• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

karamelim sağol canım

ben pek meyve yemiyorum portakal falanda sevmiyorum nerden alıcam şu c vitaminini

seninde canında sıkkın dimi üzme kendini canım bazen insanların ağzından çıkanı kulağı duymuyo ne yazıkki

gunaydin

Ay herkesler mi hasta olmus gecmis olsun hepinize

karmel valla istersen gel hem gezme hem ziyaret olur ;) bana yakin diye neslihani cagirdim ama gelmicek galiba kocasi turkiyedeymis basele gelebilen herkesleri davet ediyorum ben size buralari da gezdiririm ;)

ne haber kızlar...tüm hasta olanlara acil şifalar diliyorum.karamelcim üniversite öğretim görevlisi böyle konuşuyorsa sen geri kalanları düşün.bence o adam bu işi bıraksın.varsa kendi kızlarını evlendirsin,sonra bir çöpçatanlık şirketi kursun.branşı o gibi görünüyor.

karamel valla doğru.adam bi de aydın sözde böylesinden aydın olsa ne olur?bazıları ne kadar okusada kendini geliştiremiyor.
medihayy geçmiş olsun
llolo geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatırız inş.
benim oğlumda iyi bugün:nazar:

sağol canım inşallah

adet oldum biraz önce acaba baş ağrım halsizliğim bu yüzdenmiki

birazda üşütmenin etkisi var tabiki

başımın yarısı öyle çok ağrıyoki
gözüme vuruyo ağzı
bide adet sancısı eşlik ediyo
üstüne halsizlik miğde bulantısıda var
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim

bu günkü kitap menüm.robin cook tan kritik.477 sayfa.bu yazar genelde tıp la ilgili konularda romanlar yazıyor.bu da öyleydi.fena değilse de çok ta hoşlanmadım.ne zamandır beni sürükleyen bir şeyler okuyamadım zaten.bir de hızlı okumadan bahsetmiştim.ilk gençlik yıllarımda kitabı geçmişti elime.oradan öğrendiğim bir kaç şey vardı.geniş açılı görme üzerinde çalışmıştım.kelimeye değil satıra odaklanıyorsun.zamanla görme ve algılama kapasiten artıyor.şimdi kurslar bile açılmış bu konuda.benim ki amatörce bir ilgiydi.dakikada kaç kelime okuduğunu falan hesaplıyorsun.benimki 400 .vasat oluyor kurslara göre.ama kitap okumaya kalkınca da en fazla 2 günde bitiyor 500 sayfa.

sağol canım inşallah

adet oldum biraz önce acaba baş ağrım halsizliğim bu yüzdenmiki

birazda üşütmenin etkisi var tabiki

başımın yarısı öyle çok ağrıyoki
gözüme vuruyo ağzı
bide adet sancısı eşlik ediyo
üstüne halsizlik miğde bulantısıda var
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim

arkadaşım bence sen kendine iyi bakmıyorsun.bunun da farkındasın ama umursamıyorsun.vücudunu banka hesabı gibi düşün.kırkına kadar ne koyarsan kırkından sonra onu harcıyorsun.gençlik baki değil.

karamel valla doğru.adam bi de aydın sözde böylesinden aydın olsa ne olur?bazıları ne kadar okusada kendini geliştiremiyor.
medihayy geçmiş olsun
llolo geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatırız inş.
benim oğlumda iyi bugün:nazar:
okumakla adam olunmuyor haklısın nurceng ne adamlar var unıverste mezunu kafa beyın aynııı odunluk devam edıyor karamelımın odun hocası gıbınn
bu günkü kitap menüm.robin cook tan kritik.477 sayfa.bu yazar genelde tıp la ilgili konularda romanlar yazıyor.bu da öyleydi.fena değilse de çok ta hoşlanmadım.ne zamandır beni sürükleyen bir şeyler okuyamadım zaten.bir de hızlı okumadan bahsetmiştim.ilk gençlik yıllarımda kitabı geçmişti elime.oradan öğrendiğim bir kaç şey vardı.geniş açılı görme üzerinde çalışmıştım.kelimeye değil satıra odaklanıyorsun.zamanla görme ve algılama kapasiten artıyor.şimdi kurslar bile açılmış bu konuda.benim ki amatörce bir ilgiydi.dakikada kaç kelime okuduğunu falan hesaplıyorsun.benimki 400 .vasat oluyor kurslara göre.ama kitap okumaya kalkınca da en fazla 2 günde bitiyor 500 sayfa.

