Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aşk olsun akrapcim beni neden almadın kırmızıyla 23.sıradayım

evet, birbirimize ikram olarak salata hazirlardik. nowar sen istanbul'un neresindensin ?
avrupa yakasindasin sanirim.

bnde papatyaydm nilüfer olmuşum o neye göre değişiyo acaba odamı msj sayısına göremiki:44:
bence mesaj sayisina gore degisiyor.
kızlar plateste karın günü ne zaman?
persembedir, bu gidisle her gunu bir uzva ayiracak ebru, mesela pazartesi parmak gunu
gibi...

nurceng bugünde sırt kol strech günüymüş çook tavsiye ederm biraz kemiklerin çatırdıyo ama acayip rahatlatıyo insanı bide 1 cm falan uzatıyomuş(ebrunun yalancısıyım)
uzatiyormus gercekten plates, hadi hep beraber , basliyooooorr ufff uffff.......
yarin plates maxi plus kacirmayin.
nurceng simdi soyledi duydum persembe karin. cuma top
ben kactim platese

nurceng bugünde sırt kol strech günüymüş çook tavsiye ederm biraz kemiklerin çatırdıyo ama acayip rahatlatıyo insanı bide 1 cm falan uzatıyomuş(ebrunun yalancısıyım)

ayy evet o sırt gunu gecen haftada ınanılmaz rahatlatmıstı benı buaksam bende yapmaya calısıyım sekerlerımm ayy sız benden cok pıltescı oldunuz basıma bee afferın afferın nazar degmesın ınsallah

tamam canım teşekkürler ben sadece perşembeleri yapıyım o zaman çünkü okula başlayınca sürekli yapamam ama karın günlerini akşam evde yapabilirim belki.siz beni değişiklik olursa bilgilendirir misiniz?ben programı izleyemiyorum olur mu şeker?

evet turabcm avrupa yakasında fatihte
ayy evet o sırt gunu gecen haftada ınanılmaz rahatlatmıstı benı buaksam bende yapmaya calısıyım sekerlerımm ayy sız benden cok pıltescı oldunuz basıma bee afferın afferın nazar degmesın ınsallah
sayende canımcımama ben bugün çok sıkıldm ya bacaklarım çok acıdıııperşembeyi sabırsızlıkla bekliyorummmgidip kendime bi yeşilçay yapiim ballı ballı

canım yesılcayı yaglarımızı atmak vucudumuzu temızlemek ıcın kullanıyoruzda o yanındakı bal ne oluyor seker olsun can olsun karayag olsun dıyemı

canım yesılcayı yaglarımızı atmak vucudumuzu temızlemek ıcın kullanıyoruzda o yanındakı bal ne oluyor seker olsun can olsun karayag olsun dıyemı

sade sade içemiyorum midem kalkıyo bu ballı yeşilçay liptonun ben ayrıca katmıyorummm içine
anaam yanlışmı yapıyrum yoksam:18:

Günaydınlar herkese platesimi yaptım geldim, yaa benim bu strecht günlerinde kollarım çok yoruluyor

medihaay anladim ama kedi bacagi ismi hic yakismamis ya oyle birseye ben denemedim onu hic.

Bencede ismi pek yakışmıyor, hangi akıllı koyduysa

Biliyorum canımcım onun için iki lokma yedim, yoksa ben çok severim bitirirdim herhalde de

kızlar plateste karın günü ne zaman?

Perşembe günü

Canım her hafta perşembe karın günü olmayabilir, bir hafta karın bir hafta kalça olacak sanırım

Bugün yine internetten izleyerek yaptım platesimi, misafirlerim var hala onun için.
Nedir bu hastalıklar yahuu :2:Gece de benim kızım rahatsızlandı, okula göndermedim:2: Gözler melül melül bakıyor, insan kıyamıyor yavrucaklara

canım cok gecmiş olsun .salgın var sanırım benım kardesımde okuldan hasta geldi.

eşim hastaydı galiba ondan bana geçti

bu saate kadar uyudum canım hiç bişey yapmak istemedi

çok iyi olmasamda sabahtan daha iyiyim

lolocum gecmiş olsun sanada.dikkat et kendine bol bol c vitamini al hemen ayağa kalkarsın

sağol bitanem.sanada allah zihin açıklığı versin.su gibi kolaylıkla akıp gecsin finallerin

canım bende öyle düşünüyorum zaten.Bizim bölüm asistanlık kadrosu actı basvuracam bende eğer kazanırsam şubatta göreve başlıyacam.tabi herseyin hayırlısı.ama iş hayatında böyle kadınlara karsı negatif ayırımcılık var.kadın değilmisin evde oturup kocanı bekle kariyer senin neyine gözüyle bakıyorlar.hocalarımızın bazıları böyle dusunuyor malesef.şu alımlarda bu yüzden erkeklerin sansı bızden fazla maeslef

Tesekkur ederim canim

Karamel kolay gelsin sana da bosever sen kocayi sen bi asistan ol koca seni bulur merak etme

canım posicim teşekkür ederim.Bu arada yusumuzun doğum gününü kutluyorum.Nice yaşlara inş.Keske aynı sehırde olabilsek hedıyemızı alıp gelırdık valla :))

yanlızlık zor gercekten.İns.anlaşabileceğin hayırlı bir arkadas bulabılırsın turabcım.bu arada hangi sehirde yasıyorsun?

yavruna çok geçmiş olsun canım dikkat et fıstığına
benim oğluşta biraz rahatsızdı
şimdi iyi allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…