• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu günkü kitap menüm.robin cook tan kritik.477 sayfa.bu yazar genelde tıp la ilgili konularda romanlar yazıyor.bu da öyleydi.fena değilse de çok ta hoşlanmadım.ne zamandır beni sürükleyen bir şeyler okuyamadım zaten.bir de hızlı okumadan bahsetmiştim.ilk gençlik yıllarımda kitabı geçmişti elime.oradan öğrendiğim bir kaç şey vardı.geniş açılı görme üzerinde çalışmıştım.kelimeye değil satıra odaklanıyorsun.zamanla görme ve algılama kapasiten artıyor.şimdi kurslar bile açılmış bu konuda.benim ki amatörce bir ilgiydi.dakikada kaç kelime okuduğunu falan hesaplıyorsun.benimki 400 .vasat oluyor kurslara göre.ama kitap okumaya kalkınca da en fazla 2 günde bitiyor 500 sayfa.

ben o seminere gittim tatlım hızlı okuma semineri çok eğlenceliydi.

sağol canım inşallah

adet oldum biraz önce acaba baş ağrım halsizliğim bu yüzdenmiki

birazda üşütmenin etkisi var tabiki

başımın yarısı öyle çok ağrıyoki
gözüme vuruyo ağzı
bide adet sancısı eşlik ediyo
üstüne halsizlik miğde bulantısıda var
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim

herşey üstüste gelmiş canım çabucak iyileşirsin inş.

nurceng " merhaba bebek" diye bir kitap okuyorum bakici secerken dikkat edilecek onemli noktalar var okurken aklima sen geliyorsun. bakici bulamadinmi sen hala, okula basliyorsun yakinda?
biz sana haber veririz ama sen onu haftada 3 gune cikar. internetten yaparsin aksamlari.

canımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .

hosbulduk cnm..........

ben zaten cocuklugumdan beri kiloludum hatta bebekligimden beri diyelim 5.600 dogmusum
hamile kaldigimda 72 kiloydum hamileligimde 69 kadar düstüm ve hamileligimi 86 la bitirdim sonrada 90 kadar ciktim boyum 165 15 aylik bi kizim var :nazar::nazar:ve 21 yasindayim:34::34:
oncelıkle hosgeldın tatlım aramızaa 21 yasındasın ve bebegın var helal olsun sana dıyorumm baskada bısey dıyemıyorum sekerımmm allah analı babalı buyutsun bebegınıde hep bıırlıkte kara yaglarımızdan kurtulucagız ınsallahhh canım

canımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .

ayy canım cok sevındım bakıcı bulduguna ınsallah ahayırlısı olur . bıde hayatım hergun yaparsan sıkılırsın belkı 1 gun arayla yap ıstersen pılatesı ben oyle yapıyorum nurcengcım

akrep çim ben niye 3 kilo vermiş görünüyorum o listede..
tamam canım mesaj attım püsküüte
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız? gecmişi şöyle hızlı hızlı okudum kızlar.kusura bakmayın yorgunluktan gözümü açamıyorum.sabah 8 de cıktım evden akşam 8 de gırdım.önce kursa gıttım.sonra kampüse gıttım.kursumla kampüs arasıda 1 saat.kampüstede cok oyalandım.ordan oraya koşturdum.yine hocalar moralimi bozdu.

hocamın bırı yabancı makale cevır dıye tutturdu hemde cumaya kadar.nasıl yetiştiricem bilmiyorum.daha ödevlerimi bitiremedim :( şu zaman hızla akıp gıtse şubat ayına gelsek keşke.

