kızlar ben bugün biraz rahatsızım. bademciklerim şişmiş ve üşütmüşüm ateşim var ,evde dinleniyorum. ayrıca regl dönemim olduğu için çok sancım var anlayacağınız berbat birgün geçiriyorum.ne yediğime gelince; zorlayarak yine bir bardak ılık sirkeli su içtim. sabah 1 dilim ekmek ,3 zeytin,1dilim peynir şu saate kadarda başka birşey yemedim. akşama ne yerim bilmiyorum. yine yazarım iyi günler..
çok sağol canım. önerin içinde tşkler. biberiye çayını deneyeceğim.geçmiş olsun.
Biberiye: Bu güzel kokulu bitkinin kullanılmadığı hastalık yok gibi. Özellikle kan dolaşımı hastalıklarına romatizma ve astım hastalıklarına mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit öksürük migren gastrit başağrısı ağrılı adet düşük tansiyon kabızlık safra kesesi taşı ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır. Hoş bir tat vermesi açısından biberiye çayına bir parça da kabuk tarçın atabilirsiniz.
şimdilik dikkatli gidiyorum ama haftasonu günümüz var ne yaparım bilmiyorum. acaba o zamana kadar kaydirigubbakcemile2kilo verirsem ödül olarak biraz abarta bilir miyim ki...?kaydirigubbakcemile2
merhaba ayrılanların yerine bu takıma girme şansımız varmı ??
sevgili kocaeli,
önerilerin için teşekkür ederim. kilo bildiriminden bahsetmişsin, ne zaman olduğunu ben bilmiyorum, bir de 87. etap içinde kendimi göremedim, biz hangi etap oluyoruz...sevgilerle...
durun durun durun
kocaeli napdın hayatım ben daha kilomu belirtmedim bu haftaki
ah ah çok mutluyum kızlar sabah bir tartıldım 71.7 son kilom
işte budur pilaet mucizesi
budur yeşil çay mucizesi
budur azmin mucizesi
güç bende artık
çok mutluyum ya kilolar gidiyor bir bir kızlar
durmak yok kızlar spora diete devam:)))))
durun durun durun
kocaeli napdın hayatım ben daha kilomu belirtmedim bu haftaki
ah ah çok mutluyum kızlar sabah bir tartıldım 71.7 son kilom
işte budur pilaet mucizesi
budur yeşil çay mucizesi
budur azmin mucizesi
güç bende artık
çok mutluyum ya kilolar gidiyor bir bir kızlar
durmak yok kızlar spora diete devam:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?