Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın güne gidiyorum. evden çok aç çıkmamalıyım ve de giderken yanımda diyet kola götüreceğim ki tokluk hissi çabuk olsun. yoksa aç günlerin acısını çıkarmaya kalkabilirim. bir de arkadaşların "bu seferlik boz, akşam bişey yemezsin, bunlar kilo yapmaz gibi " ısrarları var tabii.... yasakkelime
ÇITIRLAR TEBRİK EDİYORUM SİZİ
3.TAKIMDAN BUNA SİZEa.s.a.s.
kızlar dün gece bilgisayar başına geçemedim kusura bakmayın. dün çok kötüydüm tansiyonum düşmüş sanırım 2 gündür çok yüklendim kendime.
Bu arada kocaelicim ben 15 tatil müddetince bilgisayardan uzak olacağım çünkü tatilimi köyde geçireceğim köydede internet ve bilgisayar olmadığından paylaşım yapamayacağım. istersen başka gruba katılmak isteyen arkadaşları gruba alabilirsiniz benim yerime. bir kaç gün içinde böyle bir karar almıştık çok üzüldüm aslında ama yapacak bişi bulamıyorum ama geldiğimde gene bu grupta olmasamda paylaşımlarımı devam ettireceğim. çünkü burada olmak beni çok mötive etti. Çok üzgünüm arkadaşlar.
ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER
Karmencim çok geçmiş olsun...anladığım kadarıyla yeni kesinleşmiş bir durum seninki. İstersen önümüzdeki 2 hafta boyunca kilonu bildirim listesinde sabit göstererek seni idare edebiliriz. Ama belirttiğin süre daha da uzayacaksa üzgünüm ama başka birinin yerini işgal etmiş olursun..Seçim senin canım???[/QUOTE .!.:canım ya bu habere çok sevindim. delikafadulden ben okulların kapanmasıyla Eskişehirde yani eskişehirin bir köyünde olcağım. o süre zarfında beni idare ederseniz çok mutlu olurum. gelincede paylaşımlarıma devam ederim canım. sömestre tatili süresi bittiğinde kesinlikle burdayım çünki iş var. delikafadulden
kocaeli bende de karmen gibi bi problem var.kızkardeşim doğum yapacak bu aralar.benide yana yakıla çağırıyor.sanırım haftaya gideceğim.10 gün gibi kalırım.benide idare edebilir misin?burdaki seçimi sana bırakıyorum.zaten daha asıl listeye alınmamıştım.olmaz dersen problem değil.dönünce yine görüşürüz.çünkü hastalık bu sonuçta ne olacağı belli olmaz.bu durum için çok özür dilerim,gruba girmemeliydim.gideceğim belliydi çünkü ama unutmuşum.
slms kızlar bu akşam bir arkadaşıma gidicez daha doğrusu arkadaşlar toplanıcaz şimdi konuştum kendisi ile aman ne hazırlık yapmış ne hazırlık yapmış kurabiyeler börekler napcam ben bu akşam işim zor
dün birkaç haftadır görüşmediğim arkadaşlarıma rastladım
aman bir iltifat bir iltifat sen kesin bişi kullanıyosun nası verdin bu kiloları diyolar
acaip motive oldum iyice arkadaşlar bu akşamda hepsinin tadına bakıcam ama abartmak yok azıcık ödüllendirim kendimi bari:)))
bugün kendimi baya iyi hissediyorum. valla herşeyin başı sağlıkmış yemek yemenin bilesırnaşık şey herneyse bugün ne yediğime gelince
sabah:bir dilim ekmek, domates peynir ve yumurta
ara :50 gr üzüm
öğle: bol salata ve 5 kaşık kısır yedim
akşam sadece meyve yiyeceğim.
yarından itibaren spora yeniden başlayacağım. ama inş. vakit bulabilirim çünkü bu hafta çok yoğunum. sınaflar falan.. neyse görüşmek üzere hoşçakalın..
yapamadıııımmmm.klava:arkadaşlarıma giderken diyet kolamı da yanımda götürdüm, hatta çay yerine onu içtim, ama sofra çok güzeldiiiii-tatlicadiarzu-
sabah:1 bardak greyfurt suyu, 2 adet etimek, peynir
öğle: 1 kase aşure, 3 adet içli köfte, 1 dilim patatesli börek, 4-5 kaşık kısır, 3-4 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası..
akşam: yeşil çay...
30 dakika aerobik....
yarın da çok dikkatli olmalıyım.. galiba tatillerde daha zor oluyor diyet yapmak...:çok üzgünüm: