Akrepcim hedef degistirmek yok ama hayali oldu benim hedefim
shok diyetmi yapsam? varmi tavsiye edebileceginiz bir shok diyet
irade var şekerim de benle alay ediyorlar.ekmeğimin boyutuna,esmer şeker kullanmama,tabağımı dikkatli doldurmama bile mana buluyorlar.hem akrabalarım hem komşularım.ömrümde ilk kez dikkatli davranıyorum işte.ne kötülük var bunda.çocuk doğurdum diye kadın değil miyim canım.
evet canım ama iri durmuyorumvücut yapımdan dolayı 5 kilo daha az gösteriyorum :) yani öööle diyoolarr
medihaay ben senin menulerini cok begeniyorum, iyi gidiyorsn bence findik kalorisi yuksek bir kuruyemis 100 gr. da 650 kalori. senin yediklerin 100 gr i bulmaz sanirim, birde aksam yememissin o kismi daha guzelBugünkü yediklerim;
08:00 3 Kuru Kayısı
08:30 1 Kücük Dilim Peynirli Börek, 3 Adet Zeytin
09:30 3 Adet Fındık
13:00 Yarım Kase Çorba, Yarım Kase Yoğurt, 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek
15:00 1,5 İncir, 2 Adet Peynirli Çubuk Kraker, 1 Lokma Kek, 12-13 Adet Fındık
17:30 1 Dilim Elma, 2-3 Adet Fındık
18:30 1 Kaşık Pirinç Pilavı, Yarım Kase Yoğurt, 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek, 3 Kaşık Fırında Patates, Yarım Bardak Ayran
21:30 1 Adet Portakal
4 Litre Su ve 3 Bardak Bitki Çayı
50 dk Plates, 30 dk Yürüyüş, 16 Kat İniş, 16 Kat Çıkış, 200 Mekik, 200 Hundred, 200 Kalça Hareketi, 200 Bacak Hareketi.
Yaa şu findığı çok kaçırıyorum gibi...
iyi akşamlar herkesse
bugünkü menüm
sabah yarım dilim ekmek,4 küçük yeşil biber,biraz tere,kk peynir,1 bardak yeşil çay
12 gibi yarım mandalina,yarım muz
15 bi tabak yeşil fasulye,1 kase yoğurt,yarım porsiyon bulgur pilavı,azıcık ekmek
19 2 gevrek,3 susamlı çubuk,2 rondo 2 bardak şekersiz çay
yatarken ayran içerim
sabah canım istemedi az yedim ama öğle acıktım,akşamda habersiz misafir geldi akşam yemeği yemedim onlara koyduklarımdan 1 -2 atıştırdım.yarın misafirim var kabak tatlısı yaptım diğerlerini yarın yapıcam inş.yaptıklarımdan yemem şimdiden iyi geceler.yarın görüşürüz
canım bugün bisküvi günü olmuş hayırdıraksam yemegimide yedim menumu yazabilirim
sabah uyaninca ackarnina bir bardak elma sirkeli su
09.00 1/2 acma, 2 zeytin, kk peynir, bir yumurta, 1 esmer sekerli cay:)
10.30-11.30 45 dk plates + 15 dk tempolu yuruyus
12.30 1 elma 2 eti form buskivisi uzeri peynir kirintilari, tek esmer sekerli cay
13.30 iki kepce corba, 3 kasik pilav derisiz tavuk gogus eti, 1 br ayran
17.30 6 petibor buskivi iki bardak sut
19.00 3 kasik tavuklu pilav bir br ayran
acikirsam yatmadan bir br sut icerim
simdiye kadar 2 lt su ictim o 3 u bulur yatmadan
canım umarım kek evde yapılmıştır..fındık yemen gerekir zaten..tohum çünkü..bize çok faydalı.ama çubuk kraker olmamışBugünkü yediklerim;
08:00 3 Kuru Kayısı
08:30 1 Kücük Dilim Peynirli Börek, 3 Adet Zeytin
09:30 3 Adet Fındık
13:00 Yarım Kase Çorba, Yarım Kase Yoğurt, 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek
15:00 1,5 İncir, 2 Adet Peynirli Çubuk Kraker, 1 Lokma Kek, 12-13 Adet Fındık
17:30 1 Dilim Elma, 2-3 Adet Fındık
18:30 1 Kaşık Pirinç Pilavı, Yarım Kase Yoğurt, 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek, 3 Kaşık Fırında Patates, Yarım Bardak Ayran
21:30 1 Adet Portakal
4 Litre Su ve 3 Bardak Bitki Çayı
50 dk Plates, 30 dk Yürüyüş, 16 Kat İniş, 16 Kat Çıkış, 200 Mekik, 200 Hundred, 200 Kalça Hareketi, 200 Bacak Hareketi.
