inşallah canımya olumu dersin boyum 168 çok kilolu durmuyorsun diyorlar ama ben memnun deyilim
vereyim inşallah şu mart hedefine ulaşayım rahatlicam marta kadarda anneme gitmicem :79: :79:
Ayy şu kilo çizelgeme bakıyorum da... oooo daha 13 kilo varmış verilecek:78::18 fff bee
azkalmış şeker sıkma canını ben biraz yürüyeyim durdukça morelim bozuluyor
Maşallah tatlışım, Bu hafta gidecek 1 kilo karayağ daha hadi bakeemm devam devam füü füüü füüü :87::87:
ins cnm gider karayaglar da bu hafta pek spor yapamayi düsünmüyorum baska seylerle ilgilenmem lazim ama ins yinede gider ins kilolar herkezden
Azda olsa yaparsın canımcım, yemene dikkat edersen verirsin mutlaka:87::87:. İnşaallah gidecek karayağlarımız hepimizin. Bana öyle geliyorki bu hafta birinciliği 2. takım alacak
ay ins cnm ya veririz birincide oluruz ay kilzar ya kizimi cok seviyorumdemin gelmis yanima aglama dumarasi yapiyo nerden ögrendiyse kerata bide tatli yapiyoki hhhhhiiiiiiiiiiiii hhhhhhhiiiiiiiiii diye güldürdü beni allah herkezin evladini bagislasin AMIN
Amanınn Kocişim arkadaşlarıyla buluşmaya gittiofff pofff. Bende kendime bir bitki çayı demleyimde içeyim barii Birazda mekik çekeyim :87:
iyi akşamlar medencim ben kaçtım
bugünkü
sabah 1 bucuk krep
bi catal peynir
az domates
bi dilim haslanmis yumurta
2 bardak cay
ara
1 tane cilekli yogurt
132 kcal bi cikolata
aksam
1 tabak yogurtlu kepekli makarna
üstünede kiymali sos
ara
1 portakal
yogurt yedim biraz öncede
2 litrede su
herkese iyi akşamlar 2 gündr izmitte ablamlardaydm gelemedm yanınıza çook yorgnm geçmşi yarın sbah okuycm vee kötü haber artılardaym:84: ama ben bu hafta 61 görmek istiyorum medencim burdasn ama ksura bkma çıkıyorm çooook öptüüm yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?