doraaaa aşureyi unuttum snaama atladıgnı biliyorum yorum yapmamışsın hala geçerli ankara uzak belki ama bn rüyanda gelir gırtlaklarım seni on göreeeeeeee :)))))) öcüüüüüüü
Ya benim bu sisman manifestosunu okumak haftalarimi alacak, cok sevincliyim : )))
Valla böyle güzel sayfalar insani aydinlatiyor. Okumaya basladiktan sonra ne yiyecegimide kesinlestirdim, aslinda ne icecegimi:
Kizlar hepinize bir meyve-sebze sikacagi öneriyorum. Annem hediye etti bana, ilk verdiginde ben bunu ne yapacagim diyordum, ama simdi onsuz bir hayat düsünemiyorum : ) Gecenlerde kayinvaldemgil geldi türkiyeden ve oda okadari cok sevdiki türkiyeye geri döner dönmez almis ve hergün mutlaka iciyorlarmis.
Bugünkü kahvaltim:
5 Havuc (kabugunu soymadim, sadece iyice yikadim, ama soyunca görüntü daha güzel tabii)
yarim salatalik (kabugunu soymadim daha saglikli olsun diye, ama görüntü olarak icecek soyunca daha güzel gözüküyor)
yarim limon (kabuklarini soyup komple koyuyorsun makineye)
1 dis sarimsak
bunlari makineye verdim ~300 ml sebze suyu cikti, cok güzelde tadi var, simdi onu iciyorum. Sonra birsey yemem, cünki bagirsaklarimi temizlemesini istiyorum. Artik öglene yemek yaparim, zaten esimde gelecek.
aeben alttan diziliyodu beni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?