• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

KARAMELIMM uzulme tatlım o gelen kılo senın hep fazla yedıklerın yanı buyuk ıhtımalle 2 gune kaybolup gıdıcek olan kılo sen merak etme sekercım 1 subatta 60 kılo olacagız taktım ben kafaya olucam arkadas bugun yılbası dıye sadece kendımı bırakıcam ama pazartesıye tekrar eskı halımı alıcam kesın yanı ve bu hafta 67 yı gormem lazım kesınlıklee sekerımm sende ödevlerını halletkı spoara baslıyabılesın tatlım

:17::2:evet canım yarından itibaren cok dıkkatlı olucam.

canım 1 şubatta nasıl 60 olacaz :) 4 haftada o kadar kılo veremeyiz sanırım :17::17::17: en azından 14 şubata kadar 60 olmaya çalışalım minnoşum :))

merhaba canım nasılsın bakalım

kızlar ben bugün itibariyle montiye başladım:82: hedefimi 63 yaptım ben ama inşallah montiyle 60 ı da görürüm şubatta..monti gerçekten güzel verdiriyor ve de kalıcı gidiyor kilolar

hedefimiz aynıymış akrebim.kendime rakip senimi secsem acaba :)):1:

kızlar ben cıkıyorum artık ogleden sonra ısede gelmıycemm pohaca kurabıye yapıcam aksama annemlere goturucemm hepınızın yenı yılı kutlu mutlu olsun kızlar ınsallahh yenı yılda hıc kılo almayız tabı hamıleleık harıcınde dıyım hemencecık:1:
hepınızı cok opuyorum canlarım gorusuruzz :38::38:

iyi yıllar canım...

merhaba kızlar nasılsınız? karamelcim kilo veremedim diye üzülmüşsün sıkma canını canımcım herhafta vericeksin diye bi kural yokki.. bu hafta böyle oldu ama önümüzdeki hafta vericem diye motive et kendini yani bu kilo vermemiş olmak senin motivasyonunu olumsuz etkilemesin.

haklısın canım.üzüldüm ama aklımda başıma geldi.ne olursa olsun zayıflamaktan vazgecmıyecem.haftaya inş. bunun acısını cıkarırım.

sen ne yapıyorsun lightlifecim hamilelik nasıl gıdıyor? :)

cok ozur dilerim kizlar cok gec kalmisim coktan paylasima eklemissiniz bizim listeyi

aslinda yeni bir bilgisayara aldik ayarlari kurulumu hala tam degil ama bundan sonra daha sik giricem demek oluyor bu :)

eee kizlar yilbasi hedefine ulasabilen var mi?

olsun tabi canım..hatta sen hedef kilonun başına ilk hedefimi tutturdum yaz sonra yeni hedef kilonu yaz..tebrik ediyorum şekerim..örneğimiz oldun hepimizin:71:öpüldün şekerim:16:

çok teşekkür ederim akrep çim.biz kış vakti böyle kilo verebiliyorsak bahara,yaza bizi kimse tutamaz.şu kış çabucak bitse de yaza güneşe,denize kavuşsak.

çok teşekkür ederim akrep çim.biz kış vakti böyle kilo verebiliyorsak bahara,yaza bizi kimse tutamaz.şu kış çabucak bitse de yaza güneşe,denize kavuşsak.

Evet evet şu yaz mevsiminin gelmesini bende çok istiyorum, bayılıyorum yaza ben :82::9: ve bu yaz zayıf olacağımı düşündükçe daha çabuk gelmesini istiyorum lay lay lom :66:

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boy 162 kilo67.7 (4 tane dogum yaptim)

Hoşgeldin secdenur aramıza. İnşaallah hep beraber verecez o karayağları şekercim.

çok geç kaldm ama söylim kilom 64.1:59::59::59:

Nowarcım neden üzülüyorsunki tatlım yılbaşı hedefini tutturmuşsun işte ne güzel 100 gr mı sayma bile şekercim. Onuda da çok ince de olsa üzerinde bulunan kıyafetlere sayarsın tatlım :1:
O halde sen haftada 1,5 kilo verecen, banucum ve bende haftada 1 kilo. Hadi yarışıyoruz yine tamam mı??:32::32:

187. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

24-31 ARALIK

1) 13.TAKIM (1.04%) :65::nazar:
2) 4. TAKIM (0.75% ) :46::nazar:
3) 2. TAKIM ( 0,72% ):46: :nazar:

187. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
24-31 ARALIK

1) himeros ( 3,30% )- 14. TAKIM :65: :nazar:
2) cemrehayal(%2.93) - 4. TAKIM:46: :nazar:
3)hypatia(2.77% ) - 4.TAKIM:46: :nazar:

Back