Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akrepcim hedef degistirmek yok ama hayali oldu benim hedefim
shok diyetmi yapsam? varmi tavsiye edebileceginiz bir shok diyet

şok diyet tavsiye etmem şeker..en azından hedefimize yaklaşmış oluruz..düşünsene daha da kilo almak vardı mesela ama biz verdik çokl şükür..

İyi akşamlar şekerler,
tam ev süpürme işini bitirecekken, annem ve babam geldi öğleden sonra, onlarla sohbet muhabbet derken geçmiş vakit, temizliğimde yarım kaldı, artık yarın devam ederim. Yaa bir girdim bayağı bir geçmiş olmuş, halbuki en son 13:30 da girmiştim. 2,5 saatte maşallah sohbet iyice koyulaşmış.

Boş ver sen onları hiç aldırma bile şekerim, bende kimseye diyet, spor yapıyorum demiyorum bu defa süpriz olacak herkese, öyle olsun istiyorum. 1 ay süreyle annem hariç hiç kimseye gitmeme kararıda aldım. Zaten bize annem ve kardeşim haricinde kimsede gelmez. 22 ocaktaki günüme kadar... İnşaallah o zamana kadar 65 olucam

evet canım ama iri durmuyorumvücut yapımdan dolayı 5 kilo daha az gösteriyorum :) yani öööle diyoolarr

Nowarcım gayet hoş görünüyorsun bencede, seni 55 olarak düşünüce tam ebru şallı gibi olursun herhal tatlım

aksam yemegimide yedim menumu yazabilirim
sabah uyaninca ackarnina bir bardak elma sirkeli su
09.00 1/2 acma, 2 zeytin, kk peynir, bir yumurta, 1 esmer sekerli cay:)
10.30-11.30 45 dk plates + 15 dk tempolu yuruyus
12.30 1 elma 2 eti form buskivisi uzeri peynir kirintilari, tek esmer sekerli cay
13.30 iki kepce corba, 3 kasik pilav derisiz tavuk gogus eti, 1 br ayran
17.30 6 petibor buskivi iki bardak sut
19.00 3 kasik tavuklu pilav bir br ayran
acikirsam yatmadan bir br sut icerim
simdiye kadar 2 lt su ictim o 3 u bulur yatmadan

Bugünkü yediklerim;
08:00 3 Kuru Kayısı
08:30 1 Kücük Dilim Peynirli Börek, 3 Adet Zeytin
09:30 3 Adet Fındık
13:00 Yarım Kase Çorba, Yarım Kase Yoğurt, 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek
15:00 1,5 İncir, 2 Adet Peynirli Çubuk Kraker, 1 Lokma Kek, 12-13 Adet Fındık
17:30 1 Dilim Elma, 2-3 Adet Fındık
18:30 1 Kaşık Pirinç Pilavı, Yarım Kase Yoğurt, 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek, 3 Kaşık Fırında Patates, Yarım Bardak Ayran
21:30 1 Adet Portakal

4 Litre Su ve 3 Bardak Bitki Çayı

50 dk Plates, 30 dk Yürüyüş, 16 Kat İniş, 16 Kat Çıkış, 200 Mekik, 200 Hundred, 200 Kalça Hareketi, 200 Bacak Hareketi.

Yaa şu findığı çok kaçırıyorum gibi...

iyi akşamlar herkesse
bugünkü menüm
sabah yarım dilim ekmek,4 küçük yeşil biber,biraz tere,kk peynir,1 bardak yeşil çay
12 gibi yarım mandalina,yarım muz
15 bi tabak yeşil fasulye,1 kase yoğurt,yarım porsiyon bulgur pilavı,azıcık ekmek
19 2 gevrek,3 susamlı çubuk,2 rondo 2 bardak şekersiz çay
yatarken ayran içerim
sabah canım istemedi az yedim ama öğle acıktım,akşamda habersiz misafir geldi akşam yemeği yemedim onlara koyduklarımdan 1 -2 atıştırdım.yarın misafirim var kabak tatlısı yaptım diğerlerini yarın yapıcam inş.yaptıklarımdan yemem şimdiden iyi geceler.yarın görüşürüz

günaydın kızlarr

cuma günü gelemedim kusura bakmayın
cuma sabahtan kan vermem gerekiyodu hastaneden dönünce yazarım kilomu dedim

kan verdim tam eve gelicektim oğlum aradı rahatsızlanmış

okuluna gidip oğlumu aldım

hastaneye götürdüm

o gün zaten ben kendimi çok iyi hissetmiyodum
eve geldimki
çok kötüyüm yatağa girdim yataktan çıkamadım ateşimde çıktı ttriyorum
neyse bi kaç gündür dinleniyorum kendimi daha yeni toparlayabildim
bide oğluşumda hastaydı bi tarafta ben yattım bi tarafta kağan kaç gündür ev yatakhane gibiydi

hala tam iyi değilim ama kalkıp işlerimi yapmam lazım
ev göçtü temizliğe girişip öğlene kadar bitirmeliyim
öğlen oğlumun etütü var oraya gidicez

yarın alışverişe çıkılcak ,artı yemek yapıcam

perşembe günüde annemin kuranı var
sabah erkenden gidip bir kazan tavuklu pilav ve börek yapıcam bir sürü kişiye hizmet edicem bi yığın bulaşığı yıkıcam sonra hiç oturmadan evin yolunu tutucam
annem benden 3 vasıta uzaklıkta oturuyo anca yetişirim eve

cuma günüde yılbaşı sofrası hazırlıcam bir sürü yemek yapıcam

artık cumartesi günü nasıl ve ne durumda olurum bilemiyorum

akrepcim canım arkadaşım bir tek sen beni merak edip sormuşsun

kızlar darıldım hepinize haberiniz olsun

neslihancım hamileymişsin çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah

medihaay ben senin menulerini cok begeniyorum, iyi gidiyorsn bence findik kalorisi yuksek bir kuruyemis 100 gr. da 650 kalori. senin yediklerin 100 gr i bulmaz sanirim, birde aksam yememissin o kismi daha guzel

