Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karamel valla doğru.adam bi de aydın sözde böylesinden aydın olsa ne olur?bazıları ne kadar okusada kendini geliştiremiyor.
medihayy geçmiş olsun
llolo geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatırız inş.
benim oğlumda iyi bugün
sağol canım inşallah
adet oldum biraz önce acaba baş ağrım halsizliğim bu yüzdenmiki
birazda üşütmenin etkisi var tabiki
başımın yarısı öyle çok ağrıyoki
gözüme vuruyo ağzı
bide adet sancısı eşlik ediyo
üstüne halsizlik miğde bulantısıda var
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim
okumakla adam olunmuyor haklısın nurceng ne adamlar var unıverste mezunu kafa beyın aynııı odunluk devam edıyor karamelımın odun hocası gıbınnkaramel valla doğru.adam bi de aydın sözde böylesinden aydın olsa ne olur?bazıları ne kadar okusada kendini geliştiremiyor.
medihayy geçmiş olsun
llolo geçmiş olsun umarım bu kışı hastalıksız atlatırız inş.
benim oğlumda iyi bugün
bu günkü kitap menüm.robin cook tan kritik.477 sayfa.bu yazar genelde tıp la ilgili konularda romanlar yazıyor.bu da öyleydi.fena değilse de çok ta hoşlanmadım.ne zamandır beni sürükleyen bir şeyler okuyamadım zaten.bir de hızlı okumadan bahsetmiştim.ilk gençlik yıllarımda kitabı geçmişti elime.oradan öğrendiğim bir kaç şey vardı.geniş açılı görme üzerinde çalışmıştım.kelimeye değil satıra odaklanıyorsun.zamanla görme ve algılama kapasiten artıyor.şimdi kurslar bile açılmış bu konuda.benim ki amatörce bir ilgiydi.dakikada kaç kelime okuduğunu falan hesaplıyorsun.benimki 400 .vasat oluyor kurslara göre.ama kitap okumaya kalkınca da en fazla 2 günde bitiyor 500 sayfa.
tamam canım teşekkürler ben sadece perşembeleri yapıyım o zaman çünkü okula başlayınca sürekli yapamam ama karın günlerini akşam evde yapabilirim belki.siz beni değişiklik olursa bilgilendirir misiniz?ben programı izleyemiyorum olur mu şeker?
minnoscum bende istanbulda yasiyorum anadolu yakasinda.
ay ben bu " sevginin 5 dili" kitabini esime mi hediye etsem.
sen hamile kalinca bana haber ver ben sana hepsini listelerimturabcım ben artvınde yasıyorum tam ıcınde merkezınde epey bır uzak ama aksam cayına beklerım okadar guzel kıtapmı ya bendemı alsam acaba ayy bende bebeklerle ılgılı kıtaplar okumak ıstıyorum henuz bebek yok ama bılgım olsun ıstıyorum ne onerırtsın turab
canım konyada okuyan karamelım sen karıstırıyorsun bızım burqalar yemyesıl harıka bır dogası var baskada bısesı yokk hersey ates pahasıı alısverıs yapamazsın marul sogan 3,5 mılyn dusun yanı bıraz kıyıda kosede oldugumuz ıcın cok pahalı oyuzden kıyafet bıle burdan almıyorum hep bıyerlere gıttgımıde ucucz ucuz cok cok alıyorumminnos ben neden seni hep konyada diye dusunuyordum?
artvin pek uzakmis nasil gezilecek guzel yerleri varmi? cok yesil bir yer diye biliyorum.
yazin dogu turu planimiz var esimle.
birde bu kitabin ismi 5 sevgi diliymis, bende sevginin 5 dili diyip duruyorum
henuz okumaya baslamadim. ben kayinvalidemlere giderken yanima kitap aliyorum, konusulan meseleler ilgimi cekmiyor hic bende kitap okuyorum, nasil
hoşgeldin ervamm.bize kendini ve neden kilo aldığını anlatabilir misin....