Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durun durun durun
kocaeli napdın hayatım ben daha kilomu belirtmedim bu haftaki
ah ah çok mutluyum kızlar sabah bir tartıldım 71.7 son kilom
işte budur pilaet mucizesi
budur yeşil çay mucizesi
budur azmin mucizesi
güç bende artık
çok mutluyum ya kilolar gidiyor bir bir kızlar
durmak yok kızlar spora diete devam:)))))
iyi akşamlar güzeller.herkes tam gaz ne güzel ilerliyor.maalesef benm oğluşum hasta olduğu için sizinle pek paylaşımda bulunamıyorum.ama yazdıklarınızı muhakkak okuyorum.çünkü acayip motive oluyorum inanın.bu arada az biraz unutkanlık var.isimlerinizi unutursam kusura bakmayın olur mu?
bahar arkadaşım hastaymışsın.çok çok geçmiş olsun.
ya şu sandaloz sakızından bende istiyorum ama neden emzirenler kullanamıyor anlmış değilim...
kocaeli çikolata için afiyet olsun yaramasın inşaallah...bu arada karmencim bende eskişehirdeyim canım.esogü karşısında oturuyorum ev hanımıyım...
gel gelelim bugün yediklerime maalesef ben kahvaltım ı eşim yüzünden diyet uygun yapamıyorum.memleketten getirdiğim sucukları 2 günde bir yaptırtıyor.çay,peynir sebze yiyince doymuyormuş.e sofrada sucuk olunca dayanamıyor insan.öffff yaa.ama eşime rağmen başaracağım.öğlen elma veya meyveyle geçiştiriyorum.zaten oğlumla uğraşmaktran yemeyi unutuyorum bazen. bakıyorum akşam olmuş
bu aralar eşim öğlenleri büroda yemek yapıp yiyor.o açıdan ben akşmalrı salat çorba falan yapıyorum.bu akşamda haşlanmış sarmıssaklı yoğurtlu karnıbahar ve bol salata yedim.
bu arada sormak istedim sizlere bitki çayı olarak aktardan mı alıyorsunuz yoksa marketteki poşet çaylardan mı?
bu sefer kendime çok güveniyorum.bide spora başlayabilsem.hep oğluşumun yüzünden sabah geç uyanıyorum.bu gece hiç uyumadı sabaha karşı 6 da uyuduk ikimizde.dolayısıyla 10.30 da kalktım.bu düzensizliğe rağmen kilo verirsem dehşet olacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kocaeli cim
sadece birşey var. Clementine'in bendeki yüzde oranı (yuvarlayınca) 0,35 çıkıyor. Toplamınız yüzdeniz vs doğru. Sadece oradaki yuvarlama olayı var. Ben excel'de yaptım. Otomatik yuvarlıyor. İstersen bir daha kontrol et.Onun dışında listede bir sorun yok. Maşallah güzel kilolar vermişsiniz. Bu hafta bizden umut yok maalesef :). Herkes topluca ya regl ya da final haftasında. Sevgiler
önce annemlerin gelişi şimdi de finaller ( haftaya perş inşallah temizlencek hepsi kocaeli tşk sorduğun için.
12.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI**
spacegirl: (63,8) /64,4 /- 0,6/-0,94 %)
Fiyuce: (58.4) / 58.8 / -0.4 / -0.68%)
sunbul: (58.4) /58,4 / 0/0,0 %)
pengicuu: (62,2) /62,2 /0 /0,0 %)
sibellee: (62.0 ) / 61,6 /0,4 / 0,65%)
baby_nurse: (67.0) / 66,8 /0,2 / 0,3%)
Gkcn57.5) / 58 / -0,5 / -0,87%)
tugce75,6) / 75,6/0 / 0,0%)
Molihua63.4) / 64 / -0,6 /-0,95%)
sbnmcsm69,1) / 69/ 0,1/ 0,14%)
hülyalı: (55.0) /55 /0 /0,0 %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (692.4) /693,8 / -1,4 / -0,20%)