Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aleyküm selam karamelim. Evet oynuyorduk , yorulduk valla. Sen şu ödevlerini bitir seninlede bir oryantal günü yaparız şekercim

BAğlantım kesildi , dayanamadı benim performansıma bugün

evet ya benımlede oynayın :) oh şöyle aynı sehırde yasasak oryantal gunu yapardık :) bayılırım ben oryantale.hatta bır ara kursa gıttımm

ama belim cok ıncelmişti şnanılmaz terliyordum yaparken.hoca canımızı cıkarıyordu

onuda biliyorumda cesaret edemiyorum çok üşüyo o taraflar

muzik coskusu hala suruyor buralarda
platesler yapildi mi
bugun yapamadim ben ama bugunkunu netten yaparim aksama dogru hemen arkasindan ip atlamak istiyorum biraz ama bakalim bir mani olmazsa ins

Ya sürüyor şekercim senide bekliyorduk geç geldin, biz oturduk şimdi. Bugün plates kaçarmı, yapıldı ve ebru beni mahvetti off off

banyodan sonra ayaklara soğuk su dökmeyi bnde yapıyorum daha doğrusu tüm bacağmı soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımı hzlandığı için sıkılaşıyoda

Bende bacağımı bir soğuk bir sıcak suyla yıkayıp kandolaşımını hızlandırıyorum en sonunda soğukta bırakıyorum, bu selülitlere etki ediyormuş heralde

Ben Kayseriliyim şekercim. Yalnız kayserilinin kurnaz olanından değil

ayy bugün burası pek kalabalık önceyi okuoku bitmedi yaa.
bu arada bazıları oryantal yapıyomuş ooooo allh neşenizi artırsın bakalım.
karamelcim yazdıkların çok güze şeyler ya.peygamberimiz uyguladığına göre sağlık içindir kesin.ama artık yer sofraları kalktı yerini masalar aldı.şimdi ben bazen köye alan gidince oturuyorum ayağım uyuşuyo alışmamışız ya.ama insan içn sağlıklı olan o.biz tembelleştik valla eskiler daha dirençliymiş.şimdi evde bulşık mak.çamaşır mak.vs.her türlü şey var eskiden öyle değilmiş büyüklerimiz uğraşırmış ama bizim nesil tembel bence kendimden biliyorum zor geliyo bazı işler.

guzel bir paylasim karalmel.
devamli duydugumuz sunnetlerin bilimsel aciklamalariyla ilk kez karsilasiyorum.

evet canım bende cok beğendim.bişey daha duymmuştum onuda sizinle paylaşmak ıstiyorum

peygamber efendımız (s.a.v.) wc ye gırerken hep basına takke tarzı bısey takarmış. bilim adamları arastırma yapmış.wc yada banyo gıbı ortamlardda yoğun kımyasal gaz olduğu için saç dökülmesine sebeb olmuyormuş. wc ye gırerken sacımızı kapatmamızı önerıyor doktorlar.bunu duyunca cok sasırmıştım.bazı arkadaslarım tuvalete gırerken basörtü takıyor bu yüzden

çok ilginç

Aynen nowarcım sorma bende cesaret edemıyorum bacaklarıma bıle zorla tutuyorum.hemen üsüyorum yazın bıle soğuk suyla banyo yapamam ben

vayy kayseri demek.kayseriye kız verıcez bız yakında :) düğünümüz olacak orda inş.:)

ben geldim ben geldimm size sevgi getirdimm

hoşgeldın meyvemmmm nasılsın?

evet nurcengcım ya gıderek tembelleşyoruz.üşengeç bi toplum olduk.eskiden bu kadar hastalık mı vardır.şimdi gebcı yaşlısı herkes hasta.eskiden yaşlanınca hastalıklar cıkardı şimdi hastalanma yası aşağı ındı.yasıtlarımın coğunun bır hastalığı var spor yapmazsak dengeli beslenmezsek olacağı bu

iimm karemelimm nen nasılsın uzun zamndır görüsemedikk gelde bi öpeyim senii

özledim valla bende seni.bende öpeyim seni.muck muck eskisi kadar giremiyorum bu ara.sen minnoşla kaynatıyorsun ne güzel.bensiz sohbet ediyorsunuz bu ayda cok yoğunum ama şubat bı gelsin burdan hıc cıkmayacam.çaya gelicem yine sizin takıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…