• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

slm iyi aksamlar kizlarrr ben geldim bir bakayim bakim bizim kizlar hala yemiyormu diye

gunaydınnn kızlarrr mucukk mucuckkk ayy bu sabah uyandım dunkı hundredlardan sonra o dıjıtal tartıdakı öcuu kaybolmu turabcımm:62::62: aynen devam bugunde pılates var zaten ek ders gıbı bısey yapıcagız ayy bugunde ev de utu yaparımm ayy bugunde az yerımm ayy ben 67 yı gorurum bu haftaa ınsallahhh:64::64::64:
buarada neslımm kızz ben senı oyle bır evıre cevıre doverımkı kendıne gell ne o oyle ben cok kotuyum ben sasırdım su buu oyle demek yok kardesım ahanda bugun baslıyorum 50 mekıge dıyceksınkı hersey yoluna gırsınn :20::20:
kiz dov valla hakkindir bacim
50 mekik mi duymadim gormedim

kız piss ne desteği olcakmışım sana senin gözün değdi dün akşam hiç çekemedim mekik zaten..çok fecii yorgundum ve de aç..bir elma kemirdim sonrada uzandım öölee..mutfağa bile geçemedim korkumdan bişiiler yerim diye ve yemeden atlattım şükür dün akşamı:66::66:
ayy bi de bişii farkettim yaş 27 ya kilo da tersten okuyunca dimii:92:

hih bende dedim nazar degdi felan diyince yedi yedi sisti yine bumudur yani senin nazar anlayisin hehe kiz 72 olsam daha ne isterim akilli ah ahh bak bu benzerligi sevdim olur insallah

:60::60::60:ayy bak bu hoşuma gitti şimdi:60::60: biz 38 lere ayy bol geldi dicez nesli de 50 ye ayy dar geldi dicek dimii:60::60::60:

aa evet canım yaa..karamelim nasıl oldun kuşum..Allah tez zamanda iyi etsin seni inşallh:71:
giciklarrrrr suna bak 50 bedenmis

kizlar bir kac gun giremegim diye neden kimse bana cebvap yazmiyor :(
kiz sahi sen nerelerdesin bacimm
lenn n turab yoksa sen bılmıyormusun benım m kızz ebru tanımadın mı fuu fuuufüüü füü nefes verıyım tanırsın belkımm:60::60::60: ayy ne guldum neyse kızlar gıtsınn karar yaglar yılbası gelıyorr gıdıcek hepsı bu baslıga nerden yazıyorsunuzyaa 64 kıloyum yazıcam bulamıyorumm

ay o ebru salliyi ben hic sevmiyorum bayanlarr ya

merhaba kızlar gezmeden geldik oğlumla .orda tabağımı bitirdim valla öğle yemeği yememiştim.
bugünkü menüm
sabah 4 zeytin,kk peynir,çeyrekten biraz fazla simit,8 küçük yeşil biber,3 çatal çokokrem(2 aydır yememiştim)
ara 1 mandalina
öğle öncesi tekrar 1 mandalina
öğle 5 mercimek köftesi,1 poğaça,2 elmalı kurabiye,4 küçük havuçlu tatlı,4 bardak çay nasıl çok kötü değil mi?
geldim daha bişey yemedim.
dün akşam eşim makarna istemişti yemek var diye yapmamıştım bugün yapmadım yemek makarna istedi diye.inş.birazda makarna yemem yaaaa.

dünya gailesi işte dostlar.nowar cım medihaycım bu hafta iyi bir rakip olamadım size kusura bakmayın.artık önümüzdeki günlere bakacağız.maalesef bu haftadan pek umudum yok.enerjim sıfırlarda ama asla kendini bırakan bir insan da değilimdir.yarından itibaren tam gaz geliyorum.sıkı tutunun.

ne demek canım sen kendini sıkma ama bence yinede cuma gününe kadar 1 kilocukda olsa vermeye çalış:69::69:

Son düzenleme:
Bugün erkek arkadasımla buluştum kızlar.yan yana oturunca bi baktım onun bacakları benimkinden zayıf.utandım valla.kendisi zafzayıf .1 kılo aldım hemen yemeği kıstım verdim dıyor.böyle söyledikçe moralim bi bozuldu sormayın.yerin dibine girdim o an.yan yana durunca ben şişko görünüyorum
acil kılo verip incelmeliyim :(( :((off of
:5::2::14::14:

resmen beni tarif ettn karamel:5::5:medihaycm geçmş olsn

Son düzenleme:
nESLİM ne yapıyorsun .Hiç görüşemiyoruz denk gelemdik bir türlü:(

yine toplantıdan toplantıya koşuşturuyormusun? O toplantılar yüzünden kılo alıcan bacım dikkat et.

kiz buralardayim be guzelim ne yapim aynen oyl eiste toplantiydi evdi cocuklardi misafirimde var basim cokk dolu anliyacaginn
sen neyaptin bacimm

merhaba kızlar gezmeden geldik oğlumla .orda tabağımı bitirdim valla öğle yemeği yememiştim.
bugünkü menüm
sabah 4 zeytin,kk peynir,çeyrekten biraz fazla simit,8 küçük yeşil biber,3 çatal çokokrem(2 aydır yememiştim)
ara 1 mandalina
öğle öncesi tekrar 1 mandalina
öğle 5 mercimek köftesi,1 poğaça,2 elmalı kurabiye,4 küçük havuçlu tatlı,4 bardak çay nasıl çok kötü değil mi?
geldim daha bişey yemedim.
dün akşam eşim makarna istemişti yemek var diye yapmamıştım bugün yapmadım yemek makarna istedi diye.inş.birazda makarna yemem yaaaa.
bak su nurceng in isine yahu gelmis birde menusunu buraya yazmis, sana 500 mekik ceza nurceng hatta bu yediklerini hem yiyip hem buraya yazip icimizi cizlattigin icin 1000 mekik ceza. :47:

ne demek canım sen kendini sıkma ama bence yinede cuma gününe kadar 1 kilocukda olsa vermeye çalış:69::69:

:53: 1 kiloyu neden kcumsedin sen simdi seker? 1 kilo az mi yahu insan haftada bir kilo verse daha ne ister.

oncelikle kendimi tebrik ediyorum
bugunku menum
8.30 kahvalti 2 tek sekerli cay, kk peynir, 1 haslanmis yumurta, 2 zeytin, ceyrek simit, bir tatli kasigi bal
12.30 bir elma
14.00 bir kase corba ceyrek simit
18.00 bir kase corba, bir tabak ispanak yemegi, yogurt, bir dilim kepekli ekmek
21.00 2 tek sekerli cay, 1 ceviz elim kadar uzum pestili
22.30 bir bardak sut
00.10 simdide bir elma yiyorum
45 dk plates hemen ardindan 30 dk cd ile hoplamali ziplamali ter atma
2 saat tempolu yuruyus
sporu bugun fazla abarttim ne yapayim hava cok guzeldi
bugun 500 hundred yok minnos cok yorgunum hem sende yapmiyorsun bende yapmiycam artik :63:

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar.bana çok yakın birinden çok ağır bir kazık yedim.iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti.insan içine çıkamıyorum.bu kişi her işi düştüğünde iki elim kanda olsa koştuğum, her nazı kaprisini çektiğim,her sözünü emir telakki ettiğim bir büyüğüm.küçüğüm diş çıkarıyor çok rahatsız gelemem dediğim,ilk kez evladımı düşündüğüm için yılların koşturması,yaptığım bütün fedakarlıklar,kendimi ailemi hiçe saymam bir kalemde silindi gitti.altı üstü bebekmiş,ölse bile yenisi yapılırmış,evlat bulunur akraba bulunmazmış.şu an bile bu lafları duyduğuma inanamıyorum.eşime bile anlatamıyorum.o senelerdir çok fazla yapıyorsun,kendinden, bizden ödün veriyorsun,değer mi bilecekler,paralama kendini derdi.şimdi haklı çıktı.ne yapayım ben şimdi.