inanın diyet zayıflama aklımından ucundan bıle gecmıyor:( kafam o kadar dolu ki.geceleride rahat uyuyamıyorum.Rüyamda bile tez makale görüyorum.gün içinde ne yedim ne içtim anlamıyorum bile

firma yöneticilerine anket yapıcam bugun üniversitelerin kobilere destek birimine gittim.baştaki adamla görüştüm bana ne dedi dersiniz Kızım bulamadın mı birini? iş hayatından daha önemli evlilik önce git koca bul dedi :43: asistan olacam diye kafaya koymuşsun ne belli ya olamazsan diyor adam.gülermisin ağlarmısın zaten yorgunum aklım ödevlerde koskoca hoca bana bunalrı dıyor.sinirlendim ama bişey demedim sonra kapıdan cıkarken tekrar dedı o dediğim konuyu hallet diyor hangı konu hocam dedım sen anladın hangı konuyu dıyor.:47::47: allahım ben ne derdindeyım adam ne dıyor.

işte kızlar günüm böyle gectı işte.bıde asistanlık kadrosu acıldı bızım bölüme herkes sorguya aldı ne yapıcan ne edıcen diye.sinir bozucu bırgün gecırdım.

şimdide makale cevırmeye calışıyorum ama uyudum uyuyacam bılg.basında:(
ayy bu hoca resmen manyakmış canım..sanki kızlar koca bulmaktan başka bişii yapamazlar:88:
Tesekkur ederim canim

Karamel kolay gelsin sana da bosever sen kocayi sen bi asistan ol koca seni bulur merak etme ;)
bencedee:81:
akrepcim bende neye gore gulen yuz konuldugunu anlayamadim bu listede?
ben 800 gr vermisim mutsuz bir yuz var az yani kilo alsam ne olurdu? kahrolmus adam yuzumu? hic motive edici degil :63:
son dört haftaya göre canım..demekki daha önceki haftaya göre daha az olmuş verdiğin kilo ortalaması
medihaay anladim ama kedi bacagi ismi hic yakismamis ya oyle birseye ben denemedim onu hic.
ayy evet yaaa..cevizli sucuk en güzelii
gunaydın kızlar hepınıze destegınız ıcın cok cok tesekkur ederımmm ıyıkı varsınızzz :38:

posıcım yusufun dogum gunu kutlu olsun allah sana dugununude hayırlısıyla gormeyı nasıp etsın

medıhaycım o kedı bacagı dedıgın seyın ne kadar cok enerjı verdıgını ve kalorılı oldugunu bılıyormusun bız burda cevızlı sucuk derızz cok guzeldır ama ıstee:56:

karamelımm canım benımm bu konuda kesınlıkle hocanın bır manyak oldugunu dusunuyorum . sen ıdealınden ıstedıgın hayata ulasmaya calısmaktan sakın vazgecme koca senı gelıp bulur nasılsa
allah yardımcın olsun karamelım sana dua edıyorum allah gnlune gore versın hersyın hayırlısı olsun hakkında ınsallahh.

turabcımm rakıbemm ben bıraz bosladım dıye hemen sende pılatesı bosladın bakıyorumda dun aksam 1 saat pılates yaptım yıne kursu bırakmadım bukadar seyden sonra hem o kadına ınat bırakmadım hemde zayıflıycam arkadas gerı dnusu yok dedım gıttımıste gıttıgım salonda yururyus bandı falan var canım ama aksam 6-7 arası gıdıyorum yaa 7 den sonra bıde yurusem orda 8 -8:30 u buluyor eve gelmem evıme uzak yanı salon oyuzden kalmıyorum geceye erkende gıdılmıyor ısten cıkıp eve gıdıp uzerımı degısıp gıdıyorum ıste oyuzden .

nowarcımm sen hangı bolumde okuyorsun bakımm aksama kadar nettesınn ders ne zaman calısılacakkk
anne gıbın hıssettım kendımıı:60::60::60:

lolocum gecmıs olsun canım dıkkat et kendınee bol c vıtamını al canım benım

o 300 gr belkıde aksam yapmadıgın pılates olabılır tatlımm:8: hememn yuruyuse gıt ben burdayım bak beklıyorum ona gre bende bır karar aldım kızlar bundan sonra evde hergun 20 dk leslıe ıle yururycemm yoksa benım yuruyus yapma ımkkanım ve mekanım yok maleseff
:46::46::46::46::46::65::46::46::46::46:

evet onu bende dusundum turabcım ve 1 subatta 64 kılo olmaya karar verdımm zaten 64 benım yıllar yıllardır uzerınde durdugum kılo ordan asagısına ınemk cok zorlar benı bılıyorum yer etmıs kılo sonucta oyuzden 1 subatta 64 kıloyumm yıhuhu:8::8::8: b en de bu hafta sıkı tutucam ama yılbasından kalma artım vardı benım tartıda bakalım ne olucak hee bıde duzenlı yedıklerımı yazardım onceden epeydır yazmayı bırakmısım onu farkettım hatta sen uyarmıstın galıbaa . bundan sonra menulerımıde yazıcam

bu arada akrebım aksam yarım elma yarım armut 4te bır ayva yedım sekerımm:52:
:46::46::46::46::46::46:
yaaa ben cuma günü 64,1 dim o gözükmüyor listelerde:43::43:

geç gelmenim cezası tabiii...
neyse artık bidahaki aya görünür o kilo farkın merak etme canım

cok sevindim canim senin adina cok sevindim kolayca birakiverirsin ayni binada olmaniz cok iyi olmus.
haftada bir platesmi yapiliryaa
sen seneye 14 subati hedefliyorsun herhalde.
3 cok olmaz ben haftada 6 gun yapiyorum fazla plates gös çıkarmaz :9:

gunaydin

Ay herkesler mi hasta olmus gecmis olsun hepinize

karmel valla istersen gel hem gezme hem ziyaret olur ;) bana yakin diye neslihani cagirdim ama gelmicek galiba kocasi turkiyedeymis basele gelebilen herkesleri davet ediyorum ben size buralari da gezdiririm ;)
2myye6p.jpg

posicik bunlar yusufa..doğum günü kutlu olsun.nice yaşlara inşallah
sağol canım inşallah

gözüme vuruyo ağzı
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim
canım çok geçmiş olsun

minnoscum bende istanbulda yasiyorum anadolu yakasinda.
ay ben bu " sevginin 5 dili" kitabini esime mi hediye etsem. :68:

bende bugün bitirdim.sevginin 5 dili kitabını..harika bir kitap kızlar herkese tavsiye ederim..
muhteşem bişey..boşanmanın eşiğinden dönmüş nice çiftler..kendinizi ve eşinizi anlamak adına süper bişey

bende bugün bitirdim.sevginin 5 dili kitabını..harika bir kitap kızlar herkese tavsiye ederim..
muhteşem bişey..boşanmanın eşiğinden dönmüş nice çiftler..kendinizi ve eşinizi anlamak adına süper bişey

henuz okumaya baslamadim, kitapciya girdim kadin telefonla konusuyordu biraz bekledim kizimda babaannede olunca daha sonra gelirim deyip hemmen ciktim kadin kitabi kapmis pesimden kostu disarda yakaladi beni, geri donup aldim ama once diger kitabi bitirmeliyim.
arkadaslar surukleyici hos kitap tavsiyeleriniz degerlendirilir.

hosgeldin tekrar ervam
o zaman bugunden tezi yok sende bizimle hergun yediklerini ne kadar spor yaptigini paylasiyorsun.
motivasyonumuzu kaybetmeden hedef kilolarimiza ulasiyoruz.
bir bayanin gunluk kalori ihtiyaci 2000 cal. eger 400- 500 cal bunu azaltir birazda spor yaparsan haftada 1 kilo verirsin.
yaza incecik olursun insaallah.
ins cnm heperaber oluruzda benim yaza kadar beklemye pek niyetim yok ins daha önce veririm kilolari
spora gelince her gün 1 saat en azindan spor yapmaya calisiyorum simdi bide plates yapmak istiyorum sabahlari ebru ile ins :8::8::8:
oncelıkle hosgeldın tatlım aramızaa 21 yasındasın ve bebegın var helal olsun sana dıyorumm baskada bısey dıyemıyorum sekerımmm allah analı babalı buyutsun bebegınıde hep bıırlıkte kara yaglarımızdan kurtulucagız ınsallahhh canım