banucum neguzel okuyorsun yaa benımde canım cektı bekarken cok okurdumda su son 5 aydır mısafır gezme su bu derken yenı yenı basladım kıtap okumaya gecen hafta mine dıye bır kıtap bıtırdım benım adımda mıne olunca merak edıp almıstım dungecede dukan dıyetının kıtabına basladım okumaya artık duzenlı okuycam bende banucum m

banusultan harikasin ya ne kadar cok kitap okuyorsun ben gecen pazardan beri ki neredeyse 10 gun olacak elimdeki kitabi bitiremedim
platesimi yaptim 35 dk leslie ile yurudum ve hemen ardindanda kizimi babaanneye birakip ciktim bir 40 dk da disarda yurudum. donuste kitapcinin onunden gecerken aklima geldi sevginin 5 dilini aldim bende.bugun cok guzel bir gun. :16:

tamam canım teşekkürler ben sadece perşembeleri yapıyım o zaman çünkü okula başlayınca sürekli yapamam ama karın günlerini akşam evde yapabilirim belki.siz beni değişiklik olursa bilgilendirir misiniz?ben programı izleyemiyorum olur mu şeker?

nurceng " merhaba bebek" diye bir kitap okuyorum bakici secerken dikkat edilecek onemli noktalar var okurken aklima sen geliyorsun. bakici bulamadinmi sen hala, okula basliyorsun yakinda?
biz sana haber veririz ama sen onu haftada 3 gune cikar. internetten yaparsin aksamlari.

minnoscum bende istanbulda yasiyorum anadolu yakasinda.
ay ben bu " sevginin 5 dili" kitabini esime mi hediye etsem. :68:

turabcım ben artvınde yasıyorum tam ıcınde merkezınde epey bır uzak ama aksam cayına beklerım:60::60: okadar guzel kıtapmı ya bendemı alsam acaba ayy bende bebeklerle ılgılı kıtaplar okumak ıstıyorum henuz bebek yok ama bılgım olsun ıstıyorum ne onerırtsın turab

turabcım ben artvınde yasıyorum tam ıcınde merkezınde epey bır uzak ama aksam cayına beklerım:60::60: okadar guzel kıtapmı ya bendemı alsam acaba ayy bende bebeklerle ılgılı kıtaplar okumak ıstıyorum henuz bebek yok ama bılgım olsun ıstıyorum ne onerırtsın turab
sen hamile kalinca bana haber ver ben sana hepsini listelerim
hamileligimden beri bebeklerle ilgili kitap okuyorum, cok sey ogrendim yaa
insaallah kizimi iyi yetistirebilirim

minnos ben neden seni hep konyada diye dusunuyordum?
artvin pek uzakmis nasil gezilecek guzel yerleri varmi? cok yesil bir yer diye biliyorum.
yazin dogu turu planimiz var esimle.
canım konyada okuyan karamelım sen karıstırıyorsun bızım burqalar yemyesıl harıka bır dogası var baskada bısesı yokk hersey ates pahasıı alısverıs yapamazsın marul sogan 3,5 mılyn dusun yanı bıraz kıyıda kosede oldugumuz ıcın cok pahalı oyuzden kıyafet bıle burdan almıyorum hep bıyerlere gıttgımıde ucucz ucuz cok cok alıyorum
birde bu kitabin ismi 5 sevgi diliymis, bende sevginin 5 dili diyip duruyorum :9:
henuz okumaya baslamadim. ben kayinvalidemlere giderken yanima kitap aliyorum, konusulan meseleler ilgimi cekmiyor hic bende kitap okuyorum, nasil :9:

ayy super fıkırmıs ama ben oyle yapsam kocısım benı döverr:60::60: saka bıyana benım kayınpederım ogretım gorevlısı ne kıtabı okuyorsam cıcık cıcık eder nedır kımdır yazarı soyledır boyledır sonra alsen bunu oku der baska kıtap bulur kesın oyuzden hıc yapmıyım ben bu fıkrı:60:

hoşgeldin ervamm.bize kendini ve neden kilo aldığını anlatabilir misin....

hosbulduk cnm..........

ben zaten cocuklugumdan beri kiloludum hatta bebekligimden beri diyelim 5.600 dogmusum
hamile kaldigimda 72 kiloydum hamileligimde 69 kadar düstüm ve hamileligimi 86 la bitirdim sonrada 90 kadar ciktim boyum 165 15 aylik bi kizim var :nazar::nazar:ve 21 yasindayim:34::34:

hosgeldin tekrar ervam
o zaman bugunden tezi yok sende bizimle hergun yediklerini ne kadar spor yaptigini paylasiyorsun.
motivasyonumuzu kaybetmeden hedef kilolarimiza ulasiyoruz.
bir bayanin gunluk kalori ihtiyaci 2000 cal. eger 400- 500 cal bunu azaltir birazda spor yaparsan haftada 1 kilo verirsin.
yaza incecik olursun insaallah.

Back