- 8 Ağustos 2008
- 35.234
- 42.016
- 1.123
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boy 162 kilo67.7 (4 tane dogum yaptim)
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boy 162 kilo67.7 (4 tane dogum yaptim)
Evet evet şu yaz mevsiminin gelmesini bende çok istiyorum, bayılıyorum yaza ben :82: ve bu yaz zayıf olacağımı düşündükçe daha çabuk gelmesini istiyorum lay lay lom
Hoşgeldin secdenur aramıza. İnşaallah hep beraber verecez o karayağları şekercim.
Nowarcım neden üzülüyorsunki tatlım yılbaşı hedefini tutturmuşsun işte ne güzel 100 gr mı sayma bile şekercim. Onuda da çok ince de olsa üzerinde bulunan kıyafetlere sayarsın tatlım
O halde sen haftada 1,5 kilo verecen, banucum ve bende haftada 1 kilo. Hadi yarışıyoruz yine tamam mı??
secdenur hoşgeldin canım banu,turab,ben ve medihayy doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz tatlım tekrar aramıza hoşgeldin
secdenur hoşgeldin canım banu,turab,ben ve medihayy doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz tatlım tekrar aramıza hoşgeldin
benimde dogum kilosu sayilir bende sizdenim kizim 14 aylik hamile kaldigim kilo 63 ben 60 olmak istiyorum.
evet yaza bomba gibi giricez hep birlikte inşallaaah
ben geç kaldğm için üzüldm canım e tabi bide aklımda 63 lü bişeyler vardı aslında dün aşam eve gelince kahvaltılık bişeyler atıştrdm onları yemesem görürdm belki nyse yarış yeni başlıyooor haftaya cuma 61.5 kilo olucmmmm
hoşgeldin nur.doğum sonrası o göbekleri de alsalar ameliyatta ne güzel olurdu.ben de 3 doğum yaptım.hayatta 2 kızım var.ilk çocuğumu 1 günlükken yitirdim.senin hepsi hayatta mı...
pardon canım 2,5 kilo mu dedin.yanlış mı anladım.sen kaslarını sevmiyorsun herhalde ya da vücudunu susuz bırakmaya yeminlisin.olmaz şekerim biraz rahvan git.acelen ne...
karamel, nowar ve minnos disinda aslinda hepimiz dogum kilolarimizdan kurtulmaya calisiyoruzsecdenur hoşgeldin canım banu,turab,ben ve medihayy doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz tatlım tekrar aramıza hoşgeldin
insallah canim ben yeniyim bana yardimci olursaniz sevinirim ben gobekliyim o gobekten kurtulmak istiyorum(hamile gibi gobegim var yani)dedigin gibi karayag
evet yaza bomba gibi giricez hep birlikte inşallaaah
ben geç kaldğm için üzüldm canım e tabi bide aklımda 63 lü bişeyler vardı aslında dün aşam eve gelince kahvaltılık bişeyler atıştrdm onları yemesem görürdm belki nyse yarış yeni başlıyooor haftaya cuma 61.5 kilo olucmmmm
bu 4. takimin cemrehayali pek bir meshur
her hafta derec aliyor ne yapiyor acep ola?
ya burda o kanal yok ben yurtdisinda yasiyorum malesef internette var ama tv olsa daha iyiydi kendimi o saate ayarlar yapardim neyse bakacas artikin bir yerlerden baslamak lazimMutlu yıllarrr.... 2011 in ilk mesajını yazayım dedim. Ayy bu yıl bizim için çok güzel bir yıl olacak inşaallah...
Canımcım benimde 8 aylık bir oğlum var, o göbekten bizlerde de var ama çoğumuz bu sorunlardan kurtulmak için Plates yapıyoruz sabahları ebru şallı ile. Denemeni tavsiye ederim. Çok faydalı. Ayrıca Ben haftada 3 defada 200-250 adet mekik (ebru şallının yaptığı mekikten) yapıyorum. Veee göbekte acayip bir gelişme var. başlayalı 20 gün olmasına rağmen. Platesi ara vermeden haftada en az 4 defa olmak üzere 4-5 ay yaparsan çok faydalı olacağını söyleyebilirim. Benim kardeşim var yapan ve sonuçları süperr.
Hadi bakalım başlasın yarış...:118::118: düddüttt...
hergun videolari yayinlaniyor kanalin sitesinde oradan yap derim ben.ya burda o kanal yok ben yurtdisinda yasiyorum malesef internette var ama tv olsa daha iyiydi kendimi o saate ayarlar yapardim neyse bakacas artikin bir yerlerden baslamak lazim