Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

meyvem bende sneın takıma gıtmıstım napıyorsun dıye kalp kalbe karsıymıss oyy canımm benımm kılo veremedım ıstee ınemedım yıne 67yee

evet minnoş çum 1 şubat hedefim 71.öyle çok yüksek bir hedef koyup hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ben haftada 1 ,1 gitmeyi tercih ediyorum.kas değil yağ yakmak amacım.

canımm cok sevındım hedefıne ulastıgın ıcın tebrık ederım tatlım allahım ınsalla 1 subat hedefınıde tutturmayı nasıp eder sana canımcım

meyvem bende sneın takıma gıtmıstım napıyorsun dıye kalp kalbe karsıymıss oyy canımm benımm kılo veremedım ıstee ınemedım yıne 67yee

üzülme tatlım kitabın gelsin dukanı denersin..
herkes cok faydasını gördü bıraksan bile yapamayıp mutlaka veriyorsun o diyetle..

üzülme tatlım kitabın gelsin dukanı denersin..
herkes cok faydasını gördü bıraksan bile yapamayıp mutlaka veriyorsun o diyetle..

ayy bı bulusamadık ben sneın takıma gıdıyorum sen benım takıma gelıyorsunn kıtabı 14 gözle beklıyorumm meyvemm ınsallah bısıler olur bakalımm

ayy bı bulusamadık ben sneın takıma gıdıyorum sen benım takıma gelıyorsunn kıtabı 14 gözle beklıyorumm meyvemm ınsallah bısıler olur bakalımm

olucak olucak minnosum sen inan buna..

bizim takım coşmus durumda ben hiç bi yere yetisemiyorum allahtan hasta gelmedi su sıra..

Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:

ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..

ben yaptım siz yapmayın

Günaydın bayanlar
Bu hafta anladığım kadarıyla sonuçlar pek umulduğu gibi değil, banucum haricinde...Yeni yıl hedefleri tutmadı görünüyor
Maalesef yeni yıla 6 lı rakamlarla giremeyecem
Tartım 70,3 te kaldı. bu rakamda pazar ve pazartesinin etkisi.
Ben 1 şubat hedefimi 66 olarak belirledim.

sabah sabah tartım bozuldu sinir oldum ya.yarım saattır tartılmaya calışıyorum.tartmıyor bir türlü.en son fırlatıp atacaktım tartıyı az daha.

evet şimdi tartıldım ama keşke tartılmasaydım.çok utanıyorum söylemeye

malesef kilom 67.5 :18:

kızlar kusura bakmayın ne olur.takımın yüz karası oldum kılo alma takımına yazılsam 1.olurdum bu aldığım kıloyla

karamelcimm nasılsınnn ben seni son zamnlarda hep üzgün görüyorumm ama nedennn....

Hiç iyi değilim özellkle bugün baksana Meyvenullcum kılo almışım.İki haftadır kilo alıyorum
yediklerime dikkat edemiorum spor desen sıfır hıc yapamıyorum
bu aralar hersey üste üste geldi.hem hastalandım üzerine 15 gün içinde yetiştirmem gerekn çok önemli ödevlerim var onun kaygısı stresı sardı.bide sevgilimden ayrıldım böyle böyle bu hale geldim
yine Allaha çok şükür iyiyim suan ama kılo aldığımı görünce moralim bozuldu açıkçası

çokdikkatli olmalyım bundan sonra.şubat tatiline kadar 60 ı görsem keske.50 lılı rakamları göremem belkı ama tam 60 kılo olmak istıyorum

sen ne yapıyorsun meyvenulum.hiç görüşemiyoruz artık.senin nasıl gidiyor diyet?

2.TAKIM

akrep33 ( 67,4 / 67 / 0,4 / 0,59%)
Poseidon83 ( 60,5 / / / %)
minnoş prenses ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)
karamel_guzel ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
lolo( 85,3 / 84 / 1,3 / 1,52%)
banusultan( 77 / 75 / 2 / 2,60%)
turab571( 62,9 / 62,1 / 0,8 / 1,27%)
nurceng( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,33%)
lightlife( 87 / 87 / 0 / 0,00%)
medihay( 71 / 70,3 / 0,7 / 0,99%)
nowar( 65,5 / / / %)

nowar ve posi hadi gelin artık

2.TAKIM

akrep33 ( 67,4 / 67 / 0,4 / 0,59%)
Poseidon83 ( 60,5 / / / %)
minnoş prenses ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)
karamel_guzel ( 66,3 / 67,5 / -1,2 / -1,81%)
lolo( 85,3 / 84 / 1,3 / 1,52%)
banusultan( 77 / 75 / 2 / 2,60%)
turab571( 62,9 / 62,1 / 0,8 / 1,27%)
nurceng( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,33%)
lightlife( 87 / 87 / 0 / 0,00%)
medihay( 71 / 70,3 / 0,7 / 0,99%)
nowar( 65,5 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,5 / 770,3 / 4,2 / 0,54% )

merhaba kızlar nasılsınız? karamelcim kilo veremedim diye üzülmüşsün sıkma canını canımcım herhafta vericeksin diye bi kural yokki.. bu hafta böyle oldu ama önümüzdeki hafta vericem diye motive et kendini yani bu kilo vermemiş olmak senin motivasyonunu olumsuz etkilemesin.

1 Şubat hedefim 63 minnoşum

KARAMELIMM uzulme tatlım o gelen kılo senın hep fazla yedıklerın yanı buyuk ıhtımalle 2 gune kaybolup gıdıcek olan kılo sen merak etme sekercım 1 subatta 60 kılo olacagız taktım ben kafaya olucam arkadas bugun yılbası dıye sadece kendımı bırakıcam ama pazartesıye tekrar eskı halımı alıcam kesın yanı ve bu hafta 67 yı gormem lazım kesınlıklee sekerımm sende ödevlerını halletkı spoara baslıyabılesın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…