• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet evet şu yaz mevsiminin gelmesini bende çok istiyorum, bayılıyorum yaza ben :82::9: ve bu yaz zayıf olacağımı düşündükçe daha çabuk gelmesini istiyorum lay lay lom :66:

Hoşgeldin secdenur aramıza. İnşaallah hep beraber verecez o karayağları şekercim.

Nowarcım neden üzülüyorsunki tatlım yılbaşı hedefini tutturmuşsun işte ne güzel 100 gr mı sayma bile şekercim. Onuda da çok ince de olsa üzerinde bulunan kıyafetlere sayarsın tatlım :1:
O halde sen haftada 1,5 kilo verecen, banucum ve bende haftada 1 kilo. Hadi yarışıyoruz yine tamam mı??:32::32:

evet yaza bomba gibi giricez hep birlikte inşallaaah:nazar::nazar:
ben geç kaldğm için üzüldm canım e tabi bide aklımda 63 lü bişeyler vardı aslında dün aşam eve gelince kahvaltılık bişeyler atıştrdm onları yemesem görürdm belki nyse yarış yeni başlıyooor haftaya cuma 61.5 kilo olucmmmm:27::27::27:

benimde dogum kilosu sayilir bende sizdenim :9: kizim 14 aylik hamile kaldigim kilo 63 ben 60 olmak istiyorum.

hoşgeldin nur.doğum sonrası o göbekleri de alsalar ameliyatta ne güzel olurdu.ben de 3 doğum yaptım.hayatta 2 kızım var.ilk çocuğumu 1 günlükken yitirdim.senin hepsi hayatta mı...

ben geç kaldğm için üzüldm canım e tabi bide aklımda 63 lü bişeyler vardı aslında dün aşam eve gelince kahvaltılık bişeyler atıştrdm onları yemesem görürdm belki nyse yarış yeni başlıyooor haftaya cuma 61.5 kilo olucmmmm:27::27::27:

pardon canım 2,5 kilo mu dedin.yanlış mı anladım.:53::53:sen kaslarını sevmiyorsun herhalde ya da vücudunu susuz bırakmaya yeminlisin.olmaz şekerim biraz rahvan git.acelen ne...

hoşgeldin nur.doğum sonrası o göbekleri de alsalar ameliyatta ne güzel olurdu.ben de 3 doğum yaptım.hayatta 2 kızım var.ilk çocuğumu 1 günlükken yitirdim.senin hepsi hayatta mı...

yokk canimm bende ilk bebegimi 2 yasinda kaybettim rabbim uzun omur versin suan 3 cocugum var.

Son düzenleme:
pardon canım 2,5 kilo mu dedin.yanlış mı anladım.:53::53:sen kaslarını sevmiyorsun herhalde ya da vücudunu susuz bırakmaya yeminlisin.olmaz şekerim biraz rahvan git.acelen ne...

haklısın aslında dediğin gibi hedefleri düşük tutmak lazım ben çok yükseklerde uçuyorm bi gün yere çakılcm ama nyse en fazla hedefim haftada 1.5 olmalı bnmde bu hafta zaten hemen hemen öyleydi:61:

bugun menu paylasma cesaretinde bulunacak olan farmıııı??
bugun esimin dogum gunuydu yigenleri bizdelerdi o yuzden dengesiz beslendim :17:
asiri hareketli bir gundu spor yapamadim.
kotunun iyisi olsun diye pasta ve kurbiyede esmer seker ve tam bugday unu kullandim
yediklerimi paylasmasam daha iyi ederim.
herkese mutlu seneler..

Mutlu yıllarrr....:74::74::74: 2011 in ilk mesajını yazayım dedim. Ayy bu yıl bizim için çok güzel bir yıl olacak inşaallah...

insallah canim ben yeniyim bana yardimci olursaniz sevinirim ben gobekliyim o gobekten kurtulmak istiyorum(hamile gibi gobegim var yani)dedigin gibi karayag :60:

Canımcım benimde 8 aylık bir oğlum var, o göbekten bizlerde de var ama çoğumuz bu sorunlardan kurtulmak için Plates yapıyoruz sabahları ebru şallı ile. Denemeni tavsiye ederim. Çok faydalı. Ayrıca Ben haftada 3 defada 200-250 adet mekik (ebru şallının yaptığı mekikten) yapıyorum. Veee göbekte acayip bir gelişme var. başlayalı 20 gün olmasına rağmen. Platesi ara vermeden haftada en az 4 defa olmak üzere 4-5 ay yaparsan çok faydalı olacağını söyleyebilirim. Benim kardeşim var yapan ve sonuçları süperr.

Hadi bakalım başlasın yarış...:118::118: düddüttt...

bu 4. takimin cemrehayali pek bir meshur
her hafta derec aliyor ne yapiyor acep ola?

kızlar benim cemrem sevgili hemsomun yaptığı özel bi diyet yok ilk baslarda diyetisyene gidiyordu sonra dukan yaptı ama uzun zamndır dengeli besleniyor ..

nazar deydirmeyin hemsoma :nazar: onun hepimizden cok zayıflamaya ihtiyacı var bebiş istiyor benim bitanem teyze yapcak beni :1:

Mutlu yıllarrr....:74::74::74: 2011 in ilk mesajını yazayım dedim. Ayy bu yıl bizim için çok güzel bir yıl olacak inşaallah...

Canımcım benimde 8 aylık bir oğlum var, o göbekten bizlerde de var ama çoğumuz bu sorunlardan kurtulmak için Plates yapıyoruz sabahları ebru şallı ile. Denemeni tavsiye ederim. Çok faydalı. Ayrıca Ben haftada 3 defada 200-250 adet mekik (ebru şallının yaptığı mekikten) yapıyorum. Veee göbekte acayip bir gelişme var. başlayalı 20 gün olmasına rağmen. Platesi ara vermeden haftada en az 4 defa olmak üzere 4-5 ay yaparsan çok faydalı olacağını söyleyebilirim. Benim kardeşim var yapan ve sonuçları süperr.

Hadi bakalım başlasın yarış...:118::118: düddüttt...
ya burda o kanal yok ben yurtdisinda yasiyorum malesef :59: internette var ama tv olsa daha iyiydi kendimi o saate ayarlar yapardim neyse bakacas artikin bir yerlerden baslamak lazim

ya burda o kanal yok ben yurtdisinda yasiyorum malesef :59: internette var ama tv olsa daha iyiydi kendimi o saate ayarlar yapardim neyse bakacas artikin bir yerlerden baslamak lazim
hergun videolari yayinlaniyor kanalin sitesinde oradan yap derim ben.
hergun farkli bisey oldugu icin keyifli oluyor
yoksa insan hergun ayni cd ile spor yapsa bunaliyor, plates ardindanda leslie ile yuruyorum ben. "leslie ile walking at home" diye yazarsan youtube ta 15 dk lik videosu var.
ha birde ben bilgisayari tv ye baglayarak yapiyorum buyuk ekrandan daha rahat oluyor. :32:

Back