Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah canımya olumu dersin boyum 168 çok kilolu durmuyorsun diyorlar ama ben memnun deyilim
vereyim inşallah şu mart hedefine ulaşayım rahatlicam marta kadarda anneme gitmicem :79: :79:

Olur canım olu tabii... hiç umudunu kaybetme, Zaten boyunda standartların üzerinde şöyle fıstık gibi görünecen. 4-5 kilo verseydin azmin dahada artardı.
Annenlerle farklı şehirlerdemi yaşıyorsunuz şekerim??

Facede gezinirken bir ayet okudumda sizinlede paylaşmak istedim.
Müminler o kimselerdir ki, Allah anıldığı zaman yürekleri ürperir,kendilerine Allah'ın ayetleri okunduğu zaman (o ayetler onların) imanlarını artırır ve (onlar) Rabb'lerine tevekkül ederler.Namazlarını kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (Allah için ihtiyaç sahiplerine) verirler.İşte gerçek müminler onlardır.(Enfal, 8:2-4)

Geçen hafta ebru şallı yağ yakıcı çay tarifi vermişti onu yazmayı istiyordum. YAğ yakmasına ve ödem atılmasına müthiş etkili bir çaymış bu.

2 yemek kaşığı kuşburnu
1 yemek kaşığı kiraz sapı
1 çay kaşığı sinem eki
1 çay kaşığı zencefil (biraz daha fazla konulabilir)
1 çubuk tarçın
1 litre kaynar su
1 limon suyu

Limon hariç bütün malzemeler konulup kaynatılıp demlendirilecek sonra lmon suyu sıkılacak. Sonra hepsi gün boyunca tüketilecek, içildiği gün ağır yemek yenilmeyecek. Bir hafta kür şeklinde uygulayabilrisiniz.

Son düzenleme:
ins cnm gider karayaglar da bu hafta pek spor yapamayi düsünmüyorum baska seylerle ilgilenmem lazim ama ins yinede gider ins kilolar herkezden

Azda olsa yaparsın canımcım, yemene dikkat edersen verirsin mutlaka:87::87:. İnşaallah gidecek karayağlarımız hepimizin. Bana öyle geliyorki bu hafta birinciliği 2. takım alacak

Son düzenleme:
Azda olsa yaparsın canımcım, yemene dikkat edersen verirsin mutlaka:87::87:. İnşaallah gidecek karayağlarımız hepimizin. Bana öyle geliyorki bu hafta birinciliği 2. takım alacak

ay ins cnm ya veririz birincide oluruz ay kilzar ya kizimi cok seviyorum demin gelmis yanima aglama dumarasi yapiyo nerden ögrendiyse kerata bide tatli yapiyoki hhhhhiiiiiiiiiiiii hhhhhhhiiiiiiiiii diye güldürdü beni allah herkezin evladini bagislasin AMIN

Yerim ben o kuzucuğu Aminn canımcım, evlat gibisi yok gerçekten, onların yerini hiçbişey alamıyor.

iyi akşamlar medencim ben kaçtım

İyi akşamlar şekerim, ben buralardayım daha. Şimdi çocuklara güzel bir meyve suyu karışımı (portakal-nar-kivi) hazırladım, zevkle içtiler valla. Oğlumu görseniz ağzını bardaktan ayırmak istemedi. Kendimede greyfurt suyu sıktım birazdan içerim.

herkese iyi akşamlar 2 gündr izmitte ablamlardaydm gelemedm yanınıza çook yorgnm geçmşi yarın sbah okuycm vee kötü haber artılardaym:84: ama ben bu hafta 61 görmek istiyorum medencim burdasn ama ksura bkma çıkıyorm çooook öptüüm yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM

09:15 3 Kuru Kayısı:81:
10:00 3 Zeytin, 2 Dilim Ekmek, Kaşar Peyniri ve Omlet, 2 Şekersiz Açık Çay:81:
14:30 1 İncir, 1 Hurma, 1 Yudum Süt:81:
15:30 Salata, 1 Porsiyon Pilav, Fırında Patates ve Tavuk :81:
17:30 7 Badem, 7 Fındık:81:, 100 kalorilik Çikolata:78:
20:30 1 Greyfurt Suyu:81:

2 Kupa Bitki Çayı, 2,5-3 Litre Su:81:

:87:BUGÜNKÜ SPORUM:87:

40 dk Plates:81:
60 dk Yürüyüş:81:
200 Mekik:81:

Son düzenleme:

Tamam canımcım, sen dinlenki yarın bol sporlu bir gün seni bekliyor. Tabii 61 i görmek istiyorsan Bende öptüm, Hayırlı geceler tatlım:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…