canım kendini bu kadar üzmeye değmez bazı insanlar iyilikten anlamıyo malesef hep bencil oluyolar
boşveerr böyle biri için canını sıkmaya değmez
gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuş bundan sonra sende ona göre davranırsın
zaten başımıza ne geliyosa iyi niyeteimizden herkezi kendimiz gibi görmemizden geliyo
demekki insanlara yaklaşırken akraban bile olsa hep temkinli olucaksın

banucum degmeyen insanlari icin ugrasinca sen kaybediyorsun her zaman. bosver canim sen de sil onlari gitsin bazi insanlar oyle hep isterler hep sen ona ahizmet edicen gibi bakarlar :(

neye kizlar belki bana kiziyorsunuz burayi ihmal ediyorum diye ama bu sabah tartildim 60.1 ciktim 50 li rakamlara az kaldi. ustelik herseyi de yiyorum. hicbirseyi yasaklamadim kendime hatta dun gece sutle 2 kucuk cukulata yedim. bilmiyorum aksam yemegi icin pizza yedim. ilk defa bu kadar dusuk kiloya geldim.

bugun temizlik gunu ablamla birlikte temizlik yapcaz :(

bu arada yusuf iyice oyun oynuyor. deve cuce oyunu oynadik dun cok tatli hergun yeni bisey ogreniyorum herseyi anliyor artik

kilo vvermen iyi bişey ama yediklerine dikkat etmiyormuşsun bi anda toptan almayasın kiloları

yusuf büyüyo artık annesi tabiki daha çok oynucak hareketleri davranışları değişicek maşşallah

akrepcim teşekkür ederi,m canım dikkat etmeye çalışıyorum artık kesin kafama koydum zayıflamayı

hedef kilom tam karar veremiyorum ama
pazartesi diyetisyene gittiğimde 86 kilo çıktım

80 e düşmeye çalışim bende bari
evet hedef kilom 1 ocakta 80

karamelcim baştanda dediğimiz gibi hedefimiz en az 1 kilo
cumaya bakalım kaç olucaz

bide sen kaç kiloydun

karamelcim evet normalde çok hareketli bi insanım ee evli ve çocuklu oluca bir sürüde iş çıkıyo insana ister istemez ben bunları zevkle yapıyorum

geçmiş olsun medihaay

ciğerlere inmesi iyi olmamış ama allaha şükürki herşeyin tedavisi var
mecbur antibiyotik kullanılıcaktı ciğerlerdeki iltihap başka türlü geçmez arada kullanmasından bişey olmaz ciğerleri temizlensinde ilaçlarını düzenli kullanırsa bi kaç güne kendini iyi hisseder
iyileşsede ilaçları bitene kadar kullanın canım

günaydın bayanlarr

dün yediklerim

06:00 1 su bardağı süt ,1 kk peynir,5 adet zeytin 2 dilim kepekli ekmek salatalık domatez

13:00 4 yemek kaşığı pırasa yemeği 1 bardaktan biraz az ayran 1 dilim kepek ekmeği 5 tane hamsi buğulama

15:00 yarım yeşil elma çeyrek armut

19:00 1 tane köfte 4 yemek kaşığı sebze yemeği yarım bardak ayran 1 dilim kepekli ekmek 2 tane kepekli galete

not : 09:30 da yarım saat yürüdüm sonra bazı işlerim vardı onları hallettim extradan bazı şeyler daha çıktı onlarıda hallettim saat 11:40 da evdeydim
öğle yemeğime kadar biraz dinlendim moralim çok bozuktu öğlen yemeğimi yedim sonra oğluma yemek yaptım köfte patates biber kızarttım
eşim gelincede yemeğini yedi dişçiye gittik akşam 07:00 da geldik eve
kendimi çok yorgun hissettiğim içinde erkenden yattım
hala yorgunum baş ağrısıyla uyandım kafamı boşaltmam lazım uyku düzenim bozulmaya başladı
hep fazladan bişeyler oluyo isyan etmiyorum ama niye hiç bişey yolunda gitmiyo anlayamıyorum
bizdemi bi talihsizlik var yoksa bunları yaşamamız gerektiği içinmi hep terz oluyo herşey bilemiyorum kafam çok karışık

