tatlım benim sorunum yiyecek çeşidi değilde çok ama çok aşırı yemek..özellikle stresli döenmlerimde resmen sıkıntılarımı çüğniyomuşum gibi..çözüm yemek yemekde gibi..ama pazar günü geldim kendime..
ve dedimki ben hayvan değilim
benim bir beynim var,düşünebilme yeteneğim var..
ellerim sadece yemek hazırlamak yiyecek tutmak için yaratılmadı
ağzım sadece çiğnemek yada içmek için yaratılmadı
midemin tek görevi son hızla besin sindirmek değil kii zaten sindiremiyor ve komple sindirim sistemimde arızalı bir şekilde dolaşıyodum ortalıkta...
evet ben artık hayvan değilim
ve size burda söz veriyorum bu hafta bu kilolar gidicek
kız yok ne hamılesı ben tavugu cok acayııp severım yanı nerdeyse gıdaklıycak kadar her ogun olsa yerım yanı oyuzden ama eve gıttık yarım kase mercımek corbası 2 yemek kasıgı ıspanak yemegı yedım bende:26: yoksa hamilemisin? ama tavuga as eren hicbir hamile gormedimtavk kilo yapmaz hem. benimde karnimi aciktirdin simdi bende ogle yemegimi yiyeyim.
slm kizaaar........
45dk plates yaptim püh püüh püüüüüühtoplamda 275 dk oldu ay ay kopp kooooooooop bu arda bugün dartildim yarin reglim bitiyo ve 83.4 ciktim cok mutluyum birazda kacamak yapmistim ama reglden önceki kilodayim 83.4
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:biraz canlilik gelsin topige
cuma
60 dk yürüyüş
cumartesi
60 dk yürüyüş+75 dk egzersiz=135 dk
135+60=195 dk
pazar
180 dk yürüyüş+20 dk egzersiz=200 dk
200+195=395dk
bıde ervamcım sen nıye hıc yedıgını ıctıgını yazmıyorsunn sadece spor yarısı degılkı bu tatlımm dıyette yapıyoruz ama sen sadece gelıp sporlarını yazıp kacıyorsun kacamak bısıler yıyonda yazmayamı cekınıyorsun bakımmmdaha cok katılım yapmalısın bence ama sen bılırsın tabıkıde tatlım
bıde ervamcım sen nıye hıc yedıgını ıctıgını yazmıyorsunn sadece spor yarısı degılkı bu tatlımm dıyette yapıyoruz ama sen sadece gelıp sporlarını yazıp kacıyorsun kacamak bısıler yıyonda yazmayamı cekınıyorsun bakımmmdaha cok katılım yapmalısın bence ama sen bılırsın tabıkıde tatlım
cnm ben aslinda her gün yediklerimi yaziyorudm iki hafta öncesine kadar ama bi hafta kadar oruc tuttugum icin yazmadim ve sonrada regl oldum o yüzdende kacamaklarimi yazip da size kötü örnek olmayayim dedim biraz geriye bakarsan her gün yediklerimi yazdigimi göreceksin :114::114:
pardon hayatım ozaman ben yanlıs takıp etmısım demekkı kusura bakma canımcımm
minnoşumm nasıl gidiyor ?
durumlar nasıll :)
40 dk pilates+25 dk yürüyüş yaptmşimdik yeşilçay içicem
durumlar gıtmıyor gızemcımmm kılo cızelgemdede gordugun uzere hala duragandayım gercı almadımda cok sukur ama veremedımde ıste
ayy inşallah eğer bu hafta güzel kilo verirsem acayip motivasyon olcak bana akşamda 6 dan snra bişey yemiycemmaslah cnm hep böle devam eder ins :130::130::130::130:
günaydın canım.ne yaptın sen öyle güzelim ya.beni de aşmışsın.kaptan böyle yaparsa takım ne yapmaz.bilerek üzülme demiyorum ki acil toparlan.ben sana güveniyorum.hadi güzelim sen de ben de bir kendimize gelelim bu hafta.
hem de gıcık ötesisinngunaydin Arkadaslar
minnos agzindan bal damliyor senin. simdi cocuklu zayif bir anne oldum ben
bugun sabah 58.00 i gordum yarin 57.9 u gormem lazimki subat hedefime lasmis olayim.
ikinci takim cok yasa takim olmasa bu kadar kilo veremezdim.
kizlar yokmu 50 lere gelen hadi beni burada yalniz birakmayin
cok gıcığım biliyorum
turabcım dilersen msn adresini özelden gönder bana..msn den sana pasta börek gönderebilirmbugün sabah saat yedide attım kendimi dışarı kızlar.
