hep birlikte toparlanalım ama sen de en kısa zamanda dön aramıza olur mu :1rolleyes:
helal olsun singingim.sizleirnde bende hakkı var.Hepiniz helal edin haklarınızı...
Tamam canın hele bi git dön sen ama takımın bi kaptan seçmesi daha doğru olur..
Eğer resmi olarka takımları birleştirmezseniz paylaşımları ortak yaparsınız ama listelerin ayrı hazrlanması gerek yada takımlardan biri diğeirnğin nüfusuna geçerse sırnaşık şey tek liste ve tek takım olur
Helal olsun canım sizlerde helal edin. bir çok şey paylşatık birlikte...
Artık kararlar sizin çok karışmak istemem ama kaptan olması daha iyi olur.nedne derseniz bir kişi en azından net olarak sorumluluğunu bilir.eğer o hafta listeyi hazırlayacak kişi unutur da listeyi hazırlamazsa ve paylaşım alanına bildirm yapılmazsa takım yarışmadan diskalifiye olur.
ortak paylaşım mı birleşme mi bu konuyu netleştirmeniz çok iyi olur...
merilim hoş geldin. ben bir süreliğine ayrılıyorum.sende bir görünüp kayboluyosun.nerelerdesin bakalım böyle?Ben olmasam da sen gel bak takım revizyona gidiyo canlanmaya katkıda bulun sende...
Canım dilerseniz birleşin dilerseniz takıma yeni üyeler alın.Ben herkesin mezun olmasından sonra takımı kapatmak niyetinde olduğum için yeni üye almıyodum.toplam sayı 12 kişi olmka kaydıyla takıma yani üyede alınabilir.
Bir süreliğine gidiyorum dominoşum. hadi hep bilrlikte toparlanın sizde.döndüğümde herkesi daha ince göreyim.öperim kocaman...
vereliniortak eylülcem hep bilrikte başarın.umarım herşey daha iyiy olur..
handemicim sınavda başarılar dilerim Allah yardımcın olsun...
canım hep birlikte toparlanmanızı diliyorum. kolay gelsin... a.s.
silvişim 2.5 aydır izmirdeydim eve döndüğümde savaş alanıyla karşılatım felaket kötüydü evin hali bi bakıcı buldum evi temizledim derken giremedim işte tam dedim başlıyorum bi bakayım kızlara herkes dağılmış. tarikim bebiş im 5 ayını bitiriyor artık. emmek istemeyen bir bebek günde toplasan 1 saat emmiyor bende süt olsun diye yedim yedim sonuç 66 kilo beni kabul ederseniz sizin yardımınızla eski formuma dönmek isterim hepinize iyi hafta sonları
hep birlikte toparlanalım ama sen de en kısa zamanda dön aramıza olur mu :1rolleyes:
evet kızlar herkese merhabalar ..silvişim canım önemli bişe olmadıgına çok sevindim..
kızlar yazılananları okudum çok üzülerek hepimiz aynı dettten muzdaribiz ben gördümki izin döneminde takımda olmasdıgım için kendimde bi sorumluluk hissetmesdigimden önüme geleni arkamdakini sagım solumdsakini hep yedim ...tamam kızlar artık bu kadar yeter benim için agzımın payını aldım ...
eger ki kabül ederseniz ben takım kaptanı olarak muhteşem bi şekilde takıma geri dönmek planındayım ...şimdi okudum ve çok üzüldüm sizler ne düşüncedesiniz bilmiyorum ama takımımızı yeniden kuralım ve tekrardan başlıyalım olurmu..
ama bilmiyorum ben silviş gibi sabırlı degilim hergün ama hergün paylaşım yapılacak bir gün bile aksatılmayacak çünkü benim ihmalin hiç bir türlüsüne tahammülüm yok tabi çok önemli bi sorun olmadıgı sürece ..şu alıntı yaparak yasptıgımız bildirimler aslında çok iyi oluyordu ama yapmayalım çünkü takip eemiyoruz ortalık 56 ya gidiyor..kaptanlık konusunda sizden ve silvişden gelecek cevap üzerine bi plan hazırlayalım olurmu ..yani bilmiyorum kaptan kim olursa olsun bii düzene girelim benim düşüncelerim bu kızlar birde şu liste yi yollama işini pek beceremiyorum ondada zaten enfurtum bseni yanlız bırakmaz ..hepinizi çok öpüyorum ...
ha bu arada kızlar size kendim için çok önemli bi haberi vermek istiyorum sanırım daha önceden bahsetmiştinm ev için bi ssistemde nakit para biriktiriyoruz diye onda biriken paramızı aldık ve allah izin verirse bayram da mersin dönüşü onun üstüne 75000 kredi çekip ev alacaz ..eşimle bir ay kadar papaz olduktan sonra ikna ettim ..çok mutluyum kızlar çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?