Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sil süpür,toz al,yıka pakla ,ütüle,düzenle,pişir kotar ve hiç bıkmadan her gün tekrarla.
turabcım avatarın süper
sen cececemilee
inşallah yakında seninde hamile haberini alırız canımmmkızlar hiç size darılırmıyım şaka yaptım beni sormadınızya biraz naz yapim dedim
akrepcim çok vefalısın canım arkadaşım hepinizi inanın ayrı ayrı çoookkk seviyorum evet biz kalabalık bir aileyiz ailemize yeni üyelerde katılıyo maşşallah ne güzel dahada kalabalıklaşıyoruz
kızlar hamile oluşunuza inanın çookk sevindim inşallah 3. hamilemizde ben olurum allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasib etsin
kızlar hamişlerim bak benim içinde dua edin tamammı
inşallah yakında seninde hamile haberini alırız canımmm
lolo sen araniyorsun gercekten hemde hamile kalmayi dusunuyorsun kendine cok dikkat etmen gerekir
hamile kalmadan evi hazirlayayim diyorsun herhalde
benimde bir aya kadar eski kiyafetlerimi cikarmam gerekecekya, e onlari cikar, yika utule pakla zaman gerekecek, simdiden evi derinlemesine temizleyeyimde o zaman rahat rahat hayata yeni baslangicimi yapayim diyorum
31 aralikta benim esimin dogum gunu ve ben hala birsey planlayamadim
akrepcim pastayi kesinlikle evde yapacagim,
gecen gun kayinvalidemde hazir pastalar hakkinda senin yazdiklarinin aynini soyledi
uzun sure dayanmalari icin icine konulan kimyasallar daha cok kilo aldiriyor dedi.
kalpli kek kalibim var onunla aglayan pasta yapmak istiyorum onu guzel beceriyorumkalpli kalıplar var yada sen keke kalp şekli verebilirsin kalpli bi pasta kalpli çikolatalar ve kalpli kurabiyeler çok hoş olabilir
kurabiyelerin üzerine güzel sözlerde yazabilirsin
sorma lolo aslında bir başlangıca çok ihtiyacım var
önce şu yalnızlığıma bir çare bulmam lazım.
bulunduğum şehirde ne bir arkadaşım ne bir akrabam var. dilini bilmediğim bir ülkede yaşar gibiyim.
evlendikten sonra bu şekle geldi .
tabi çok güzel arkadaşlarım oldu ama hepsi ya memlekette yada okuduğum şehirde kaldılar
sonra kendime hicbirsey satin alamiyorum ve kendimi asla şık hissedemiyorum
dış görünümümüze çok dikkat eden eşimden çekinir oldum artık
iki derdimden bir tanesi kilolarım çok şükür tabi Allah başka dert vermesin.
bu arada ara ogunumude yaptim
nowar nasildi bugunku plates acildim vallahi bununla boy uzuyorsa ben bugunun videosunu zaman zaman tekrarlarim.
bende gidip biraz temizlik yapayim
tesekkurler lolocanım öncelikle özgüvenini sakın kaybetme kimse için değil kendin için bakımlı ve şık ol
arkadaşların zamanla olur çocuğunla parklara git gez dolaş zamanla arkadaşlıklarda kurarsın canını hiç sıkma olurmu
biz varız en azından dimi başkalarının kk sıda yok onlar napsın hı hı