canım vivamm
dünya küçük işte bir araya geldik yine. kızz özlemişim yazılarını heee :1hug:
sen yine fazla almamışsın. çok bilinçlisin zaten.
bende biliyorum çok şeyi ama uygulayamıyorum kaydirigubbakcemile
kardeşin evlendi anladığım kadarıyla. Allah mesut etsin
iyi sayılırız hatta bomba gibiyiz. az daha gelmesek buraya patlayacaktık :roflol:
sen nasılsın meleğimmmmm
,
Canım ben de 62 olunca daha iyi oluyorum.Bende biraz kilo alınca basen kalça hemen çıkar.Üst tarafım çok ince.Tam bir armutum yani...:roflol:Hepimiz birlikte vericez inanıyorum ben....Ama eski kiloları görünce bozuldum:mymeka:
Arkadaşım geçmiş olsun,yaşadıklarını bilmiyorum ama Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın.Hastada olsa unutsa da eşin yanında ya tadını çıkar....Ben eşimi 10 yılş önce kaybettim yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım.Umarım biran önce sağloğına kavuşur...Allah onu size bağışlasın....:1hug:Birden konuya atladım kusuruma bakma yazdıkların beni çok etkiledi....
Yok arkadaşım merak etme kovsan da gitmem artık,burada herkes çok cana yakın,bir aile gibi.Tonton ailesi olduk biz...:roflol:
ben asi_deniz ebrucum fark atacam bilgine ebrucumkarabiber nerdesin sen !!!!!!!!!!!!!
oirpata canım sen eskiden yarışmalardamıydın kaç kilo ile ayrıldın biliyormusun eski nickin tam olarak onu bulmamız laızm oky
ben asi_deniz ebrucum fark atacam bilgine ebrucum
kızz eda desenize ben nerden biliim:))
seni hatırlamaz olurmuyum fıstığım
Günaydın kızlar
bugün herkes kayıplarda sanırım. ne de olsa hafta sonu
dün akşam ben yine diyete uygun beslenemedim maalesef. dışarıda yedik. kaçtı biraz.
pazartesiden itibaren tam adaptasyon burda olucam kesin.
bugün bir keyifsizlik var üzerimde. çok karışık rüyalar gördüm. Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Merhaba kizlar, dora´dan davet geldi, bende katilmak isterim takima hala yer varsa. Ne güzel eskileri burda görmek : ) viva
Evet canımm o benim nasılsınn oğlanı maşallah kocamann etttin
Bendee yapamadımm yaa diyet falann kalmadı haftaa sonu bendeee
çokk misafirimm varııı
kayınbabamm amelliyatt oluncaa misairimm çoktuu
kız nedemekk olmasadaa yaratmamızz lazımm seninn içinnnn
çokk özledimm seniiiii
ebrucum ben bi ara 6. takım demir başı olmuştum :) lakin int madurlugu ve paylasım gıtlıgından cıkmam gerekti:) kötü fark atacam haaaa onu diim sana102 degilmişim bilgine o 2 haft önceydi korkudan tartıya cıkamaz oldum oy ben bu koca göbemi hangi korseye sokam ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?