kalisle görüşmüştük lakin baska site die engele takıldı... facebook dan ekli ark varsa bana grup daveti atarım... şişman manifesto bir sahıs arkadaslar 46 kilo veren ve 75 kg verme hedefi olan bir sahış .. 1 haftadır takipcisiyim ve işe yarıyo dedikleri ... ebrulum dora ya ben bişi yazdımdı özelden bi diyolaga gecerseniz anlarsınız beni .. yine aynı sorunlar yasamak istemiyorum ..katılmak isterim lakin eskisi gibi haftada 1 kg vermek gibi bi sacmalık yapmıcam az ve öz vercem:) misli ile geri geliyoda(
inanmıyorum bi hayran daha kazandı demet hanım:)) viva cidden cok inceleyici okursan eğittigini fark edersin... tamamiyle değisim hikayesi ... ben demet hanıma hayranlık besliyorum resmen ... ve okuyan arklar dikkatle bakın 46 kg 3 ay veya 7 ayda degil yıllara bölmüş vucudunda deforme bile yok anlata biliyorum dimi:))
günaydınlar efendim önce yediklerimi yazayım
bir elma
bir kupa nescafe bu kadar öğleden sonra gezme var kısır yicem orda canım kahvaltıda yapmak istemedi es gectim kızlar kısırdan sonra akşama bir şey yemeyi düşünmüyorum elma ile geciştiririm inşallah
evet gelelim
misnev iyi gidiyorsun güzelim hadi bakalım
küto hşgeldin kuzum hadi bismillah
doracım o aşuryi bir götürrrrrrrr bende seni gırtlaklamazsammmmm kızım gözümün önünde duruyor atmıyorum agzıma((((((( aklını başına devşir emi:)
edacım nerdesin kzuum sen ya
asicim sen de ortada yoksun
viva sende hg
doracım vivanın arkadaşı gelebilir tabi herkese açık kapımız
bu arada unutmuşum yav kaç kişi sınır dı takımlarda
kailstecim yazmış en son kaç kilo ile ayrıldıgımızı
samanyolu 64
vivalavita 58.9
dora 62.5
ebrulum 72.5
kütahya 82
asi bulut 63.5
karabiberin kine bakacagız arkadaşlar
feci haldeyiz bu hafta sonuncuyuz ha bu arada birincilikte bnim ama sondannnn :))))))
selammm
dün tatildi malum. bugün ancak fırsat bulabildim :kedi:
ebru buradaki kilo yanlış sanırım. çünkü ben 63,5 tartıda görmedim hiç. uzun bir zaman tartılmaya ara verince kendimi 65 te buldum ohaoldumsmile yinede bir araştırmak lazım. yanlış hatırlıyor olabilirim...
nabersiniz kızlar...
oirpata, viva, kütopata :roflol: hoşgelmişsiniz aramıza sırnaşık şey
ben sevdim bu takımı yawww yeni bir takıma girip alışma süreci olsa daha zor olurdu :sm_cool:
vayyy eski takım arkadaşlarım burdalarmış nabersiniz fıstıklar yeni takımınız hayırlı olsun asim kütom oirpata dora eskileri görmek iyi geldi valla opuyorumnanaktan arada 6.takımada uğrayın kızlar özlüyoruz sizi,asim pembiş yazılara burda devam edeceksin demek kaydirigubbakcemile5hepinize iyi kilo vermeler kızlar olumunekankayizsmile
vayyy eski takım arkadaşlarım burdalarmış nabersiniz fıstıklar yeni takımınız hayırlı olsun asim kütom oirpata dora eskileri görmek iyi geldi valla opuyorumnanaktan arada 6.takımada uğrayın kızlar özlüyoruz sizi,asim pembiş yazılara burda devam edeceksin demek kaydirigubbakcemile5hepinize iyi kilo vermeler kızlar olumunekankayizsmile
asicim kaliste öyle yzmış bakarız tekrar canım
oirpata peri ile konuşmadım canım da mutlaka haklı sebeplerin vardır gel dikkatlice el ele birlikte zayıflayalım geri almadan tatlım
teklifim hala gecerli:)
kızlar ben gittim aslında cok sinir doluyum oğlişlerle ilgili olay oldu okulda ya minnacık çocuklar boyundan büyük işlere karışıyorlar ha bu arada benimkiler degil tbi de benimkilerde arada dayagı yiyenlerden hele benim minniciğim abisini kurtarmak isterken dayak yemiş ay aglattınız beniiiiiiii neyse gittim ben beni bekliyolar caldırıp duruyorlar öptm sizi kısır yicem ama cok az çok acıkınca elmaya dayanıyorum valla az önce ikinci elmamı yedim ba bay
yumukummm :1hug:
bende özledim valla sizlerii
6. takım çok değişti canım yaa. siz bizleri ziyarete gelin her zaman. biz de uğrarız tabii
nasıl gidiyor bakalım serüven. kaç kilosun şu an. birde nazlı kaç kilo bak soracaktım unuttum
hoşgeldin yumukcuğum.
güne asinin pembiş yazılarıyla açılış yapmak bizede iyi geliyor. sanki bahar gelmiş gibi içimiz kıpırdıyorhihoyyyt
hoşgeldin yumukcuğum.
güne asinin pembiş yazılarıyla açılış yapmak bizede iyi geliyor. sanki bahar gelmiş gibi içimiz kıpırdıyorhihoyyyt
asicim kaliste öyle yzmış bakarız tekrar canım
oirpata peri ile konuşmadım canım da mutlaka haklı sebeplerin vardır gel dikkatlice el ele birlikte zayıflayalım geri almadan tatlım
teklifim hala gecerli:)
kızlar ben gittim aslında cok sinir doluyum oğlişlerle ilgili olay oldu okulda ya minnacık çocuklar boyundan büyük işlere karışıyorlar ha bu arada benimkiler degil tbi de benimkilerde arada dayagı yiyenlerden hele benim minniciğim abisini kurtarmak isterken dayak yemiş ay aglattınız beniiiiiiii neyse gittim ben beni bekliyolar caldırıp duruyorlar öptm sizi kısır yicem ama cok az çok acıkınca elmaya dayanıyorum valla az önce ikinci elmamı yedim ba bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?