• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kızlar.Nasılınız?

Bugün cok sukur daha ıyıyım.hemen gecmişi okuyayım neler olmuş merak ediyorum :)):1::17:

ayy canımınn ıcısııı ıyılesmısss yerım ben senııı:38::38: cok sevındım tatlım benım pzaman tam gaz spora devamm sakın aksamları bısı yeme sekerım benım bak hastaydın ya zatenn kopmustu bırazcık bısede dıyemedımm hastasın dıye . aksamları az ye karamelım bak yılbasına cokk azz kaldı benım yılbasında 64 kılo olmam lazm karamelımde 62 kılo olucak cunkum yetısmem lazım karamelıme ddemı datlummm:38::38:

merhaba kızlar sabahtan beri gıcık inernet yeni geldi yaa.sizi çok özlediiiiiiiiiim ben .
posicim ne üzel kilon bende sana yaklaştım seni geçerim belkide.
turabcım evet tam rakibiz seninle bu arada daha bakıcı bulamadım yaa dua edin lütfen bana yavrumun şansı iyi olur inşallah.
banucum sakın kendiniüzme hiç bişey yavrundan kıymetli olamaz düşünme bile.
kaptanım meraba nasılsın 1 ocak hedefim 60 inşallah olur yaaaa lütfen olsun ve ben 14 şubat okul açılana kadar eski kiloma döneyimmm.
minnoş nasılsın tatlım bugün sabah ebru ile plates yaptım yandım yaa resmen bana platesisen sevdirdin seni hiç unutmayacağım ben.burdan mezun olsamda hep hatırlayacağım tatlım.
karamel neelerdesin yaa?iyileş medin mi?
medihayynasıl gidiyo menülerin çok güzel yaa.ben o kadar az yiyemiyrum bravo sana.

iyiyim tatlım ALLAHA şükürler olsun ayağa kalktım bugün :) sen nasılsın? nasıl gıdıyor diyet

kizlar bir kac gun giremegim diye neden kimse bana cebvap yazmiyor :(

canım bende giremiyorum yoksa cvp yazmazmıyım sana hiç :(

kaptanim ben yeni yila 59.9 ile girecegim :65:
bugunku kilom 63.3 10 gunde vermem gereken kilo 3.4 nasil sizce 10 gunde verilebilir mi?
bundan sonra her mesajimin basina 1 ocakta 59.9 olacagim yazacagim.
ayrica okudugum kitaplar; Hrant Dink , Kendi basina dusunen cocuklar yetistirmek, kuran-i kerim
gunluk menumun altina kac sayfa okudugumuda yazarim.
sevgiler sevgili takimim ruhsal ve bedensel daha saglikli gunlere :16:

maşallah maşallah takım arkadasıma.yürü be turab kım tutar seni.yılbasına kılo vermiş olarak girecez inş. hepimiz.

:60::60::60:ayy bak bu hoşuma gitti şimdi:60::60: biz 38 lere ayy bol geldi dicez nesli de 50 ye ayy dar geldi dicek dimii:60::60::60:

aa evet canım yaa..karamelim nasıl oldun kuşum..Allah tez zamanda iyi etsin seni inşallh:71:

canım kaptanım cok sağol daha iyiyim sadece adet oldum.sancım var biraz.bunada şükür diyorum

bir an önce kendımı toparlamma lazım.bu aralar hastalık yüzünden ıyıce saldım.ama tatıl bitti.diyete ve spora aynen devam

:1::1:

dün ne yedim

sabah kalkarkalkmaz sirkeli ballı sıcak su

kahvaltıdan 20 dk önce 1 mandalina

kahvaltıda hatay örgü peyniri,hatay usulü zeytinyağlı çökelek,pide,1 kupa ıhlamur

ara 1 yeşil elma

öğle yarım kase bolfındıklı ve cevizli veee tarçınlı aşure

akşam 1 yeşil elma

2,5 lt su

kitap:sevgi 5 dili (26 sayfa)

yeni gelen arkadaşlar takım kurallarından biri de kitap okumal okuduığunuz kitapları yazarmısınız her gün..

