slm iyi aksamlar kizlarrr ben geldim bir bakayim bakim bizim kizlar hala yemiyormu diye
50 mekik mi duymadim gormedim
ay o ebru salliyi ben hic sevmiyorum bayanlarr ya
kiz dov valla hakkindir bacimgunaydınnn kızlarrr mucukk mucuckkk ayy bu sabah uyandım dunkı hundredlardan sonra o dıjıtal tartıdakı öcuu kaybolmu turabcımm aynen devam bugunde pılates var zaten ek ders gıbı bısey yapıcagız ayy bugunde ev de utu yaparımm ayy bugunde az yerımm ayy ben 67 yı gorurum bu haftaa ınsallahhh
buarada neslımm kızz ben senı oyle bır evıre cevıre doverımkı kendıne gell ne o oyle ben cok kotuyum ben sasırdım su buu oyle demek yok kardesım ahanda bugun baslıyorum 50 mekıge dıyceksınkı hersey yoluna gırsınn
50 mekik mi duymadim gormedim
hih bende dedim nazar degdi felan diyince yedi yedi sisti yine bumudur yani senin nazar anlayisin hehe kiz 72 olsam daha ne isterim akilli ah ahh bak bu benzerligi sevdim olur insallah
kız piss ne desteği olcakmışım sana senin gözün değdi dün akşam hiç çekemedim mekik zaten..çok fecii yorgundum ve de aç..bir elma kemirdim sonrada uzandım öölee..mutfağa bile geçemedim korkumdan bişiiler yerim diye ve yemeden atlattım şükür dün akşamı
ayy bi de bişii farkettim yaş 27 ya kilo da tersten okuyunca dimii:92:
giciklarrrrr suna bak 50 bedenmis
ayy bak bu hoşuma gitti şimdi biz 38 lere ayy bol geldi dicez nesli de 50 ye ayy dar geldi dicek dimii
aa evet canım yaa..karamelim nasıl oldun kuşum..Allah tez zamanda iyi etsin seni inşallh
kiz sahi sen nerelerdesin bacimmkizlar bir kac gun giremegim diye neden kimse bana cebvap yazmiyor
lenn n turab yoksa sen bılmıyormusun benım m kızz ebru tanımadın mı fuu fuuufüüü füü nefes verıyım tanırsın belkımm ayy ne guldum neyse kızlar gıtsınn karar yaglar yılbası gelıyorr gıdıcek hepsı bu baslıga nerden yazıyorsunuzyaa 64 kıloyum yazıcam bulamıyorumm
ay o ebru salliyi ben hic sevmiyorum bayanlarr ya