kızzzalsanaalsanasmilesen benii tanımıyonmuuuuuuu
ben eda hani eski nickim eda01
unutmuşş olabilirsinn tabikii amaa başka sitedede günlükk açmıştıkk
sen hamilee kalıncaa yarışmadann çıkmıştınnn,2 nci oğlanı doğurdunnn bakk nasıll biliyomm canımm
hoşgeldinn mehtapcımm
misnev dışarı çıkmayın hem kesene zarar git evinde yeeeeeee yaaaaa
dışarı çıkarsan daha fazla yersin kaçar diye düşünüyorum ben şimdi sen akşama şöyle bir güzel mercimek çorbası yaparsınnn mmmmmmmm mis gibi güzel güzel bir kase içersin makarnalı salatandan da yaparsın yagsız ama hadi azııck damlat yag izin verdim baharatlarla yeşilliklerle ohhh
mayonez falan koymayacaksın umarım :)))))))
hadi bakalım afiyet olsun abla sözü dinle :)olurmu güzelim :)
samanyolucum kendini biraz daha tanıtırmısın boyun kilon kaç onlarıda yazarmısın canım takımımız cok yeni yerimiz vardır herhalde
gel canım istikrarlı kararlı olcaksın ama olurmuuuu ???
canımm dora gelsinn o söyler sanaa
çünküü kaç kişi alındı bilmiyorumm
Arkadaşlar teşekkür ederim ama Dora dan henüz davet alamadım,bekliyorum.Sanırım mesajımı görmedi...,:çok üzgünüm:
DORACIM LÜTFEN DUY SESİMİ;BENİ DE AL TAKIMA:::::::Bak almazsan obez olucam sonra üzülürsün...:roflol:
AYYY tamam canım kızma,senin takım kaptanı olduğunu bilemedim arkadaşım.opuyorumnanaktanŞaka bir yana kararlıyım arkadaşım.Vermem gereken 5 kilo var az mı ya.....:çok üzgünüm:
samnyolucum sen neden bizim sözümüze iimat etmiyon kıııııı :))))))))))
doraaaaaa gel de şu kıza gel de yazık garibim seni bekliyo :))))))))))))
bu arada fazlada kilon yokmuş ama azimli olacaksan hedefime kesin ulaşacagım diyosan haftada bir gün ugramayacaksan gel diyorum şekerim daha ne diyeyim ki
oky öptüm herkesii
CANIMMMM takım kaptanımız artık ebru sen önce ona itimat et bencedeolumunekankayizsmile
ben sadece takımı toparladım gerisini ebrunun şefkatli kollarına bırakıyorum oda gel dediğine göre hoş geldinnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yaaaaa:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?