tatlım benımm aslında ınternetten gunluk vıdeolarına 1 hafta sabredıp bır yapsan tamam sıkılıyrsun ama bak bugun olc bacagını gobegını 1 hafta hergun yarım saat pılates yapp bır hafta sonra ıncelmemıssen bırakk valla bırak karamelım bak bır haftada bıle etkı edıyor dıyorum nasıl ınanmıyorsun bana yaa yesıll cay ıc dıyorum ıcemem pılates yap dıyorum yapamam sıkılıyorumm eee ozaman sana 44 bedenlerle mutluluklar dılemekten baska carem yok sekerımm yuruyuslerıde aksattıın bu aralar dost acı soyle valla darılmaca gucenmece yok hemen kendınee gell yılbasında 62 kılo olacak olan karamel modeuna gır cabukkk
başlık olarak yazalım lütfen o 62 yi her mesajdacanım akşamı bırak bu aralar gece bile yemek yer oldum.akrep duyunca dövecek beni ama iştahım acıldı.hastalığın arkasına saklanıp yedım valladün tartıya bı cıktım 500 gr almışım.bu cuma takımın yüz karası ben olucam galıba (
ama kararlıyım cumaya kadar o 500 gr vericem hatta üzerine bi 500 gr daha verıcem.akşamları meyve yeme ısıne bugünden ıtıbaren baslıyorum minnoşum.inşallah bitanem ya
yılbasında minnoş 64 karamel 62 olacak inşallahhhhhhhh
sizde efem 64 ü her mesaj başlığında görelim olarmıayy cok heyecanlandım sımdık evett evet benn yılbasında 64 kılo alacagımmm yıhuhuhuhuu
arada sırada yazıyımmm bennn bunuuu 64 kılo mınnoss 64 kılo mınnoss yıhuhuhu
oyy benim bugün 1250 mekik çekmem gerekiyorozamann karamelımm senıde aramıza katıyorumm turab ben akrep ve nurcengg hergunn
500 mekık veya 500 hundred hareketı yapıyoruz tatlım gercı ben epey kaytardım ama turab benı affettı artık hergun yapıcam cumaya kadar fıstık gıbın olmam lazım cunkumm yılbasındaa 64 kılo mınnoss hedıye edıcem kocısımee yılbası hedıyesı olucam boyle kurdelalı falan
hmm..500 mekik mi :)) kız ben nasıl okadar mekık cekıcem 60 tane bile zor cekıyorum( hundrred nasıl oluyor ben onuda bilmiyorum
minnoşum ya benım en büyük sorunum basen ve kalça.ben oralardan cok rahatsız oluyorum.kıyafetlerin belleri oluyor ama bacakları dap dar oluyor( biraz orantısız benım vucud (
canım başlık kısmına yazarsan iyi olur kilonu1 ocakta 59.9 kiloyum
amanin herkesler ugramis bugun buralara
posi alinma hemen, bak sen takimin en zayifisin su an ona sevin.ama 1o gune sana yetisecegim insaallah.
karamel hosgeldin gecmis olsun cok.
yalniz ben lightlife i pek goremiyorum son zamanlarda??? o nerelerde acep?
banusultan bende yazdiklarini okuyunca cok uzuldum kafana takma karsindaki insan herhalde asiri agrasif yoksa soylenmeyecek sozler bunlar....
ayy turabb ne desem su karamelı kandırmadım pılates konusunda karamelı bır akrep ıkı hele neslıyı hıc saymıyorumm posının yusufu zaten bol bol pılates yaptırdıgı ıcın ona bısı dıyemıyorumm
sen soyle turab suu pılatesın nelere kadır oldugunu soyleee
aaa karamelımm ben sarkı yazdım pılates sarkısı gerılerde var okuda gorr bakalım begencemıs sarkı yazamaya devam mı edeyım yoksa pılates yapamayamı devamm
evet ben de sevmiyorum yaa..o yüzden biz mekikçi olalım şekerim..tabi sen bacaklara ağırlık verhoşbulduk akrebim.daha ıyıyım cok sukur.sen nasılsın? nasıl gıdıyor işler hersey yolunda mı
cidden ya ben hıc sevmıyorum platesicunku yapamıyorum.bıkaç defa denedim.hiç esnek değilim ki hemen sıkılıp bırakıyorum (
keske evde kosu bandım olsaydı.yürümeye bayılırım işte sadece.tek sevdiğim spor o :))
oyyy minnoşum herkes inceldi ne güzel bi ben kaldım.hala basenlerim var hala selülitlerim gitmedi(
ne yapıcam ben böyle
1 ocakta 59.9 kiloyum
sana plates cok yakisiyor
soyleyeyim minnosum
karamelcim butun sorunlarinin cevabi plateste
selulutmu var?, portakal kabugu goruntusumu?, sekilsiz orantisiz vucutmu?
sen hafiften basla seversin. cd si var ebru sallinin ilk cikardigi ben ilk onla basladim.
simdi sabahlari tv den takip ediyorum bazi hareketlerde zorlaniyorum, ama plates az zamanda cok yol aldiriyor. inceltiyor. arkasindan birde yuruyus yaparsan hem incelir hem zayiflarsin.
