Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nehamilemi
ayy maaşallah 2. hamilemiztebrik ediyorum canım vee hamile kalmak isteyenler buyrun bereketli takımımızaa
vallahi hamilelik topicine çevirdik takımı teşkkür ederim akrepçim
günaydın kızlarr..

nurcum hayırlı olsun sekercimm..allah analı babalı büyütsün..

minnosum nerde gelmedimi bu gün..
sağolasın amin canım benim

eğer kilolarım karayağdan giderse evet ama verdiğim kilolar sudan ve kastan giderse:18:

dünkü yediklerim
sabah 2 kayısı 1 domates 1 salatalık(salatalıktan iyice bıktm)5 6 zeytin biraz peynir bir dilim ekmek
öğlen 1 katı yumurta bir domates 1 sahlep 5 kuru kaysı
akşam 6 bir porsiyon midye tavabir dilim ekmek
akşam 9 bir bardak ballı yeşilçay
20 dk pilates yarm saat yürüyüş 100 hundred 100 mekik 2 litre su
kızlar ballı yeşilçayı yeni aldm tadı harika normal yeşilçayı içemeyen herkese tavsiye ederm

günaydın kızlarrrr.. takımınız uğurlu geldi bana HAMİLEYYİİİİİİMMM

Hayırlı olsun şekercim. Sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlarsın inşaallah.

eğer kilolarım karayağdan giderse evet ama verdiğim kilolar sudan ve kastan giderse:18:
İnşaallah karayağdan gidecek tatlım... Spor ve sağlıklı bir şekilde az ve sık beslenirsen karayağlara :80::80:güle güle...ama onun için bu haftaki gibi 3,5 kilo vermemen lazım daha az 1-1,5 kilo daha iyi. aslında diyetisyenlerin belirlediği hedef haftada 0,5-1 kilo.

Vayy vaayy benim rakibeme bak sen sen bu gidişle bu haftada verirsin şekercim 2 kilo

bu sabah tartılğmda hemen hemen 1 ocak hedefime yaklaşmş görünüyodumm

Maşallah sana... iyi gidiyorsun canımcım... Yeni yıla süper bir şekilde gireceksin yaniiii
Ben cumaya kadar hiç tartılmıyorum. İstediğim gibi bir sonuç belki çıkmazsa, moralimi bozmayayım diye.
hadi dayanamıycm söylicem 64.2 çıktım

Son düzenleme:

sil süpür,toz al,yıka pakla ,ütüle,düzenle,pişir kotar ve hiç bıkmadan her gün tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…