kızlar merhaba ,
maalesef pek paylaşımda bulunamıyorum. oğlumu carşamba gününden beri dr a götürüyoruz.
1 hafta önce hastahaneden çıkmıştık hastalığı nüksetti bizde dr değiştirdik. ve bütün tahliller sil baştan. çok şükür şimdiye kadar bir şey çıkmadı peki o halde nedeni araştırıyoruz.
bu yüzden canım sıkkın . günlerim yorucu vekoşturmacalı stresli.çünkü bu sefer dr . muz yakın bir semtte değil.
neyse sonuçlar bewlli olsun daha sıkı döneceğim inşallah
handemi bravo bendende.
ben doğuma 86 kg la girmiştim ve doğumdan sonra sadece 82 . kloya düşebilmiştim.
neyse sonuçta azim irade.
herkese güzel bir hafta
Baharcım aramıza dönmüş olman ne güzel tekrar tekrar geçmiş olsun hayatım yorma yi,nede sen kendini spora ufak ufak başla
tşkler canım..a.s. bende çok mutluyum aranızda olmaktan. size karşı kendimi okadar sorumlu hissediyorum ki; en ufak bir kaçamak yapsam gücüme gidiyor.. umarım bu sorumluluk kilo vermemde faydalı olur. benim mart yada mayıs ayına kadar kesin 60 kilo olmam lazım.. bu genç yaşlarımı kilo sorunlarıyla uğraşarak yaşamak istemiyorum bu sefer çok kararlıyım 60 olmadan kesinlikle bırakmayacağım:teytey:
ah canım benim ayynı bende onu istiyorum en geç hazirana kadar zaman verdim kendime 60 kilo olmak istiyorum dediğin gibi okadar bıkdımki böle gezmekden
biz kararlı olursak yapamicamız şey yok ben buna inanıyorum birbirimize destek oluyoruz böle buda ciddi bi motivasyon oluyo
çıtırız dahada çıtır olucaz hihoyyyt