- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
Aleyküm selam karamelim. Evet oynuyorduk , yorulduk valla. Sen şu ödevlerini bitir seninlede bir oryantal günü yaparız şekercim
BAğlantım kesildi , dayanamadı benim performansıma bugün
ayrıca selülitlerede bire bır :)) önce sıcak arkasından soğuk su dökersenız selülit fılan kalmıyor
bide bildiğim kadarıyla göğüslere aynı işlemi yaparsan dikleşiyormuş :)doktor öyle demişti tv de :)
muzik coskusu hala suruyor buralarda
platesler yapildi mi
bugun yapamadim ben ama bugunkunu netten yaparim aksama dogru hemen arkasindan ip atlamak istiyorum biraz ama bakalim bir mani olmazsa ins
banyodan sonra ayaklara soğuk su dökmeyi bnde yapıyorum daha doğrusu tüm bacağmı soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımı hzlandığı için sıkılaşıyoda
bende ılk defa duydummedihaycım nerelisin sen?
hoşbulduk balım:) sımdı kalkıp kıvırsam bızımkıler kız stresten kafayı yedı galıba derkımseye caktırmadan ıkı göbecık atayım barı
posim nasılsın.yusuf ne yapıyor. bende evde misafir olunca diyet flaan yapamıyorum.butun düzenım bozuluyor(
ayrıca selülitlerede bire bır :)) önce sıcak arkasından soğuk su dökersenız selülit fılan kalmıyor
bide bildiğim kadarıyla göğüslere aynı işlemi yaparsan dikleşiyormuş :)doktor öyle demişti tv de :)
teşekkr ederiz bunlarda senin içiinben geldim ben geldimm size sevgi getirdimm
teşekkr ederiz bunlarda senin içiin
guzel bir paylasim karalmel.
devamli duydugumuz sunnetlerin bilimsel aciklamalariyla ilk kez karsilasiyorum.
ben geldim ben geldimm size sevgi getirdimm
evet canım bende cok beğendim.bişey daha duymmuştum onuda sizinle paylaşmak ıstiyorum
peygamber efendımız (s.a.v.) wc ye gırerken hep basına takke tarzı bısey takarmış. bilim adamları arastırma yapmış.wc yada banyo gıbı ortamlardda yoğun kımyasal gaz olduğu için saç dökülmesine sebeb olmuyormuş. wc ye gırerken sacımızı kapatmamızı önerıyor doktorlar.bunu duyunca cok sasırmıştım.bazı arkadaslarım tuvalete gırerken basörtü takıyor bu yüzden
Hoşgeldinnn, süperr bir gün bugün, platese son hız devam tatlım :87::87:
Hoşgeldinnn, süperr bir gün bugün, platese son hız devam tatlım :87::87:
nasılsınızzz bakalımm ...
platese devam ediyormusunuzz..
onuda biliyorumda cesaret edemiyorum çok üşüyo o taraflar
Ya sürüyor şekercim senide bekliyorduk geç geldin, biz oturduk şimdi. Bugün plates kaçarmı, yapıldı ve ebru beni mahvetti off off
Bende bacağımı bir soğuk bir sıcak suyla yıkayıp kandolaşımını hızlandırıyorum en sonunda soğukta bırakıyorum, bu selülitlere etki ediyormuş heralde
Ben Kayseriliyim şekercim. Yalnız kayserilinin kurnaz olanından değil
ben geldim ben geldimm size sevgi getirdimm
ayy bugün burası pek kalabalık önceyi okuoku bitmedi yaa.
bu arada bazıları oryantal yapıyomuş ooooo allh neşenizi artırsın bakalım.
karamelcim yazdıkların çok güze şeyler ya.peygamberimiz uyguladığına göre sağlık içindir kesin.ama artık yer sofraları kalktı yerini masalar aldı.şimdi ben bazen köye alan gidince oturuyorum ayağım uyuşuyo alışmamışız ya.ama insan içn sağlıklı olan o.biz tembelleştik valla eskiler daha dirençliymiş.şimdi evde bulşık mak.çamaşır mak.vs.her türlü şey var eskiden öyle değilmiş büyüklerimiz uğraşırmış ama bizim nesil tembel bence kendimden biliyorum zor geliyo bazı işler.
hoşbulduk sekercimm..
bende baslıcam platese topun lastiğin varmı senin benim onlarım yokk
onlar olmadanda yapabilirmiyim kii
hoşgeldın meyvemmmm nasılsın?
tabiki yaparsın medihay süper bi yöntem buldu lastik yerine mus çorap
iimm karemelimm nen nasılsın uzun zamndır görüsemedikk gelde bi öpeyim senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?