merhaba kızlar nasılsınız? karamelcim kilo veremedim diye üzülmüşsün sıkma canını canımcım herhafta vericeksin diye bi kural yokki.. bu hafta böyle oldu ama önümüzdeki hafta vericem diye motive et kendini yani bu kilo vermemiş olmak senin motivasyonunu olumsuz etkilemesin.
merhaba canım nasılsın bakalım
kızlar ben bugün itibariyle montiye başladım:82: hedefimi 63 yaptım ben ama inşallah montiyle 60 ı da görürüm şubatta..monti gerçekten güzel verdiriyor ve de kalıcı gidiyor kilolar
KARAMELIMM uzulme tatlım o gelen kılo senın hep fazla yedıklerın yanı buyuk ıhtımalle 2 gune kaybolup gıdıcek olan kılo sen merak etme sekercım 1 subatta 60 kılo olacagız taktım ben kafaya olucam arkadas bugun yılbası dıye sadece kendımı bırakıcam ama pazartesıye tekrar eskı halımı alıcam kesın yanı ve bu hafta 67 yı gormem lazım kesınlıklee sekerımm sende ödevlerını halletkı spoara baslıyabılesın tatlım
merhaba canım nasılsın bakalım
kızlar ben bugün itibariyle montiye başladım:82: hedefimi 63 yaptım ben ama inşallah montiyle 60 ı da görürüm şubatta..monti gerçekten güzel verdiriyor ve de kalıcı gidiyor kilolar
bende dukan kıtabım gelınce dukana baslamayı dusunuyorum tabıkıde wc olayını cozersem yaparım dıyorum kaptanım akrebımm ınsallah gıdıcek bu kara yaglarr
iyiyim akrepçim ben de montiye devam ediyorumdoğru yoldasın ortakk
canım burdan takip edebilirsin..ilk sayfasında da anlatıyor epey montiyiakrepcim monti diyeti nasıl merak ettim?
bu arada hepimizin yeni yılı kutlu sağlıklı,mutlu,başarılı ve hedef kilomuzu gerçekleştireceğimiz bir yıl olsun inşallah.
canım burdan takip edebilirsin..ilk sayfasında da anlatıyor epey montiyi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yetini-beraber-yapalim-1905.html#post16904460
ay yazayım da havam olsun ayol.neyse kızlar hepimizin yeni yılı kutlu,uğurlu olsun.hayırlı dileklerimiz gerçek olsun.tek tek öpüyorum hepinizi.sevgiler,kucak dolusu selamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?