2 gevrek mi kiz yoksa sen izmirlimisin? izmirde simite gevrek derler. iki gevregi nasil yedin canim arkadasim insan yarim yer, bir yer de iki gavrek mi yer?
yoksa sen karbonhidrat diyetine mi basladin?

lolo cok gecmis olsun sana ve ogluna, bizde seni merak ettik ama icimize attik endisemizi

Son düzenleme:
bugun butun evi soyle guzel bir supuresim var
elektrikli supurgem sulu idi ve onu kullanmak benim icin iskence oluyordu. dun bir supurge aldim halilari icine alir, saksilari yerinden oynatir evel allah hem cok guclu hem cok pratik
minnos ben yine reklam geciyorum
kisacasi bugun evde temizlik paklik var

Günaydın hepinize arkadaşlar,
Bugün oğlum çok mız mız hayırlısı bakalım, birazda erken kalktı 6.30 gibi uyumak istiyor bende uyutmuyorum, plates zamanında uyusun diye, birde uyku zamanlarının arası 2-2,5 saat olursa hemen geri uyanıyor uzun uyusun diye bekletiyorum. Evin içinde gezinip duruyoruz.
Turabcım sağol. Menüme süt ve yeşilliğide eklesem süper olacakta... bakalım ilerleyen zamanlarda inşallah.
Lolocum çok çok geçmiş olsun tatlım. Ya kırılma şekerim merak ettik tabii ama muhtemelen işi vardır ondan gelemiyordur, yoksa mutlaka gelir diyorduk. Sana güzel bir çiçek göndereyimde dargınlık bitsin

canım bugün bisküvi günü olmuş hayırdır
kendi yaptığımız hamur işleri fabrika ürünlerinden daha sağlıklıdır herzaman için..bisküvilerden kesinlikle uzak durun.içeriği çok tehlikeli..yağ hücrelerinizi çoğaltır..ve yağ hücreleri asla yok olmazlar..kilo verdiğimizde sadece içlerini boşaltırız ama yok edemeyiz..o yüzden siz siz olun o tehlikeli hücreleri çoğaltmayın..fabrika ürünlerinin içlerinde ise tehlikeli kimyevi katkılar var ve bunlar hormon içerikli de olunca bu hücreleri çoğaltır kilo vermenize engel olur
canım umarım kek evde yapılmıştır..fındık yemen gerekir zaten..tohum çünkü..bize çok faydalı.ama çubuk kraker olmamış
sporunsa süper
canım akşam çok tehlikeli şeyler yemişsin ve günü berbat etmişsin..açılış ve kapanışımız çok önemli unutma..tatlım evden çıkarken hırsıza ve tehlikelere karşı kapıyı kitleriz dimi.vücudumuzuda akşam yatmadan önce tehlikelere ve hırsızlara karşı kitlemeliyiz..sen bu kadar bisküvi çeşitlerin yemişsin..eee sonuç..maalesef çok kötü..biz uyurkenbedenimiz uyumaz çalışır..işte önemli olan dışardan gelen bakteri ve mikroplara karşı savaşan bedenimizi koruyan ve biziz biz yapan hücreleri beslemek..ama bu gibi sağlıksız besinler yağ hücrelerini besler..bakterileri ,mikropları besler.dolayısı ile sabah bitkin yorgun uykusunu alamamış herşeye karşı isteksiz iradesiz mutsuz agresif ve şiş birşekilde kalkarız..çünkü vücut dinlenmez savaş halinde olur ama kazanamaz..bedenimizin yenik düşmesi bizi gün boyu kötü yapar..bu şekilde devam ederse bir anda hastalıklar oluşur...biz derizki acaba neden hasta oldum:26:

ayyyyy canım yaa seni gördüğüme çok sevindim ben seni çok merak ettim yaa hatta akşam seni düşündüm hep hayıflandım kendi kendime dedim neden bir tel nosu almadım ..aaba bişeymi oldu..annesi hastaydı eşi hastaydı..ben onlara bişey oldu sandım Allah korusun..
çok geçmiş olsun canımsorumluluğunu yaparsın bilirim..gelirim demiştin çünküayy neyse çok kötü bişii yok ve sen daha iyisin...bun ca işte seni bekliyor..Allah kuvvet versin canikom iyi bak kendine..bol c vitamini al..mandalina portakal maydanoz ye bol bol..zencefil çayı iç..
tatlışım sen diğer arkadaşlara da kırılma..işin olduğunu düşünmüşlerdir..biz burda bir aileyiz.en yakınımıza söyleyemediklerimizi burda paylaşıyoruz şekercim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…