• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar hiç size darılırmıyım şaka yaptım beni sormadınızya biraz naz yapim dedim

akrepcim çok vefalısın canım arkadaşım hepinizi inanın ayrı ayrı çoookkk seviyorum evet biz kalabalık bir aileyiz ailemize yeni üyelerde katılıyo maşşallah ne güzel dahada kalabalıklaşıyoruz :49:

kızlar hamile oluşunuza inanın çookk sevindim inşallah 3. hamilemizde ben olurum allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasib etsin

kızlar hamişlerim bak benim içinde dua edin tamammı :49:

kızlar hiç size darılırmıyım şaka yaptım beni sormadınızya biraz naz yapim dedim

akrepcim çok vefalısın canım arkadaşım hepinizi inanın ayrı ayrı çoookkk seviyorum evet biz kalabalık bir aileyiz ailemize yeni üyelerde katılıyo maşşallah ne güzel dahada kalabalıklaşıyoruz :49:

kızlar hamile oluşunuza inanın çookk sevindim inşallah 3. hamilemizde ben olurum allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasib etsin

kızlar hamişlerim bak benim içinde dua edin tamammı :49:
inşallah yakında seninde hamile haberini alırız canımmm:71::71::54::54::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

kızlar dün bana hasta gücü geldi banyoyu tuvaleti bir ciflemem varki sormayın bide baştan aşşağı sırılsıklam oldum o ıslaklıkta üzerimde bi güzel kurudu yılbaşına hasta girmessem iyidir tam iyileşiyorum derken ayy bende aranıyorum ama

kızlar hdl kolesterolün düşük olması neden oluyo acaba

diyetten kaynaklanabilirmiki testimi daha göstermedim doktora ama merak ettim 34 e düşmüş çokmu düşük acaba

harıl harıl temizlik yapıyorum 1i 10 geçede oğlumun etütü var ona geç kalmamam lazım acele ediyorum bide sizi merak edip buraya gelip oyalanıyorum halimi görseniz gülersiniz işçi arı gibiyim

kızlar ocağın 28 i benim doğum günüm 20 li yaşları geride bırakıp 30 lu yaşlara adım atıcam :36:

şubatın 2 side hem ablamın hem eşimin doğum günü

eşimde bende kovayız
2 kova birde terazimiz var
bizi dengeliyo

lolo sen araniyorsun gercekten hemde hamile kalmayi dusunuyorsun kendine cok dikkat etmen gerekir
hamile kalmadan evi hazirlayayim diyorsun herhalde
benimde bir aya kadar eski kiyafetlerimi cikarmam gerekecekya, e onlari cikar, yika utule pakla zaman gerekecek, simdiden evi derinlemesine temizleyeyimde o zaman rahat rahat hayata yeni baslangicimi yapayim diyorum :1:

lolo sen araniyorsun gercekten hemde hamile kalmayi dusunuyorsun kendine cok dikkat etmen gerekir
hamile kalmadan evi hazirlayayim diyorsun herhalde
benimde bir aya kadar eski kiyafetlerimi cikarmam gerekecekya, e onlari cikar, yika utule pakla zaman gerekecek, simdiden evi derinlemesine temizleyeyimde o zaman rahat rahat hayata yeni baslangicimi yapayim diyorum :1:

napim perşembe evde olamıcam için evi derinlemesine temizliyorum cumada yemek falan derken yeni yıla dağınık pis bir evde girmek istemiyorum
gerçi günümede az kaldı ama bilemiyorum bu ay olmaz heralde

bide benim gıcık bi huyum var bir yere gideceğim zaman evi çok fazla temizlerim sanki geri dönemicem evim pis kalırsa eve bişey olucak gibi hissediyorum çok gıcığım yaa

hayata nasıl yeni başlıcan planların ne anlat bakalım

31 aralikta benim esimin dogum gunu ve ben hala birsey planlayamadim
akrepcim pastayi kesinlikle evde yapacagim,
gecen gun kayinvalidemde hazir pastalar hakkinda senin yazdiklarinin aynini soyledi
uzun sure dayanmalari icin icine konulan kimyasallar daha cok kilo aldiriyor dedi.

