birincisi güzelmşikinciyi açamadmmm
gunaydin kizlar naapiyorsunuz oryantal mi
ben de yusufu anca basimdan attimbu aralar kilom hep sabit kaliyor ablam geldi gelei buraya fazla vakit ayiramiyorum birazdan da misafirim gelicek ama bu donemi atlaticma ins.
ben de yusufu anca basimdan attimbu aralar kilom hep sabit kaliyor ablam geldi gelei buraya fazla vakit ayiramiyorum birazdan da misafirim gelicek ama bu donemi atlaticma ins.
ohhh iyi yapmissiniz medihaay benim misafirim gelmicek olsa ben de katilirdim size
gilaboru ilk defa duydm internetten girip baktmNowarcım şu anda varya gülmekten ölüyorum. Gilaboru suyu içiyordum, oğlumda kucağımda istedi, birazcık içirdim. Tepkisi çok komikti, yüzünün aldığı hali bir görsen ıyakkk dedi zıpır. Limonda bile ikinci kez tatmayı istemişti, bunda dil çıkartıyo
bnde kardeşim ablamlar burdayken hiç dikkat edemedm haftasonu burdalardı ne spor yaptm ne yediklerime dikkat edebildm insan yanlzken daha iyi kendine dikkat edebiliyo kalabalıkta ne yediğini anlamıyosun bilegunaydin kizlar naapiyorsunuz oryantal mi
gilaboru ilk defa duydm internetten girip baktmayyy ne tatlı olmştur ben bayılıyorum bebeklere yaa :90:
bnde kardeşim ablamlar burdayken hiç dikkat edemedm haftasonu burdalardı ne spor yaptm ne yediklerime dikkat edebildm insan yanlzken daha iyi kendine dikkat edebiliyo kalabalıkta ne yediğini anlamıyosun bile
Selamun Aleykum Kızlarr :)
Nasılınız? duyduğuma göre bazı arkadaşlar oryantal oynuyormuş hemıde bensiz :)) Ah şu ödevler makaleler olmasa kalkıp bende ıkı göbecik atardım.titretirdim totoşumu.kıvırırdım ne güzel.
Evet canım bizim buranın meşhur içeceklerindendir. Tadı ekşi ama içine şeker atarak biraz tatlandırıyorlar, hafi mayhoş bir tat oluyu. Tabii ben şeker atmadım.
aleykum selaaam hoşgeldin2 dk izin ver kendine kalk azıcık kıvır
Selamun Aleykum Kızlarr :)
Nasılınız? duyduğuma göre bazı arkadaşlar oryantal oynuyormuş hemıde bensiz :)) Ah şu ödevler makaleler olmasa kalkıp bende ıkı göbecik atardım.titretirdim totoşumu.kıvırırdım ne güzel.
banyodan sonra ayaklara soğuk su dökmeyi bnde yapıyorum daha doğrusu tüm bacağmı soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımı hzlandığı için sıkılaşıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?