Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:2:evet canım yarından itibaren cok dıkkatlı olucam.

canım 1 şubatta nasıl 60 olacaz :) 4 haftada o kadar kılo veremeyiz sanırım en azından 14 şubata kadar 60 olmaya çalışalım minnoşum :))

hedefimiz aynıymış akrebim.kendime rakip senimi secsem acaba :))

iyi yıllar canım...

haklısın canım.üzüldüm ama aklımda başıma geldi.ne olursa olsun zayıflamaktan vazgecmıyecem.haftaya inş. bunun acısını cıkarırım.

sen ne yapıyorsun lightlifecim hamilelik nasıl gıdıyor? :)

cok ozur dilerim kizlar cok gec kalmisim coktan paylasima eklemissiniz bizim listeyi

aslinda yeni bir bilgisayara aldik ayarlari kurulumu hala tam degil ama bundan sonra daha sik giricem demek oluyor bu :)

eee kizlar yilbasi hedefine ulasabilen var mi?

olsun tabi canım..hatta sen hedef kilonun başına ilk hedefimi tutturdum yaz sonra yeni hedef kilonu yaz..tebrik ediyorum şekerim..örneğimiz oldun hepimizinöpüldün şekerim

çok teşekkür ederim akrep çim.biz kış vakti böyle kilo verebiliyorsak bahara,yaza bizi kimse tutamaz.şu kış çabucak bitse de yaza güneşe,denize kavuşsak.

çok teşekkür ederim akrep çim.biz kış vakti böyle kilo verebiliyorsak bahara,yaza bizi kimse tutamaz.şu kış çabucak bitse de yaza güneşe,denize kavuşsak.

Evet evet şu yaz mevsiminin gelmesini bende çok istiyorum, bayılıyorum yaza ben :82: ve bu yaz zayıf olacağımı düşündükçe daha çabuk gelmesini istiyorum lay lay lom

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boy 162 kilo67.7 (4 tane dogum yaptim)

Hoşgeldin secdenur aramıza. İnşaallah hep beraber verecez o karayağları şekercim.

çok geç kaldm ama söylim kilom 64.1

Nowarcım neden üzülüyorsunki tatlım yılbaşı hedefini tutturmuşsun işte ne güzel 100 gr mı sayma bile şekercim. Onuda da çok ince de olsa üzerinde bulunan kıyafetlere sayarsın tatlım
O halde sen haftada 1,5 kilo verecen, banucum ve bende haftada 1 kilo. Hadi yarışıyoruz yine tamam mı??

187. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

24-31 ARALIK

1) 13.TAKIM (1.04%)
2) 4. TAKIM (0.75% )
3) 2. TAKIM ( 0,72% )

187. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
24-31 ARALIK

1) himeros ( 3,30% )- 14. TAKIM
2) cemrehayal(%2.93) - 4. TAKIM
3)hypatia(2.77% ) - 4.TAKIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…