kalpli kalıplar var yada sen keke kalp şekli verebilirsin kalpli bi pasta kalpli çikolatalar ve kalpli kurabiyeler çok hoş olabilir

kurabiyelerin üzerine güzel sözlerde yazabilirsin

sorma lolo aslında bir başlangıca çok ihtiyacım var :59:
önce şu yalnızlığıma bir çare bulmam lazım.
bulunduğum şehirde ne bir arkadaşım ne bir akrabam var. dilini bilmediğim bir ülkede yaşar gibiyim.
evlendikten sonra bu şekle geldi .
tabi çok güzel arkadaşlarım oldu ama hepsi ya memlekette yada okuduğum şehirde kaldılar :58:
sonra kendime hicbirsey satin alamiyorum ve kendimi asla şık hissedemiyorum
dış görünümümüze çok dikkat eden eşimden çekinir oldum artık
iki derdimden bir tanesi kilolarım çok şükür tabi Allah başka dert vermesin.

kalpli kalıplar var yada sen keke kalp şekli verebilirsin kalpli bi pasta kalpli çikolatalar ve kalpli kurabiyeler çok hoş olabilir

kurabiyelerin üzerine güzel sözlerde yazabilirsin
kalpli kek kalibim var onunla aglayan pasta yapmak istiyorum onu guzel beceriyorum
kurabiye kalibi bulabilirsem alirim havada yagmurlu cocukla cikamiyorum belki gorumcemden yardim alirim

sorma lolo aslında bir başlangıca çok ihtiyacım var :59:
önce şu yalnızlığıma bir çare bulmam lazım.
bulunduğum şehirde ne bir arkadaşım ne bir akrabam var. dilini bilmediğim bir ülkede yaşar gibiyim.
evlendikten sonra bu şekle geldi .
tabi çok güzel arkadaşlarım oldu ama hepsi ya memlekette yada okuduğum şehirde kaldılar :58:
sonra kendime hicbirsey satin alamiyorum ve kendimi asla şık hissedemiyorum
dış görünümümüze çok dikkat eden eşimden çekinir oldum artık
iki derdimden bir tanesi kilolarım çok şükür tabi Allah başka dert vermesin.

canım öncelikle özgüvenini sakın kaybetme kimse için değil kendin için bakımlı ve şık ol

arkadaşların zamanla olur çocuğunla parklara git gez dolaş zamanla arkadaşlıklarda kurarsın canını hiç sıkma olurmu

biz varız en azından dimi başkalarının kk sıda yok onlar napsın hı hı

bu arada ara ogunumude yaptim
nowar nasildi bugunku plates acildim vallahi bununla boy uzuyorsa ben bugunun videosunu zaman zaman tekrarlarim.
bende gidip biraz temizlik yapayim

valla heryerim açıldı cidden sırtıma çok iyi geldi ben dik duramıyorum aslında benmde sürekli yapmam lazım baya canm yandı yaparken ama şmdi gayet iyiym bacaklarmdaki gerginliği hala hissediyorum:62:
yanlız benim bir sorunum var bi kaç gndür ayıptır söylemesi wc ye çıkamıyorum düşünün kayısı bile işe yaramadı ne haldeyim:59::59:

canım öncelikle özgüvenini sakın kaybetme kimse için değil kendin için bakımlı ve şık ol

arkadaşların zamanla olur çocuğunla parklara git gez dolaş zamanla arkadaşlıklarda kurarsın canını hiç sıkma olurmu

biz varız en azından dimi başkalarının kk sıda yok onlar napsın hı hı
tesekkurler lolo
iyiki kk var ama burasi sanal dunya.
moralimi yuksek tutmaya calisiyorum kitap okumak icin, kizimla ilgilenmek icin bir firsatmis gibi dusunuyorm, durumumun iyi yonlerini gormeye calisiyorum, ama insan cok ihtiyac duyuyor beraber oturup cay kahve icebilecegi, disari cikabilecegi bir arkadasa
dua ediyorum bakarsin en yakin arkadasim istanbuldan biri ile evlenir gelir :1: yada zamanla zaten olur arkadasim kizim biraz buyusun simdi alti aylik.

Back