o gözelim böreklerden :roflol:
son gülen yine ben olcam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol::roflol:
o kadar cok grafik kullanmışım ki .))))))))))))))):))))))))) kk da kabul etmedi düşür cabuk didi banaaaa :)))))))))))))))))))))))))) ha grafiği onlar dedi yoksa ben ikon diyom yada smiley :))))))))))))
Ya bende isterim bende.Yoksa gizli gizli yarışma mı yapıyorsunuz aranızda bakem...orbişim hedef yok en çok kim ne kadar kilo verirseeeeeee datlım :lepi: :lepi: aslında birinci bellide sonuncu kim ? :lepi: :lepi: :roflol: :roflol:
laracığım allahtanki benim kola çarptı birde onun yüzüne çarpaydı cennetlikmi cehennemlikmi işye o zaman belli olurdu:roflol::roflol:
Alemsin valla Doracım.Çok güldürdün beni.İyi ki eşine gelmemiş valla.....:roflol:Geçmiş olsun tatlım...:
bu harika bir fikirrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
göbek yarışması vardıya o hareketleri buraya kopyalayıp hergün yapanları işaretlerizzzzz.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?