gün içinde soğuktan dolayı kızımla çıkamayacağımdan babası ve kızım uyurken ikisini birbirine bırakıp çıktım 50 dk yürüdüm.
kahvaltıdada eşimle şu benim yalnızlık meselesini halı altına süpürmememiz gerektiğini bir kursa falan gitmek istediğimi konuştum. tabi sorun ben kurstayken bebeğe kimin bakacağı. beyefendi kimseye güvenip eve almıyorki kızımı emanet edelimbende ona iki seçenek sundum ya cumartesi günleri kendin evde kalır bakarsın çocuğa ben kursa giderim yada bakacak birini buluruz.
çok bunalım günler geçiriyorum aslında inşaallah tatlı bir sonuca ulaşır artık
oyy kuşum o stres benim ayağımda takılı.pranga mahkumu gibiyim anlicaan..ama kim ne yapar kendine yaparmış..en azından ben kendime kötü bişii yapmak istemiyorum..evet canım söz verdim bi kere dönüşü yok gidicek kilolarcanımm boyle streslı donemlerı hepımız atlattık bılıyorsun valla bende aynıyım moralım bozuk oldumu bır tencere makarnayı yerım ama kendımıze gelmemız lazım mutlu olucaGIMIzı bıle bıle nıye azıcık kendımızı sıkmıyoruzkı ıste bırazcık sabretsek hersey yoluna gırecek ben ınanıyorumkı sana sen cumaya kadar bunların hepsını defedeceksın tatlım hıc canını sıkma akrep bu soz verdı bıkere mecbur gıdecek o kılolar .
tatlışş demekki vücudunda tavukda bulunan vitaminlere ihtiyaç var..ihmal etme ye hemen..şöölee mis gibi kızarmıi ızgara tavuğunu..bende dün yaptım akşam erken saat olunca yedim 2 sarma tavuk ızgarasıpilatescıler pılatese gıttıler herhalde yınee neysem bende oglene eve gıtmek ıstemıyorum kocısımı kandırsamda tavvuk yemeye goturse keskemm benııtavuk yıyesım var nedendır bılınmez
ben zaten eski akrebim şekercim..yani benim tek sorunum strese yenik düşüp aşırı yemek yemem..ama artık kendimi resetledimm:94:cnm aldigin kiloya bakarsak baya bi moralin bozuk demektir ins senin moralini bozan seyler neyse artik iyi olurlar sende eski akrep olursun tatlim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:biraz canlilik gelsin topige
ayyyy ne güldüm kuşumm yaabıde ervamcım sen nıye hıc yedıgını ıctıgını yazmıyorsunn sadece spor yarısı degılkı bu tatlımm dıyette yapıyoruz ama sen sadece gelıp sporlarını yazıp kacıyorsun kacamak bısıler yıyonda yazmayamı cekınıyorsun bakımmmdaha cok katılım yapmalısın bence ama sen bılırsın tabıkıde tatlım
Tünaydın tünaydın, herkese hayırlı haftalar diliyorum.
Ballarım sonunda geldik ay sonuna hayırlısıyla şu hedefe ulaşsaydık, Yarın yeni hedefler belli olacak.
Sabah erkenden kalktım, ütü yaptım evi toparladım, süpürdüm, plates yaptım, yürüyüş yaptım, duş aldım, oğlumu uyuttum, kızımla evcilik oynadım vee bilgisayar başına ancak oturdum. Daha toz alacam, silecem, yemek yapacam (patlıcan böreği), tuvalet yıkanacak ..... bugün iş çokkk.
Eşim erken gelecek, kızımı dişçiye götürecek, öndeki 2 diş çekilecek alttan yeni diş geliyor ucu arkadan çıktı, yandaki azı diş iltihaplanmış ağrıyor ve bide arkadan yeni azı diş çıkıyor, kuzucuğum bu ara dişlerindan sıkıntılı, tabii dişçiye gitmek istemiyorher çocuk gibi...
Maşallah alınan kilolar gidecekkk , aynen devam şekerim devam, senin uçman lazım hedefe doğru, kim tutar seniii
ayy inşallah canikomm..bende akşam ezanından sonra yemiyorum artık şekercimayy inşallah eğer bu hafta güzel kilo verirsem acayip motivasyon olcak bana akşamda 6 dan snra bişey yemiycemhadi kızlar bu hafta takımımızı 1. yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?