süper akrebim menün.tebirk ederim:56:

çok sağolun kızlar.bana çok yakın birinden çok ağır bir kazık yedim.iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti.insan içine çıkamıyorum.bu kişi her işi düştüğünde iki elim kanda olsa koştuğum, her nazı kaprisini çektiğim,her sözünü emir telakki ettiğim bir büyüğüm.küçüğüm diş çıkarıyor çok rahatsız gelemem dediğim,ilk kez evladımı düşündüğüm için yılların koşturması,yaptığım bütün fedakarlıklar,kendimi ailemi hiçe saymam bir kalemde silindi gitti.altı üstü bebekmiş,ölse bile yenisi yapılırmış,evlat bulunur akraba bulunmazmış.şu an bile bu lafları duyduğuma inanamıyorum.eşime bile anlatamıyorum.o senelerdir çok fazla yapıyorsun,kendinden, bizden ödün veriyorsun,değer mi bilecekler,paralama kendini derdi.şimdi haklı çıktı.ne yapayım ben şimdi.

aman allahım doğrumu okuyorum.altı üstü bebekmi dedi.yuh artık.bunu diyen nasıl bir insan olabilir.
canım sen hiç üzülme inan ağlamaya bile değmez.insanın evladı herseyden herkesten üstündür.senin yerinde olsam aynen senın gıbı davranırdım.bebeğim hastayken baskasınımı düşünecem
boşver banucum hiç canını sıkma.

banucum degmeyen insanlari icin ugrasinca sen kaybediyorsun her zaman. bosver canim sen de sil onlari gitsin bazi insanlar oyle hep isterler hep sen ona ahizmet edicen gibi bakarlar :(

neye kizlar belki bana kiziyorsunuz burayi ihmal ediyorum diye ama bu sabah tartildim 60.1 ciktim 50 li rakamlara az kaldi. ustelik herseyi de yiyorum. hicbirseyi yasaklamadim kendime hatta dun gece sutle 2 kucuk cukulata yedim. bilmiyorum aksam yemegi icin pizza yedim. ilk defa bu kadar dusuk kiloya geldim.

bugun temizlik gunu ablamla birlikte temizlik yapcaz :(

bu arada yusuf iyice oyun oynuyor. deve cuce oyunu oynadik dun cok tatli hergun yeni bisey ogreniyorum herseyi anliyor artik

canım maşallah sen yenı yıla kesın 50lı rakamlarla girecen.darısı basımıza posicim :)

ayy canımınn ıcısııı ıyılesmısss yerım ben senııı:38::38: cok sevındım tatlım benım pzaman tam gaz spora devamm sakın aksamları bısı yeme sekerım benım bak hastaydın ya zatenn kopmustu bırazcık bısede dıyemedımm hastasın dıye . aksamları az ye karamelım bak yılbasına cokk azz kaldı benım yılbasında 64 kılo olmam lazm karamelımde 62 kılo olucak cunkum yetısmem lazım karamelıme ddemı datlummm:38::38:

canım akşamı bırak bu aralar gece bile yemek yer oldum.akrep duyunca dövecek beni ama iştahım acıldı.hastalığın arkasına saklanıp yedım valla :( dün tartıya bı cıktım 500 gr almışım.bu cuma takımın yüz karası ben olucam galıba :((

ama kararlıyım cumaya kadar o 500 gr vericem hatta üzerine bi 500 gr daha verıcem.akşamları meyve yeme ısıne bugünden ıtıbaren baslıyorum minnoşum.inşallah bitanem ya

yılbasında minnoş 64 karamel 62 olacak inşallahhhhhhhh:1::1:

canım akşamı bırak bu aralar gece bile yemek yer oldum.akrep duyunca dövecek beni ama iştahım acıldı.hastalığın arkasına saklanıp yedım valla :( dün tartıya bı cıktım 500 gr almışım.bu cuma takımın yüz karası ben olucam galıba :((

