canım esim daha 26 yasında herhalda gecmedi daha:) valla bende gitmek istiyorum esimden önce :)) kuzum adananın havasıda beni öldürüyor soguk memleket cıkarsa velle daha ii olur .... allahım inş giderizzzz... adanaya kurbandan önce gitmiştim heryıl gidiyoruz adana imamogluna..sen nerdesin ?yoooooooo hatırlıyamadımm canımmmm
demek eşin adanalı sevindimm yaaa hemseriymişizz bakkk bunaa dahaa çok sevindimm
sınavadaa yaşş gitmeden eşininn mutlakaa girinn canımm yaa inşallah kazanır eşinnn,3 yıl değişik bir dönem yaşadımm tatil gibii olduu,amaa birazz orayaa alıştımm burdaa sıkılıyorumm bazennn bu kötü oldu işteee,havasıı kötüydüü amaa bizz burayaa alışıncaa orasıı çok soğukk geldii
adanayaa gelirmisinizz siz hiç
yok canım yaa o zamanlar kızım vardı hani hamişlere nur iner derler ya ondan bence ....niye öyle düşünüyorsunkii canımm senn şimdidee temizz ruhlusunn bencee
ever resimdede çokk güzell çıkmışsınn cıvıl cıvıll böyle
kız öle degilmi ama cirkinlestim aayol:)))evt aysimin güzellıgı yansımıs şimdi ben bizzat gördum kanlı canlı yuzune bakılasın yok (manyahhhhalsanaalsanasmile)
aşuremiiiii:1shok: ehemm öhömm mııııııı 1 ufak tencerede bende var birine ayırmıştım gelip götürmediiiiiiohaoldumsmile
ya gidecek:lepi: ya gidecekkk yaniii:jeyyar:
canım bunu bende bilmiyorum ama ebruda şu an olmadığına göre kalisciğime bir sorayım bakalım ne cevap verecek. ama sanırım yapacağız. takımcaaa
ben bir hatırlayımmmmmm sanada öğreteceğimmmmmmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealüüüüüüüüüüüüüüüüüü dora hanumcum ben bilmez o hesabı( de anacım desifre olmak istemiyom sülale biliyo burada oldumu:)))
günaydın canımmmmmmmmAAA yeni ferman çıkmış GÜNAYDIIIIN Çıtırlar
Eski kilolarla hesap yaparak rezil olucaz valla sonunculuğumuz kesin zaten.:kedi:Birde utanç cabası ama biz bunu hakettik yani ben kendi adıma 3 kilo ile döndüm ve hala yiyorum utanmadan....Arsız oldum artık...:roflol:
ben ne yapam 9 kg ile geliyorummmm(((((
dora sagol canım elinden öper bacım dio bediş:)) sen koskoca lise mezunu hatunsun akademik kariyerin cok ...öle işte diyo:)) bediş baglanamıyo malum 3g liDD tel deyik öle dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?