Çok sağol kütocumm,salatadaa iyii olurduuu amaa canımm istemeyincee yapmadımm yanında pizzadaa vardıı çocuklasrdan ondan yedii bende çorbaaafiyet olsunnn salata al barı yanına
oy geldim sonunda ben neler yaptım ben bu oyun yüzündenhile yapcem para yaycem die pc çökerttim sabah beri serial arıyorum neyse yaptık simdi...eksik progrmları yapacem... EDA cım polonya yamı gittin daha bitmedimi gurbetin? AEBENim canım benim esmer güzelim napıyon kuzum ben isyan moduna girdim aldım basımı gitttim
atenım nabersın nasılsın muccuxxxxxxx
yenıayım ayça galiba yanlış deilsem
izmir olsa keske mecburı hızmet gönlumuzde artvın var :))
samanyolum mısafırım gıtsın bol bol görusuruz artık
Küto cuğum evet newmoon ayça demek:)
Ne oyunu kızlar buu???
evet evett bugünden itibarenn artıkk dahadaa dikkatlii olalaımmmdora sormuşsun almanyadan mı,
hayır ben avusturyadanım hihoyyyt
bu arada gündüz yazmıştım neler yediğimi ama akşamda biraz bişeyler yedim,çok pişmanım benneyaptımki
koçişim fishmac(balıklı burger) aldı ve yanınada patates kızartması,bende 2 kere ısırdım,bide çok az patatesinden yedim.
biraz süt içtim(sanırım yarım bardak)
bide cok az cheetos light yedim.(bulundugum yerde light olarak satılıyo)
tabi bu abur cuburlarıda kociş almıştı.
ama yarın böyle bişey olmayacak.yarın hersey daha güzel olucak:)
canim ben hep hazir aliyorum buzlukta satiliyor kiyilmis sekilde buzluga atiyorum evde yiyecegim zaman cikartiyorum hemen cözülüyor zaten. Belki türkiyedede vardir öyle? Pahali degil yani gercekten yerimseniben
sen gerçekten harikaa bir insansınn canımmya edacigim sorma, aslinda yine sosial devlet allah hidayet versin adamlara ama ben üniverste ögrenci oldugum icin para destegi almadim, tahsilin var zaten üni. okumana gerek yok ise girebilirsin dediler, bende üniv. birakmamak icin hem calistim hem okudum halende öyle gerci ama ilk zamanlar cok zordu birde esim cok cok kötüydü simdi yine iyi, sürekli ilgi istiyordu hastaneden yeni ciktiginda kendi haline birakamiyordum.
Ama sevindim düsündügüne sagol güzelim Şeniz
ii sevindim senin adına eda:)) inş bizimkide sınava bu yıl girecekmiş:) olurda bende giderim... adana içinde sana kolay gelsin yazları((
evet canım polis ve adanalı hatırlamıyosun dimi beni:))))
bu arada resmime bakınca ne güzelmişim o vakitler temiz ruh tasımaktanmıydıki? yani kızımı 5 aylık hamileyken cekmiştim:)
eşin askerden geldimii canımm
resimlerinee baktımm yaylaa evi değilmii canımmm ohh miss gibii yazlarıı bendee annemleree niğdeyee gidiyorumm 15 günlüğüneeee
bu arada resmime bakınca ne güzelmişim o vakitler temiz ruh tasımaktanmıydıki? yani kızımı 5 aylık hamileyken cekmiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?