neyse kilo vermeye odaklanmam lazım hiç kaçamak yapmıyorum dolapta pasta var gidip gelip bakıyorum ama yemiyorum oğlumda bitiremedi pastasını gözümün önünde duruyo

:46::46::46::46::46::46::46:
cok doğru diyorsun canım sen kendini bildikten sonra bırak ne derlerse desinler.heleki işin içinde insanın evladı varsa hiç umursama söylenenleri.bizler güçlü kadınlarız.hiçbir zorluk bizi alt edemez.

ayy canım minnoşum cok sağol ya hemen baslıyorum bu hareketlere.inş. etki eder banada

Bugün erkek arkadasımla buluştum kızlar.yan yana oturunca bi baktım onun bacakları benimkinden zayıf.utandım valla.kendisi zafzayıf .1 kılo aldım hemen yemeği kıstım verdim dıyor.böyle söyledikçe moralim bi bozuldu sormayın.yerin dibine girdim o an.yan yana durunca ben şişko görünüyorum
acil kılo verip incelmeliyim :(( :((off of
:5::2::14::14:
offff offff o durumu en ıyı ben bılırım annem bılee kocanla yanyana edıyle budu gıbı duruyorsunuz dıyor onun boyu uzun ve zapzayıff ıncecık bacakları var benım boyumda kısaa dombala dımbala gıdıyorumm
neyse busana ders olsun karamelımm hemen o dedıgım bacak hareketlerını yapıyorsunn gunde her bırını 50 tekrar yaparsan 10 gune hıcbısey kalmaz tatlımm merak etmee
oncelikle kendimi tebrik ediyorum
bugunku menum
8.30 kahvalti 2 tek sekerli cay, kk peynir, 1 haslanmis yumurta, 2 zeytin, ceyrek simit, bir tatli kasigi bal
12.30 bir elma
14.00 bir kase corba ceyrek simit
18.00 bir kase corba, bir tabak ispanak yemegi, yogurt, bir dilim kepekli ekmek
21.00 2 tek sekerli cay, 1 ceviz elim kadar uzum pestili
22.30 bir bardak sut
00.10 simdide bir elma yiyorum
45 dk plates hemen ardindan 30 dk cd ile hoplamali ziplamali ter atma
2 saat tempolu yuruyus
sporu bugun fazla abarttim ne yapayim hava cok guzeldi
bugun 500 hundred yok minnos cok yorgunum hem sende yapmiyorsun bende yapmiycam artik :63:

bıkerem ben sen kızdıgından berı hergun 100 hundred yapıyorum dun aksam 110 yaptım tatlım cok fazla gelıyor valla pılatesede gıdıyorum ya bır saat gıttıgım gunler az oluyor ama bu aksam gıdesım yok en az 250 yapıcam senıde gecıcemm:60::60:

heee bıde turabcımm su sekerlı cay ıcme olayı yuzunden senı eseflen kınıyorumm:60::60:
seker yokk sekerımm sen zatenn sekersınn alıs alıss ben enaz 4 kup seker atan adam alıstımsende alısıcaksınn,
lıghtlıfe canım sen nerelerdesın kac gundur gorunmyorsunn ortalardaa
neslımm 50 beden kaban dedık ama senın yolun orayı gosterıyor napalım dost acı soyler sekerım
kendıne gel hemencecıkk
lolocumm menulerın ıyı gayet guzelde bence bırazcık spor yaparsan daha hızlı verırsınn
nurceng canımm o pastalar kurabıyelerr :47::47: cok yanlıs cokkkk

Back