ama kararlıyım cumaya kadar o 500 gr vericem hatta üzerine bi 500 gr daha verıcem.akşamları meyve yeme ısıne bugünden ıtıbaren baslıyorum minnoşum.inşallah bitanem ya

yılbasında minnoş 64 karamel 62 olacak inşallahhhhhhhh:1::1:

ozamann karamelımm senıde aramıza katıyorumm turab ben akrep ve nurcengg hergunn
500 mekık veya 500 hundred hareketı yapıyoruz tatlım gercı ben epey kaytardım ama turab benı affettı artık hergun yapıcam cumaya kadar fıstık gıbın olmam lazım cunkumm yılbasındaa 64 kılo mınnoss hedıye edıcem kocısımee yılbası hedıyesı olucam boyle kurdelalı falan:60::60::60:

bu gün yediklerim

06:00: 2 yemek kaşığı melemen 1 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay

10:00: 1 orta boy portakal

12:30 4 yemek kaşığı pırasa yemeği ,1 kase çorba ,2 dilim ekmek salatalık domatez bir kk peyniir

17:30 yaklaşık 10 tane hamsi buğulama (yağsız yaptım) 1 dilim kepek ekmeği 1 tane kepekli galeta

rakibem süpersin valla.aman bende az yiyim bundan sonra yoksa lolo beni gececek :):1::1:

günaydın kızlar

bu sabah 4 te kalktım çamaşırlarımı astım kahvaltımı yaptım oğlumu okula hazırladım gönderdim

birazdan evi toparlıcam arkadaşımla buluşucaz 9:30 da yürüyüş yapıcaz artık her gün yarım saat yürümem lazım doktorum öyle diyo napim mecbur

bazı günler aksata bilirim ama elimden geldiğince yürümeye çalışıcam

yürüyüşten sonra bazı işlerim var dışarda

sonra sağlık ocağına gidicem sarılık aşım koruyuculuğunu kaybetmiş
aşı olmam lazım

eve gelcem temizlik yapıcam

akşam 4 tede eşimin dişçiye randevusu var beraber gidicez
daha extradan bişeyler çıkmazsa bu gün yapıcaklarım bu kadar bide unutmadan çorba yapmam lazım
akşam yemeğinde çorbada içmem gerekiyomuş dün içmedim bari bu gün içim

canım ne kadar yoğunsun böyle.maşallah boş gecırdığın bı gün yok.
en güzel spor yürüyüş.bende mekik cekmeye cok zorsunuyorum yahu:17:

herkese gunaydinlar
lolo biz minnosla karar aldik 15 ocakta incelmis olacagiz ama asil hedef kilomuza erdigimizde deneme kabinlerinden kafamizi cikarip kiyafetlerin kucuk bedenlerini soruyor olacagiz. yuruyuslerini aksatma lolocum yuruyus benim en keyif aldigim spor :32:

bende bende incecik olmak ıstıyorum.artık 38 beden gıymek ıstıyorum.alışverişe gidince 38 beden kıyafetler hangisi demek istıyorum :17::17::17:

ozamann karamelımm senıde aramıza katıyorumm turab ben akrep ve nurcengg hergunn
500 mekık veya 500 hundred hareketı yapıyoruz tatlım gercı ben epey kaytardım ama turab benı affettı artık hergun yapıcam cumaya kadar fıstık gıbın olmam lazım cunkumm yılbasındaa 64 kılo mınnoss hedıye edıcem kocısımee yılbası hedıyesı olucam boyle kurdelalı falan:60::60::60:

500 mekik mi :)) kız ben nasıl okadar mekık cekıcem 60 tane bile zor cekıyorum :(( hundrred nasıl oluyor ben onuda bilmiyorum :17::17:
minnoşum ya benım en büyük sorunum basen ve kalça.ben oralardan cok rahatsız oluyorum.kıyafetlerin belleri oluyor ama bacakları dap dar oluyor :(( biraz orantısız benım vucud :((

