bol proteinli çook güzel bi kahvaltı yaptımmm ama galiba ben bugün pilates yapmicm hiç canm istemiyo :97:
Olmazz şekercim hadi canlan bugün plus günü ... Hatırlatırım son 2 günn
bol proteinli çook güzel bi kahvaltı yaptımmm ama galiba ben bugün pilates yapmicm hiç canm istemiyo :97:
hedef kiloda yazılmamış..
sanırım kiloda vermek istemiyoruzgüzelliğine güzellik katmak istemezmisin şeker
anca hunreda kadar yapabildm
evet azda olsa yürümem lazımNeyse artık azda olsa yapmışsın hiç yapmamaktan iyidir :87:, O zaman bugün biraz yürürsen iyi olur bence
çok pratiksin yaaaayaa ben nezamandır yazacam unutuyorum, Biliyormusunuz ben hala plates lastiği alamadım ve onun yerine çok kommik ama Külotlu tül çorapla yapıyorum.Fenada olmuyor ha söyleyimde, olmayanların varsa deneyebilirler
evet azda olsa yürümem lazım
çok pratiksin yaaaaben bi yerde baktm 30 tl almadm internette 6 7 tl diyor insan öğrenci olunca
benim avonun kremlerine pek güvenm yok yaaEvde Avonun selülit ve çatlak kremi vardı yengem vermişti, Dün onu uygulamaya başladım, Bakalım işe yarayacakmı? Ama sadece göbişimde deneyeceğim, öyle her tarafa her gün krem sürmek bana göre değil özelliklede bacaklarda... göbeğimde işe yararsa yine alırımDeneyen varmı daha önce bayanlar???
benim avonun kremlerine pek güvenm yok yaa
bnde malum haftasonundan önce kendimi hep öyle hissediyodm şmdi benm regl dönemimede çok az kaldı ondanmı acaba benm karnımda bi şişlik varBugün kendimi ince hissediyorum özellikle platesten sonra daha da ince hissediyorum, göbeğim içine gitmi gibi, Böyle hissetmek bile mutluluk vericiYılbaşında tüm ölçülerimi aldım artık incelip incelmediğimi ölçecem, Daha önce sadece belimi ölçüyordum
Doğrudur bende rimellerini sevmiyorum:97:
ooooh hayat sana güzelBugün benim mesaj yazasım var yaa nedense, Yaz yaz yaz. Şimdi bulaşık yıkıcam , yanında bir tane daha serdar abimi dinleyimde coşayım bariii
bnde malum haftasonundan önce kendimi hep öyle hissediyodm şmdi benm regl dönemimede çok az kaldı ondanmı acaba benm karnımda bi şişlik var
ooooh hayat sana güzel
Turabcım sana birde ben göndereyim şarkı
YouTube - NEW Video Nancy Ajram Chakhbat Chakhabit / Shakbat Shakabit
DİSCO::Arapça Vava Vava Vava [Klip Süper] 2010 [HQ] | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
Bunlar kıvrak şarkılar dinle bak hoşuna gidecekmi? birincisinde klibi biraz ileri alırsan başı 1.20 saniyeden 4.00 saniyeye kadar olan kısmı.Ben bu kısmı yüklemiştim bilgisayara. Ama klip çok uzun arkasından başka şarkı söylemiş.
birincisi güzelmşikinciyi açamadmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?