Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cnm aldigin kiloya bakarsak baya bi moralin bozuk demektir ins senin moralini bozan seyler neyse artik iyi olurlar sende eski akrep olursun tatlim

:26: yoksa hamilemisin? ama tavuga as eren hicbir hamile gormedim tavk kilo yapmaz hem. benimde karnimi aciktirdin simdi bende ogle yemegimi yiyeyim.
kız yok ne hamılesı ben tavugu cok acayııp severım yanı nerdeyse gıdaklıycak kadar her ogun olsa yerım yanı oyuzden ama eve gıttık yarım kase mercımek corbası 2 yemek kasıgı ıspanak yemegı yedım bende

canım cok sevındım kılo verdıgın ıcın masallah senın su topıge renk getırmek ıcın yazdgın yazılar benım gozlerımı yoruyor bazı renklerı okuyamıyorum valla bazenlerı oyuzden hıc sana cevap veremıyorum ervamcım haberın olsun

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:biraz canlilik gelsin topige

bıde ervamcım sen nıye hıc yedıgını ıctıgını yazmıyorsunn sadece spor yarısı degılkı bu tatlımm dıyette yapıyoruz ama sen sadece gelıp sporlarını yazıp kacıyorsun kacamak bısıler yıyonda yazmayamı cekınıyorsun bakımmmdaha cok katılım yapmalısın bence ama sen bılırsın tabıkıde tatlım

Tünaydın tünaydın, herkese hayırlı haftalar diliyorum.
Ballarım sonunda geldik ay sonuna hayırlısıyla şu hedefe ulaşsaydık, Yarın yeni hedefler belli olacak.
Sabah erkenden kalktım, ütü yaptım evi toparladım, süpürdüm, plates yaptım, yürüyüş yaptım, duş aldım, oğlumu uyuttum, kızımla evcilik oynadım vee bilgisayar başına ancak oturdum. Daha toz alacam, silecem, yemek yapacam (patlıcan böreği), tuvalet yıkanacak ..... bugün iş çokkk.
Eşim erken gelecek, kızımı dişçiye götürecek, öndeki 2 diş çekilecek alttan yeni diş geliyor ucu arkadan çıktı, yandaki azı diş iltihaplanmış ağrıyor ve bide arkadan yeni azı diş çıkıyor, kuzucuğum bu ara dişlerindan sıkıntılı, tabii dişçiye gitmek istemiyor her çocuk gibi...

cuma
60 dk yürüyüş

cumartesi
60 dk yürüyüş+75 dk egzersiz=135 dk
135+60=195 dk

pazar
180 dk yürüyüş+20 dk egzersiz=200 dk
200+195=395dk

Maşallah alınan kilolar gidecekkk , aynen devam şekerim devam, senin uçman lazım hedefe doğru, kim tutar seniii

cnm ben aslinda her gün yediklerimi yaziyorudm iki hafta öncesine kadar ama bi hafta kadar oruc tuttugum icin yazmadim ve sonrada regl oldum o yüzdende kacamaklarimi yazip da size kötü örnek olmayayim dedim biraz geriye bakarsan her gün yediklerimi yazdigimi göreceksin :114::114:

Bu aralar bende yazmıyorum yediklerimi ve sporumu ama başlayacam tekrardan yazmaya

pardon hayatım ozaman ben yanlıs takıp etmısım demekkı kusura bakma canımcımm

durumlar gıtmıyor gızemcımmm kılo cızelgemdede gordugun uzere hala duragandayım gercı almadımda cok sukur ama veremedımde ıste

canım bazen duruyor ama diyeti sakın bırakma vücut o kiloyu oturtturduktan sonra vermeye devam ediyor. önemli olan diyeti bırakmaman. veremedn dye üzülme .. ama bırakıpta kilo alama sakıın.. bende 68-69 kilolarda çok takılmıştım.. yeni yeni vermye başladım cnm ama kndni üzme.. kaçamakta yapma veremiyosun dyee :)

hem de gıcık ötesisinn
turabcım dilersen msn adresini özelden gönder bana..msn den sana pasta börek gönderebilirm
oyy kuşum o stres benim ayağımda takılı.pranga mahkumu gibiyim anlicaan..ama kim ne yapar kendine yaparmış..en azından ben kendime kötü bişii yapmak istemiyorum..evet canım söz verdim bi kere dönüşü yok gidicek kilolar
pilatescıler pılatese gıttıler herhalde yınee neysem bende oglene eve gıtmek ıstemıyorum kocısımı kandırsamda tavvuk yemeye goturse keskemm benıı tavuk yıyesım var nedendır bılınmez
tatlışş demekki vücudunda tavukda bulunan vitaminlere ihtiyaç var..ihmal etme ye hemen..şöölee mis gibi kızarmıi ızgara tavuğunu..bende dün yaptım akşam erken saat olunca yedim 2 sarma tavuk ızgarası
cnm aldigin kiloya bakarsak baya bi moralin bozuk demektir ins senin moralini bozan seyler neyse artik iyi olurlar sende eski akrep olursun tatlim
ben zaten eski akrebim şekercim..yani benim tek sorunum strese yenik düşüp aşırı yemek yemem..ama artık kendimi resetledimm:94:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:biraz canlilik gelsin topige

ayyyy ne güldüm kuşumm yaa ervacımm bizler kaçamak yaptığımız zamanlar yazmaktan da kaçarızdaa minnoşun özetlen demek istediğii buu
çok geçmiş olsun kuşum oğluşuna
ayy inşallah eğer bu hafta güzel kilo verirsem acayip motivasyon olcak bana akşamda 6 dan snra bişey yemiycem hadi kızlar bu hafta takımımızı 1. yapalım
ayy inşallah canikomm..bende akşam ezanından sonra yemiyorum artık şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…