1 ocakta 59.9 kiloyum :62:

amanin herkesler ugramis bugun buralara
posi alinma hemen, bak sen takimin en zayifisin su an ona sevin.ama 1o gune sana yetisecegim insaallah.
karamel hosgeldin gecmis olsun cok.
yalniz ben lightlife i pek goremiyorum son zamanlarda??? o nerelerde acep?
banusultan bende yazdiklarini okuyunca cok uzuldum kafana takma karsindaki insan herhalde asiri agrasif yoksa soylenmeyecek sozler bunlar....

500 mekik mi :)) kız ben nasıl okadar mekık cekıcem 60 tane bile zor cekıyorum :(( hundrred nasıl oluyor ben onuda bilmiyorum :17::17:
minnoşum ya benım en büyük sorunum basen ve kalça.ben oralardan cok rahatsız oluyorum.kıyafetlerin belleri oluyor ama bacakları dap dar oluyor :(( biraz orantısız benım vucud :((

amanin minnos ne diyor bu karamel
sen bir karamele etki edememissin bak daha hundredi bilmiyor
karamel persembe 10.30 da tv8 de kalca gunu mutlaka senide bekliyoruz.

ozaman sana bır ay boyunca hergunn 15 tekrarla basenlerını ıpıncecık yapmanın formulunu ogreteyım tatlım hatta ıc bacaklarını bılee pılatesın bacak hareketlerını yapacaksın ben haftada 3 gun yapmama ragmen bacaklarım acayım ınceldı ust bacak ıc bacakk basen falan oyle guzel oldu kı yanı boyle aynadan bakmaya doyamıyorum desem yalan olur:60::60: ama o gunlerde gelecekk gercekten eskı halınden cok cok guzel duruyor suanda

Hayırlı günler şekerlerim.
Güne bende kötü başladım bugün. Oğluşum gece iyice rahatsızlandı sabah onu doktora götürdük. Üşütmüşüz maalesef ciğerlerinede vurmuş. Yaa ben antibiyotik vermeyi hiç istemiyorum ama mecburen vereceğim artık.
Ben yine kaçırdım ebru şallı yı yaws. yine kendi başıma yapmam gerekecek.

CAnım ya seni ne kadar iyi anlıyorum. benimle eşiminde zevkleri pek tutmuyor. benim beğenipte aldığım şeyleri oonun beğenmemesi benim çok canımı sıkıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. :95::95: hamileliğimin 5.ayından sonra isteidğim gibi bir şeyler giyemiyorum, kendimi güzel hissetmiyorum. sizler gibi bende zayıflayım hemen ilk işim kendimi mağazalara atmak olacak. benimde kaban almam lazım zayıflayınca alayım diye bekeltiyorum.
Sabredelim inşaallah 1 ay daha. ondan sonrası daha kolay gelecek inşaallah.

Süperr hadi bakalım kim tutar seni :21: benimde topum varda lastik almam lazım yaff

Banucum sen boşver bu tip karaktersiz insanları, kendini üzdüğüne değmez şekerim. O kişi seni kaybettiğine yansın. Hadi sen kendini bir an önce toparla bak yılbaşına az kaldı, şöyle biraz kilo vermek moralini düzeltir birazz.:62:

çok geçmiş olsun oğluşuna canım..Allah şifa versin

ozaman sana bır ay boyunca hergunn 15 tekrarla basenlerını ıpıncecık yapmanın formulunu ogreteyım tatlım hatta ıc bacaklarını bılee pılatesın bacak hareketlerını yapacaksın ben haftada 3 gun yapmama ragmen bacaklarım acayım ınceldı ust bacak ıc bacakk basen falan oyle guzel oldu kı yanı boyle aynadan bakmaya doyamıyorum desem yalan olur:60::60: ama o gunlerde gelecekk gercekten eskı halınden cok cok guzel duruyor suanda

