vallahi hamilelik topicine çevirdik takımıne hamilemi
ayy maaşallah2. hamilemiz tebrik ediyorum canım vee hamile kalmak isteyenler buyrun bereketli takımımızaa
sağolasın amin canım benimgünaydın kızlarr..
nurcum hayırlı olsun sekercimm..allah analı babalı büyütsün..
minnosum nerde gelmedimi bu gün..
İyi akşamlar şekerler,
tam ev süpürme işini bitirecekken, annem ve babam geldi öğleden sonra, onlarla sohbet muhabbet derken geçmiş vakit, temizliğimde yarım kaldı, artık yarın devam ederim. Yaa bir girdim bayağı bir geçmiş olmuş, halbuki en son 13:30 da girmiştim. 2,5 saatte maşallah sohbet iyice koyulaşmış.
Boş ver sen onları hiç aldırma bile şekerim, bende kimseye diyet, spor yapıyorum demiyorum bu defa süpriz olacak herkese, öyle olsun istiyorum. 1 ay süreyle annem hariç hiç kimseye gitmeme kararıda aldım. Zaten bize annem ve kardeşim haricinde kimsede gelmez. 22 ocaktaki günüme kadar... İnşaallah o zamana kadar 65 olucam
Nowarcım gayet hoş görünüyorsun bencede, seni 55 olarak düşünüce tam ebru şallı gibi olursun herhal tatlım
hayırlı olsun lighlifecm tebrk ederm inşallah sağlklı bi şekilde dünyaya gelir bebiş
lolocum sanada oğlunada çok geçmiş olsun
günaydın kızlarr..
nurcum hayırlı olsun sekercimm..allah analı babalı büyütsün..
minnosum nerde gelmedimi bu gün..
günaydın kızlarrrr.. takımınız uğurlu geldi bana HAMİLEYYİİİİİİMMM
İnşaallah karayağdan gidecek tatlım...eğer kilolarım karayağdan giderse evet ama verdiğim kilolar sudan ve kastan giderse:18:
dünkü yediklerim
sabah 2 kayısı 1 domates 1 salatalık(salatalıktan iyice bıktm)5 6 zeytin biraz peynir bir dilim ekmek
öğlen 1 katı yumurta bir domates 1 sahlep 5 kuru kaysı
akşam 6 bir porsiyon midye tavabir dilim ekmek
akşam 9 bir bardak ballı yeşilçay
20 dk pilates yarm saat yürüyüş 100 hundred 100 mekik 2 litre su
kızlar ballı yeşilçayı yeni aldm tadı harika normal yeşilçayı içemeyen herkese tavsiye ederm
bu sabah tartılğmda hemen hemen 1 ocak hedefime yaklaşmş görünüyodummHayırlı olsun şekercim. Sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlarsın inşaallah.
İnşaallah karayağdan gidecek tatlım...Spor ve sağlıklı bir şekilde az ve sık beslenirsen karayağlara :80::80:güle güle...ama onun için bu haftaki gibi 3,5 kilo vermemen lazım daha az 1-1,5 kilo daha iyi. aslında diyetisyenlerin belirlediği hedef haftada 0,5-1 kilo.
Vayy vaayy benim rakibeme bak sensen bu gidişle bu haftada verirsin şekercim 2 kilo
bu sabah tartılğmda hemen hemen 1 ocak hedefime yaklaşmş görünüyodumm
bu sabah tartılğmda hemen hemen 1 ocak hedefime yaklaşmş görünüyodumm
hadi dayanamıycm söylicem 64.2 çıktımMaşallah sana...iyi gidiyorsun canımcım... Yeni yıla süper bir şekilde gireceksin yaniiii
Ben cumaya kadar hiç tartılmıyorum. İstediğim gibi bir sonuç belki çıkmazsa, moralimi bozmayayım diye.
hadi dayanamıycm söylicem 64.2 çıktım
ayy inşallah canım hedef değiştirme iznm olsaydı 63 olcaktı zaten hedefimmyahuu sen bu gidişle cumaya 63 olacaksın :81::81::81:
anladım canım saol..sabah gelmiş araziye gitmş akşam gelecekmuşşş
vallahi hamilelik topicine çevirdik takımıteşkkür ederim akrepçim
sağolasın amin canım benim
günaydın canım.hoşgeldin
günaydın kızlarrrr.. takımınız uğurlu geldi bana HAMİLEYYİİİİİİMMM
bugun butun evi soyle guzel bir supuresim var
elektrikli supurgem sulu idi ve onu kullanmak benim icin iskence oluyordu. dun bir supurge aldim halilari icine alir, saksilari yerinden oynatir evel allah hem cok guclu hem cok pratik
minnos ben yine reklam geciyorum
kisacasi bugun evde temizlik paklik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?