afiyet olsun doram yag olmasın
ya hergun fındık fıstıkmı yıyosun sen yoksa banamı ole gelıyor
Canım umarım iyi vakit geçiriesin,opuyorumnanaktanAyrıca yediklerin çok güzel,fazla değil ki .....
selam kızlar şükür kavuşturana
modayakyaj canım vıvamın arkadasını böyle beklerdım çok güzel gidiyorsun memlekete geleyomuşsun saglıkla git gel canım
bediş mehmet özün bir proğramı vardı geçen
gkadın 40 kilo vermişti. ara öğünlerinde hep fındık fıstık yemiş. özelliklede yer fıstığı enerji yapıyormuş. bende bu yüzden her gün 1 avuç yiyorum. evet sana öyle gelmemiş canımmmolumunekankayizsmile
bediş ben takıma girmiyorum ama size öyle birini getirecegim .... çok şaşıracaksınız.....delikafaduldenben akşam yemegımı yıyıp geldim gunun menusu tuhaf oldu ama şölee
öglen 2 mandalına 1 portakal
ara çucuk kraker peynır
akşam yagsız makarna maydanoz tere
bı meyve daha yerim bugunluk bu kadar yeter
selamunaleykum eski tombikler:) öncebisi anlatıcam dinleyin beni:)) sabah kalktım 2 dilim bazlama ve peynir yedim ardından ev topladım ... eşimcim benim walk home videomu hazırladı veee 5mile evde yürüyüs yaptık.... ARTIK FULLL MORALLE DÖNEBİLİRMİYİM ?turkbayragi
asi bulutum tşkürler canımcım:))) kızlar bugun yapmama ramen önerim var walk home yi kesin yapın bebe belik gecin tv basına yapın eglenceli:) 2 mile de kan ter içinde kalıyo insan ama cok eglenceli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?