Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAMELIMM uzulme tatlım o gelen kılo senın hep fazla yedıklerın yanı buyuk ıhtımalle 2 gune kaybolup gıdıcek olan kılo sen merak etme sekercım 1 subatta 60 kılo olacagız taktım ben kafaya olucam arkadas bugun yılbası dıye sadece kendımı bırakıcam ama pazartesıye tekrar eskı halımı alıcam kesın yanı ve bu hafta 67 yı gormem lazım kesınlıklee sekerımm sende ödevlerını halletkı spoara baslıyabılesın tatlım
merhaba canım nasılsın bakalım
kızlar ben bugün itibariyle montiye başladım:82: hedefimi 63 yaptım ben ama inşallah montiyle 60 ı da görürüm şubatta..monti gerçekten güzel verdiriyor ve de kalıcı gidiyor kilolar
kızlar ben cıkıyorum artık ogleden sonra ısede gelmıycemm pohaca kurabıye yapıcam aksama annemlere goturucemm hepınızın yenı yılı kutlu mutlu olsun kızlar ınsallahh yenı yılda hıc kılo almayız tabı hamıleleık harıcınde dıyım hemencecık
hepınızı cok opuyorum canlarım gorusuruzz
merhaba kızlar nasılsınız? karamelcim kilo veremedim diye üzülmüşsün sıkma canını canımcım herhafta vericeksin diye bi kural yokki.. bu hafta böyle oldu ama önümüzdeki hafta vericem diye motive et kendini yani bu kilo vermemiş olmak senin motivasyonunu olumsuz etkilemesin.
2.takımın güzel bayanları yeni yılınız kutlu olsun. İnşaallah herşey gönlünüzce olur. İnşaallah 2011 de hedeflediğimiz kiloları verir çıtır, karayağsız, incecik bayanlar oluruz.
olsun tabi canım..hatta sen hedef kilonun başına ilk hedefimi tutturdum yaz sonra yeni hedef kilonu yaz..tebrik ediyorum şekerim..örneğimiz oldun hepimizinöpüldün şekerim
nowarin kilosunu listeye yazmamissinniz kizlar.
kilom 61.4
ilk defa cok gec kaldim ozur dilerim
bi de kahvalti ettim o yuzden yuksek cikti kilom
hedefimiz aynıymış akrebim.kendime rakip senimi secsem acaba :))
hosgeldin secdenurmerhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boy 162 kilo67.7 (4 tane dogum yaptim)
çok teşekkür ederim akrep çim.biz kış vakti böyle kilo verebiliyorsak bahara,yaza bizi kimse tutamaz.şu kış çabucak bitse de yaza güneşe,denize kavuşsak.
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boy 162 kilo67.7 (4 tane dogum yaptim)
çok geç kaldm ama söylim kilom 64.1