öğret canım ya.benım basenler zor ıncelıyor.hala kapkalın :(( kalca desen kocaman :17::17:

:17::17:persembe kursum var ama akşam internetten bakıp yapmaya calışayım en ıyısı

ayy turabb ne desem su karamelı kandırmadım pılates konusunda karamelı bır akrep ıkı hele neslıyı hıc saymıyorumm posının yusufu zaten bol bol pılates yaptırdıgı ıcın ona bısı dıyemıyorumm
sen soyle turab suu pılatesın nelere kadır oldugunu soyleee
aaa karamelımm ben sarkı yazdım pılates sarkısı gerılerde var okuda gorr bakalım begencemıs sarkı yazamaya devam mı edeyım yoksa pılates yapamayamı devamm:60::60:

hoşgeldin canım nasılsın bugün

hoşbulduk akrebim.daha ıyıyım cok sukur.sen nasılsın? nasıl gıdıyor işler hersey yolunda mı

ayy turabb ne desem su karamelı kandırmadım pılates konusunda karamelı bır akrep ıkı hele neslıyı hıc saymıyorumm posının yusufu zaten bol bol pılates yaptırdıgı ıcın ona bısı dıyemıyorumm
aaa karamelımm ben sarkı yazdım pılates sarkısı gerılerde var okuda gorr bakalım begencemıs sarkı yazamaya devam mı edeyım yoksa pılates yapamayamı devamm:60::60:

cidden ya ben hıc sevmıyorum platesi:17::17: cunku yapamıyorum.bıkaç defa denedim.hiç esnek değilim ki hemen sıkılıp bırakıyorum :((

keske evde kosu bandım olsaydı.yürümeye bayılırım işte sadece.tek sevdiğim spor o :))

oyyy minnoşum herkes inceldi ne güzel bi ben kaldım.hala basenlerim var hala selülitlerim gitmedi :((
ne yapıcam ben böyle :5::5::5:

sana plates cok yakisiyor :32:
soyleyeyim minnosum
karamelcim butun sorunlarinin cevabi plateste
selulutmu var?, portakal kabugu goruntusumu?, sekilsiz orantisiz vucutmu?
sen hafiften basla seversin. cd si var ebru sallinin ilk cikardigi ben ilk onla basladim.
simdi sabahlari tv den takip ediyorum bazi hareketlerde zorlaniyorum, ama plates az zamanda cok yol aldiriyor. inceltiyor. arkasindan birde yuruyus yaparsan hem incelir hem zayiflarsin.

hoşbulduk akrebim.daha ıyıyım cok sukur.sen nasılsın? nasıl gıdıyor işler hersey yolunda mı

cidden ya ben hıc sevmıyorum platesi:17::17: cunku yapamıyorum.bıkaç defa denedim.hiç esnek değilim ki hemen sıkılıp bırakıyorum :((

keske evde kosu bandım olsaydı.yürümeye bayılırım işte sadece.tek sevdiğim spor o :))

oyyy minnoşum herkes inceldi ne güzel bi ben kaldım.hala basenlerim var hala selülitlerim gitmedi :((
ne yapıcam ben böyle :5::5::5:

tatlım benımm aslında ınternetten gunluk vıdeolarına 1 hafta sabredıp bır yapsan tamam sıkılıyrsun ama bak bugun olc bacagını gobegını 1 hafta hergun yarım saat pılates yapp bır hafta sonra ıncelmemıssen bırakk valla bırak karamelım bak bır haftada bıle etkı edıyor dıyorum nasıl ınanmıyorsun bana yaa yesıll cay ıc dıyorum ıcemem pılates yap dıyorum yapamam sıkılıyorumm eee ozaman sana 44 bedenlerle mutluluklar dılemekten baska carem yok sekerımm yuruyuslerıde aksattıın bu aralar dost acı soyle valla darılmaca gucenmece yok hemen kendınee gell yılbasında 62 kılo olacak olan karamel modeuna gır cabukkk

Back