geçmiş olsn sakın tekrar hastalanmayasın :2:sinüzitde olabilir bana çok oluyo bnde vargünaydın kızlar
bu sabah kendimi hiç iyi hissetmiyorum
baş ağrısıyla uyandım ve çok halsizim
aslında dün iyiydim ama neden bu sabah böyle oldum anlayamadım
çok yorgunum ve canım hiç bişey istemiyo
oğluma bile kahvaltı hazırlıcak halim yoktu babası çorbacıya götürüp sıcak çorba içirip okula bıraktı
Allah kolaylık versin ne diyim gelince hep üst üste gelir insanı sınar gibi..benimde finallarm başlıyor yaknda bnde pek fazla aranıza katılamayabilirmiyi akşamlar kızlar.nasılsınız? gecmişi şöyle hızlı hızlı okudum kızlar.kusura bakmayın yorgunluktan gözümü açamıyorum.sabah 8 de cıktım evden akşam 8 de gırdım.önce kursa gıttım.sonra kampüse gıttım.kursumla kampüs arasıda 1 saat.kampüstede cok oyalandım.ordan oraya koşturdum.yine hocalar moralimi bozdu.
hocamın bırı yabancı makale cevır dıye tutturdu hemde cumaya kadar.nasıl yetiştiricem bilmiyorum.daha ödevlerimi bitiremedimşu zaman hızla akıp gıtse şubat ayına gelsek keşke.
inanın diyet zayıflama aklımından ucundan bıle gecmıyorkafam o kadar dolu ki.geceleride rahat uyuyamıyorum.Rüyamda bile tez makale görüyorum.gün içinde ne yedim ne içtim anlamıyorum bile
firma yöneticilerine anket yapıcam bugun üniversitelerin kobilere destek birimine gittim.baştaki adamla görüştüm bana ne dedi dersiniz Kızım bulamadın mı birini? iş hayatından daha önemli evlilik önce git koca bul dediasistan olacam diye kafaya koymuşsun ne belli ya olamazsan diyor adam.gülermisin ağlarmısın zaten yorgunum aklım ödevlerde koskoca hoca bana bunalrı dıyor.sinirlendim ama bişey demedim sonra kapıdan cıkarken tekrar dedı o dediğim konuyu hallet diyor hangı konu hocam dedım sen anladın hangı konuyu dıyor. allahım ben ne derdindeyım adam ne dıyor.
işte kızlar günüm böyle gectı işte.bıde asistanlık kadrosu acıldı bızım bölüme herkes sorguya aldı ne yapıcan ne edıcen diye.sinir bozucu bırgün gecırdım.
şimdide makale cevırmeye calışıyorum ama uyudum uyuyacam bılg.basında
keşke hepimiz ayn şehirde olsaydıkda arada buluşup bilikte yeşilçay hüpletsek koca tabaklarda salatalar yesek yürüyüşlere çıksakposedion benim durumum seninkindende vahim, yasadigim sehirde ne bir akrabam var nede bir arkadas
tum arkadaslarim akrabalarim uzakta kaldilar. bende cevre edinmeye calisiyorum ama pek beceremiyorum. kizim iki yasina gelince bir oyun grubuna gideriz ikimizde arkadas ediniriz. tabi ozamana kadar ruh sagligima mukayyet olmaliyim.
gunaydin arkadaslar
bugun tartida 300 gr fazla gosterdim hareketsiz kalmaya bagliyorum moralim bozuldu ama sonra gazageldim biraz hareketlenmem lazim. birazdan kahvalti yapacagiz sonra kizimi babaannesine birakip yuruyecegim bir saat.
olllllley benim bugun kk rutbem degismis artik iki kalbim var
o rutbeler neye gore degısıyorkı turabcımm benımkıde degısmıs sen soyleyınce farkettımm
bu sefer isi basindan sıkı tutacagım ben mınnos haftda 1250 kara yagdan kurtulacagim.
sende 1 subata gercekcı bır hedef koy prensesim en guzelı ayda 4 yada 5 kılo vermek.
lolo cok gecmis olsun, sana acil sifa guc kuvvet diliyorum.
posi yusufun dogum gunu kutlu olsun.
bnde 4 gündr spor yapmıyorum bugün pilatesten önce leslie ile yürüycmgünaydın kızlar.inş.bu hafta tartı benim yüzümügüldürecek gibi ama cumadan beri spor yapmıyorum.bilmiyorum ne olacak .
posicim yusufun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar geçirir inşallah.
bende o listede 23. sıradayım baktım şimdi.bu hafta dahada yukarılara çıkmak istiyorum.şimdi kahvaltı yapıcam görüşürüz sonra bayyyyy
kızlar plateste karın günü ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?