Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:2::2::2:

senin için tekrar denıyecem canım platesi.madem bu kadar cabuk etkı edıyor 1 hafta deneyim.ama bak incelmezsem başının etini yerim ona göre :))

benim sımdı hangı vıdeolardan baslamam lazım.mesela yarın ebru salıının programında yaptıklarını yapabılırmıyım

başlık olarak yazalım lütfen o 62 yi her mesajda
ayy cok heyecanlandım sımdık evett evet benn yılbasında 64 kılo alacagımmm yıhuhuhuhuu
arada sırada yazıyımmm bennn bunuuu 64 kılo mınnoss 64 kılo mınnoss yıhuhuhu
sizde efem 64 ü her mesaj başlığında görelim olarmı
oyy benim bugün 1250 mekik çekmem gerekiyor
hmm..
çok basit..yere yan yat bacak kaldır indir..her bacağını 500 defa indir kaldır o zaman..hem basen kalmaz hem bacakların incelir
canım başlık kısmına yazarsan iyi olur kilonu

evet ben de sevmiyorum yaa..o yüzden biz mekikçi olalım şekerim..tabi sen bacaklara ağırlık ver

gaza geldim akşam yapıcam.bakalım becerebilecekmiyim D

selulutmu var?, portakal kabugu goruntusumu?, sekilsiz orantisiz vucutmu?
aayyy koptum gulmektenn yenı bır krem reklamıı gıbın olmuss turabcım helal olsun sana asagıdada gızlı bır mısafır var bızı okuyor kac saattır yaa akrebım kaptanım takıpte yada baskası okuyor yenı bır krem falan sanarlar arkadaslar bu ıkıncı takımın pıltes reklamıdır

ebru sallının gunluk vıdeolarına ıstedıgın gunden baslayabılırsın cunku hergun yenı katılanlar ıcın ısınma hareketlerı yapıyorr faydasını kesınlıkle goreceksın
ıc bacak harekını anlatıyım hemencecık sırtustu yat sonra bacaklarını tam 90 derece kaldır sonra ıkı bacagını ac kapat yanı bacaklarını v harfı yapar gıbı ac sonra bırlestır

basen hareketı yan yat yere bacagınla daıre cevır 15 tane saga sonra hıc durmadan 15 tane sola durmıycaksın cunku tersını cevırırken yanıyor yaglar aynı hareketın sayısını arttır sureklı ama bı tarafa dondurdugun kadar ters tarafada dondurucen tamam mı sekerımm hadı bakalım ıstersen ölç bu gece basenlerını hafta 1 yada 2 cm gıtmezse bende bırakırım pılatesı ahanda sana en buyuk sozz yanı bırakmam da ıokadar emınım yanı ınan dıye oyle dıyorumm

ebru salli bize ustun hizmet odulu verecek
ay bende cok guldum
gidiyor kara yaglar oh oooooh

ebru salli bize ustun hizmet odulu verecek
ay bende cok guldum
gidiyor kara yaglar oh oooooh

lenn n turab yoksa sen bılmıyormusun benım m kızz ebru tanımadın mı fuu fuuufüüü füü nefes verıyım tanırsın belkımm ayy ne guldum neyse kızlar gıtsınn karar yaglar yılbası gelıyorr gıdıcek hepsı bu baslıga nerden yazıyorsunuzyaa 64 kıloyum yazıcam bulamıyorumm

Son düzenleme:

ahhh ufff merhaba uuuuff ufff
ah ebruuu bir imza alabilirmiyim ben senin hayyaninim 31 subatta senden daha ince olacagim
hadi ben kactim
Allah iyiligini vermesin minnos beni cok guldurdun bugun

kızlar desteğinize çok teşekkürler.yeni yıla yeni kararlar ve önceliklerle gireceğim.çünkü nankör insanlara ne yapsan boş.insan sesini çıkarmıyor,saygısını eksik etmiyor diye kullanmak mı gerek,ezmek ,üstüne basmak mı gerek.işin garibi muhtaç konumda olan ben değilim.19 yaşında evlendiğimden beri hep kendi ayaklarımın üstünde durdum.bir kez yardım talep etmedim.her güçlüğün içinden kendi özgüvenimle çıktım.allahın izniyle çıkarım da.şu andan itibaren bir çok şeyi ve kimseyi arkamda bırakarak kendi yolumda yürüyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.

amınn canımm sen kendı yolunda kımseyı ezmeden uzmeden devam ettıkce ıcın daha feraha erecek zaten huzur bulacak merak etme canım benım . allahım kımseyı kımseye muhtac etmesın zatenn

Hepinize teşekkür ederim. İnşaallah bir an önce atlatırız hastalığı.
Yarım saatte bir mesajı yazıp kalkamıyorum şu bilgisayarın başından. Bir kızım bir oğlum derken

medihayynasıl gidiyo menülerin çok güzel yaa.ben o kadar az yiyemiyrum bravo sana.

Canımcım fena değil. iki gündür diyetim daha iyi, hafta sonu pek iyi değildi de. sağol canımcım az yemeye çalışıyorum, nereye kadar böyle devam edersem. aslında oğlumun huysuzluğu da yememi biraz enngelliyor.

1 ocakta 59.9 kiloyum
medihaay cok gecmis olsun, insaallah tez zamanda iyilesir oglusun, nasil oldu anlatta bizde onlem alalim bizimkilere.

Canım anlayamadım ne oldu birden bire bu kadar ilerledi. Kuzeninden bulaştı sanırım biraz.

Amin canım... sana yakışanda budur...Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın.

dünya gailesi işte dostlar.nowar cım medihaycım bu hafta iyi bir rakip olamadım size kusura bakmayın.artık önümüzdeki günlere bakacağız.maalesef bu haftadan pek umudum yok.enerjim sıfırlarda ama asla kendini bırakan bir insan da değilimdir.yarından itibaren tam gaz geliyorum.sıkı tutunun.

cok doğru diyorsun canım sen kendini bildikten sonra bırak ne derlerse desinler.heleki işin içinde insanın evladı varsa hiç umursama söylenenleri.bizler güçlü kadınlarız.hiçbir zorluk bizi alt edemez.

ayy canım minnoşum cok sağol ya hemen baslıyorum bu hareketlere.inş. etki eder banada

Bugün erkek arkadasımla buluştum kızlar.yan yana oturunca bi baktım onun bacakları benimkinden zayıf.utandım valla.kendisi zafzayıf .1 kılo aldım hemen yemeği kıstım verdim dıyor.böyle söyledikçe moralim bi bozuldu sormayın.yerin dibine girdim o an.yan yana durunca ben şişko görünüyorum
acil kılo verip incelmeliyim ( (off of
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…