Yaa şu findığı çok kaçırıyorum gibi...
canım akşam çok tehlikeli şeyler yemişsin ve günü berbat etmişsin..açılış ve kapanışımız çok önemli unutma..tatlım evden çıkarken hırsıza ve tehlikelere karşı kapıyı kitleriz dimi.vücudumuzuda akşam yatmadan önce tehlikelere ve hırsızlara karşı kitlemeliyiz..sen bu kadar bisküvi çeşitlerin yemişsin..eee sonuç..maalesef çok kötü..biz uyurkenbedenimiz uyumaz çalışır..işte önemli olan dışardan gelen bakteri ve mikroplara karşı savaşan bedenimizi koruyan ve biziz biz yapan hücreleri beslemek..ama bu gibi sağlıksız besinler yağ hücrelerini besler..bakterileri ,mikropları besler.dolayısı ile sabah bitkin yorgun uykusunu alamamış herşeye karşı isteksiz iradesiz mutsuz agresif ve şiş birşekilde kalkarız..çünkü vücut dinlenmez savaş halinde olur ama kazanamaz..bedenimizin yenik düşmesi bizi gün boyu kötü yapar..bu şekilde devam ederse bir anda hastalıklar oluşur...biz derizki acaba neden hasta oldum:26:iyi akşamlar herkesse
bugünkü menüm
sabah yarım dilim ekmek,4 küçük yeşil biber,biraz tere,kk peynir,1 bardak yeşil çay
12 gibi yarım mandalina,yarım muz
15 bi tabak yeşil fasulye,1 kase yoğurt,yarım porsiyon bulgur pilavı,azıcık ekmek
19 2 gevrek,3 susamlı çubuk,2 rondo 2 bardak şekersiz çay
yatarken ayran içerim
sabah canım istemedi az yedim ama öğle acıktım,akşamda habersiz misafir geldi akşam yemeği yemedim onlara koyduklarımdan 1 -2 atıştırdım.yarın misafirim var kabak tatlısı yaptım diğerlerini yarın yapıcam inş.yaptıklarımdan yemem şimdiden iyi geceler.yarın görüşürüz
günaydın kızlarr
cuma günü gelemedim kusura bakmayın
cuma sabahtan kan vermem gerekiyodu hastaneden dönünce yazarım kilomu dedim
kan verdim tam eve gelicektim oğlum aradı rahatsızlanmış
okuluna gidip oğlumu aldım
hastaneye götürdüm
o gün zaten ben kendimi çok iyi hissetmiyodum
eve geldimki
çok kötüyüm yatağa girdim yataktan çıkamadım ateşimde çıktı ttriyorum
neyse bi kaç gündür dinleniyorum kendimi daha yeni toparlayabildim
bide oğluşumda hastaydı bi tarafta ben yattım bi tarafta kağan kaç gündür ev yatakhane gibiydi
hala tam iyi değilim ama kalkıp işlerimi yapmam lazım
ev göçtü temizliğe girişip öğlene kadar bitirmeliyim
öğlen oğlumun etütü var oraya gidicez
yarın alışverişe çıkılcak ,artı yemek yapıcam
perşembe günüde annemin kuranı var
sabah erkenden gidip bir kazan tavuklu pilav ve börek yapıcam bir sürü kişiye hizmet edicem bi yığın bulaşığı yıkıcam sonra hiç oturmadan evin yolunu tutucam
annem benden 3 vasıta uzaklıkta oturuyo anca yetişirim eve
cuma günüde yılbaşı sofrası hazırlıcam bir sürü yemek yapıcam
artık cumartesi günü nasıl ve ne durumda olurum bilemiyorum
akrepcim canım arkadaşım bir tek sen beni merak edip sormuşsun
kızlar darıldım hepinize haberiniz olsun
neslihancım hamileymişsin çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah
günaydın kızlarrrr.. takımınız uğurlu geldi bana HAMİLEYYİİİİİİMMM
günaydın kızlarrrr.. takımınız uğurlu geldi bana HAMİLEYYİİİİİİMMM
günaydın kızlarr..
nurcum hayırlı olsun sekercimm..allah analı babalı büyütsün..
minnosum nerde gelmedimi bu gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?