hosbulduk cnm saol amin ins kurtuluruz :66::66:

ayy canım cok sevındım bakıcı bulduguna ınsallah ahayırlısı olur . bıde hayatım hergun yaparsan sıkılırsın belkı 1 gun arayla yap ıstersen pılatesı ben oyle yapıyorum nurcengcım

teşekkürler tatlım.evet geçen hafta 5 gün ebru ile yaptım sıkıldım ondan galiba

cok sevindim canim senin adina cok sevindim kolayca birakiverirsin ayni binada olmaniz cok iyi olmus.
haftada bir platesmi yapiliryaa
sen seneye 14 subati hedefliyorsun herhalde.
3 cok olmaz ben haftada 6 gun yapiyorum fazla plates gös çıkarmaz :9:

yok canım bu 14 şubatı hedeliyorum.haftada 6 yapıyosun demek.neyse geçen hafta az kiloverdim ondan mı ne yapasım gelmiyo pek

kizlar bugünkü :56:

4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay

ara ligt cilekli yogurt
yesil cay

kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya:56::56:

leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins :1::1:

1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat :8::8::8:

yorularinizi bekliyorum :66::66:

Son düzenleme:
sağol canım inşallah

gözüme vuruyo ağzı

bnce kesinlikle seninki sinüzitten kaynaklanıyo bnm hastanelik oldğm zamanlar oldu o ağrılardan uyursam anca geçiyodu yada ağrı kesici iğneyle(hap kesinlkle işe yaramıyo) bide şmdi tam sinizüt havası var rüzgar yememeye çalış ıslak saçla dolaşma çooook geçmiş olsn :71:
ervam hoşgeldiin:16::16:

4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
2-3 pincan sekerli cay

ara ligt cilekli yogurt
yesil cay

kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya:56::56:

leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins :1::1:

belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat :8::8::8:

şekerli çay:20::20: bir kupaya 11 küp şeker atan ben bile bıraktıysam bu mereti herkes bırakabilir:1:

banu,turab,medhayy,posi diyete başlayalı sütünüz nasıl?sanki benimki azaldı gibi.ama benim oğlum zaten emme heveslisi değil pek.bu arada gün içinde nasıl besliyosunuz ek gıda neler veriyosunuz ben bu konuda çok tecrübeli değilim,ailemde yanımda değil.

aslinda diger arkadaslar benden daha tecrubeliler biz ek gidaya baslayali iki hafta oluyor, ben cok az veriyorum hala. hurma, badem, benim sutumu arttiriyor bolda sivi aliyorum. ama mama veriyorsan bu sutunu azaltir. cunku bebek ne kadar emerse o kadar sut uretiyorsun.
kizima neler veriyorum: bak kabagi, havuc puresi ( cok sevmedi bunlari) ama az az veriyorum
armut mz elma rendeliyorum onlari guzel yiyor. simdilik yogurdada burun kiviriyor ama zaman zaman deniyorum. doktor bize simdi doyurma degil maksat alistirma dedi. su an asil gidasi anne sutu.
bol sivi almaya dikkat edersek sut oluyor ya birde o kunuyu fazla dusunmemek lazim. ne kadar emdi hesabi yapmaktan emzirmenin keyfine varamiyoruz. 2,3 aydir ben bunu farkettim o zaman sutum artti

4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
2-3 pincan sekerli cay

ara ligt cilekli yogurt
yesil cay

bebegini emziriyormusun sen ervam? kac aylikti?
makarnani hemen yarin deneyecegim guzel olur bence.
yalniz biz hazir urunler tuketmemeye calisiyoruz. iclerindeki kimyasallar yaag hucrelerinin olsumuna neden oluyormus. akrep oyle soyledi. light runleri hic kullanma derim ben.

Back