1 ocakta 59.9 kiloyum
sana plates cok yakisiyor
soyleyeyim minnosum
karamelcim butun sorunlarinin cevabi plateste
sen hafiften basla seversin. cd si var ebru sallinin ilk cikardigi ben ilk onla basladim.
simdi sabahlari tv den takip ediyorum bazi hareketlerde zorlaniyorum, ama plates az zamanda cok yol aldiriyor. inceltiyor. arkasindan birde yuruyus yaparsan hem incelir hem zayiflarsin.
:2::2::2:
senin için tekrar denıyecem canım platesi.madem bu kadar cabuk etkı edıyor 1 hafta deneyim.ama bak incelmezsem başının etini yerim ona göre :))
benim sımdı hangı vıdeolardan baslamam lazım.mesela yarın ebru salıının programında yaptıklarını yapabılırmıyım
aayyy koptum gulmektenn yenı bır krem reklamıı gıbın olmuss turabcım helal olsun sana asagıdada gızlı bır mısafır var bızı okuyor kac saattır yaa akrebım kaptanım takıpte yada baskası okuyor yenı bır krem falan sanarlar arkadaslar bu ıkıncı takımın pıltes reklamıdır
:2::2::2:
senin için tekrar denıyecem canım platesi.madem bu kadar cabuk etkı edıyor 1 hafta deneyim.ama bak incelmezsem başının etini yerim ona göre :))
benim sımdı hangı vıdeolardan baslamam lazım.mesela yarın ebru salıının programında yaptıklarını yapabılırmıyım
ebru salli bize ustun hizmet odulu verecek
ay bende cok guldum
gidiyor kara yaglar oh oooooh
lenn n turab yoksa sen bılmıyormusun benım m kızz ebru tanımadın mı fuu fuuufüüü füü nefes verıyım tanırsın belkımmayy ne guldum neyse kızlar gıtsınn karar yaglar yılbası gelıyorr gıdıcek hepsı bu baslıga nerden yazıyorsunuzyaa 64 kıloyum yazıcam bulamıyorumm
kızlar desteğinize çok teşekkürler.yeni yıla yeni kararlar ve önceliklerle gireceğim.çünkü nankör insanlara ne yapsan boş.insan sesini çıkarmıyor,saygısını eksik etmiyor diye kullanmak mı gerek,ezmek ,üstüne basmak mı gerek.işin garibi muhtaç konumda olan ben değilim.19 yaşında evlendiğimden beri hep kendi ayaklarımın üstünde durdum.bir kez yardım talep etmedim.her güçlüğün içinden kendi özgüvenimle çıktım.allahın izniyle çıkarım da.şu andan itibaren bir çok şeyi ve kimseyi arkamda bırakarak kendi yolumda yürüyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.
medihayynasıl gidiyo menülerin çok güzel yaa.ben o kadar az yiyemiyrum bravo sana.
1 ocakta 59.9 kiloyum
medihaay cok gecmis olsun, insaallah tez zamanda iyilesir oglusun, nasil oldu anlatta bizde onlem alalim bizimkilere.
kızlar desteğinize çok teşekkürler.yeni yıla yeni kararlar ve önceliklerle gireceğim.çünkü nankör insanlara ne yapsan boş.insan sesini çıkarmıyor,saygısını eksik etmiyor diye kullanmak mı gerek,ezmek ,üstüne basmak mı gerek.işin garibi muhtaç konumda olan ben değilim.19 yaşında evlendiğimden beri hep kendi ayaklarımın üstünde durdum.bir kez yardım talep etmedim.her güçlüğün içinden kendi özgüvenimle çıktım.allahın izniyle çıkarım da.şu andan itibaren bir çok şeyi ve kimseyi arkamda bırakarak kendi yolumda yürüyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.
dünya gailesi işte dostlar.nowar cım medihaycım bu hafta iyi bir rakip olamadım size kusura bakmayın.artık önümüzdeki günlere bakacağız.maalesef bu haftadan pek umudum yok.enerjim sıfırlarda ama asla kendini bırakan bir insan da değilimdir.yarından itibaren tam gaz geliyorum.sıkı tutunun.
ebru sallının gunluk vıdeolarına ıstedıgın gunden baslayabılırsın cunku hergun yenı katılanlar ıcın ısınma hareketlerı yapıyorr faydasını kesınlıkle goreceksın
ıc bacak harekını anlatıyım hemencecık sırtustu yat sonra bacaklarını tam 90 derece kaldır sonra ıkı bacagını ac kapat yanı bacaklarını v harfı yapar gıbı ac sonra bırlestır
basen hareketı yan yat yere bacagınla daıre cevır 15 tane saga sonra hıc durmadan 15 tane sola durmıycaksın cunku tersını cevırırken yanıyor yaglar aynı hareketın sayısını arttır sureklı ama bı tarafa dondurdugun kadar ters tarafada dondurucen tamam mı sekerımm hadı bakalım ıstersen ölç bu gece basenlerını hafta 1 yada 2 cm gıtmezse bende bırakırım pılatesı ahanda sana en buyuk sozz yanı bırakmam daıokadar emınım yanı ınan dıye oyle dıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?