yarın tartıda üzülmemek için tehlikelerden uzak duruyoruz
o tehlikelerden kurtulmam lazim. yarin esimle is yerine gondermeyi palanliyorum. ben onlarla ayni evde yasayamam
nowarcim sen neden izliyorsun oyle programlari, bugunku menum cokta guzel gidiyormus, son anda cozutmussun insaallah pismaniyeyide bir kutu yememmissindir
ay teskler cnm en son sogan suyu ictikden sonra ölcmüstüm cnm ay kizlar suratim sag tarafi sisti üst dudagim sag tarafi fatih ürak gibi oldun ya cok fena oldum hic böle olmamistim ay bu ne ya acaba karanfil yagimi alarji yapti diyorum o biraz gecirdi diye agrisini baya sürdüm bugün disciye gideyorum sonunda ay ins gecer artik ya bu arada aksam spor yapamadim malesef zaten bütün gün dis agrisi cektim bende bosver dedim artik
bugünkü menüm sabah güzel bi kahvaltı akrep hoşafı
ara menengiç kahvesi
öğlen bir tabak makarna
ara akrep hoşafı
akşam 4 de salata
biraz öncede yemekteyizde gördüm çok canım çekti pişmaniye aldım yedim2 lt su daha erken 1 ltre daha içerim bide 5'i bi yerde içerim
50 dk pilates.
o tehlikelerden kurtulmam lazim. yarin esimle is yerine gondermeyi palanliyorum. ben onlarla ayni evde yasayamam
nowarcim sen neden izliyorsun oyle programlari, bugunku menum cokta guzel gidiyormus, son anda cozutmussun insaallah pismaniyeyide bir kutu yememmissindir
evvvet arkadaslar soyledigim gibi platesimi yaptim ama bugunkunu degil dunkunu yaptim oda guzeldi. hemmen ardindanda 30 dk leslicigim ile yuruduk.
simdi ise yesil cayimi yudumluyorum yarin 56 li rakamlar gorme hayali ile
buzluga atmak cok iyi fikir yao tehlikelrden bizdede vardı ama ben bir kısmını eşim ve kızıma bitittirdimi bugünde kurabiyeleri buzluğa attım, onlardanda kurtuldum şükür, mutfağa girdikçe gözüme takılıyordu
evet arkadaslar 2.takima benden 1.400grcok sevincliyim
turabcim veremedigim haftalarin kazasi bunlar dikkatini cekerim
gecen hafta 68.3buhafta66.9
ay inanamiyorum 10 sefer tartilmisimdir heralde
canım hemen eklenmiyo sanırım 2 gün içinde falan eklenir bnde senin dediğin gibi yapıyorumnowarcim canimcim sen tv8 sitesinden bugunku platesi nasil izleyebilirim bir fikrin varmi?
ben hep google a izlemek istedigim gunun tarihi ile tv8 plates yazarak buluyordum simdi bulamadim bugunkunu?
bide yedikten sonraki vicdan azabı yokmuErvamm inşallah geçmiştir diş ağrın canım.
Nowarım bende senin gibi iyi gittim ama kaşama gelince o yağlamaya dayanamadımbir çeyrek yerim diye planlarken o bir çeyrek çıktı iki buçuğa, çok pişmanım yediğim içinde Arkasından oturmadım bir güzel mutfağa girdim çalıştım çalıştım çalıştım. Sonra bir de bantta yürüyüş yaptım, 2 yıldrı bantta bu kadar yürümemiştim tam 40 dk terin suyun içinde kaldım, öyle bir terledimki hiç sorma. arkasından 2 kupa bitki çayı içtim. 3,5 saattir doğru düzgün otrumadım yediğim yağlamayı eriteyim diye ama nafile erimezki
o tehlikelrden bizdede vardı ama ben bir kısmını eşim ve kızıma bitittirdimi bugünde kurabiyeleri buzluğa attım, onlardanda kurtuldum şükür, mutfağa girdikçe gözüme takılıyordu
geçmiş olsun canm şimdide ben çekiyorum dişimdenkizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesklerbugün gittim disin sinirle ölmüs dedi sinirleri aldin antibiyotik verde haftaya yine gidecem bakalim
bravoo canım:81::81::81:evet arkadaslar 2.takima benden 1.400grcok sevincliyim
turabcim veremedigim haftalarin kazasi bunlar dikkatini cekerim
gecen hafta 68.3buhafta66.9
ay inanamiyorum 10 sefer tartilmisimdir heralde
çok sevindm canımgunaydin arkadaslar
kilom 56.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?