• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün ne yedim

sabah kalkarkalkmaz sirkeli ballı sıcak su

kahvaltıdan 20 dk önce 1 mandalina

kahvaltıda hatay örgü peyniri,hatay usulü zeytinyağlı çökelek,pide,1 kupa ıhlamur

ara 1 yeşil elma

öğle yarım kase bolfındıklı ve cevizli veee tarçınlı aşure

akşam 1 yeşil elma

2,5 lt su

kitap:sevgi 5 dili (26 sayfa)

yeni gelen arkadaşlar takım kurallarından biri de kitap okumal okuduığunuz kitapları yazarmısınız her gün..

dün ne yedim

sabah kalkarkalkmaz sirkeli ballı sıcak su

kahvaltıdan 20 dk önce 1 mandalina

kahvaltıda hatay örgü peyniri,hatay usulü zeytinyağlı çökelek,pide,1 kupa ıhlamur

ara 1 yeşil elma

öğle yarım kase bolfındıklı ve cevizli veee tarçınlı aşure

akşam 1 yeşil elma

2,5 lt su

kitap:sevgi 5 dili (26 sayfa)

yeni gelen arkadaşlar takım kurallarından biri de kitap okumal okuduığunuz kitapları yazarmısınız her gün..

menü on numara:81:ben şu an arkadaşmdan elif şafağn aşk kitabnı aldm ama daha başlayamadm malum dersle falan:59:

haftada 2 kilo verceğime göre ocak 1 hedefim 64 o zmaan:21:
tatlım o zaman mesajların başına 64 diye yazarmısın..ben 60 yazıyorum bak
menü on numara:81:ben şu an arkadaşmdan elif şafağn aşk kitabnı aldm ama daha başlayamadm malum dersle falan:59:

bir sayfada olsa oku tatlım..okuduğun ders kitaplarınıda yazabilirsin..sayfa yada satır olarak belirtirsen sevinirim şeker

tatlım o zaman mesajların başına 64 diye yazarmısın..ben 60 yazıyorum bak

bir sayfada olsa oku tatlım..okuduğun ders kitaplarınıda yazabilirsin..sayfa yada satır olarak belirtirsen sevinirim şeker

nasıl yanı yaa akrebım ocak 1 de 60 kılo nasıl olucaksınkı 10 gun var ben yanlısmı anladım subat 1 mı demek ıstedın anlayamadım ben yılbasında 62 olucam yanı ocak 1 dıyemı yazıyım yanı ama artık 62 olamam zaten bellı bısı yınede yazıyımmı yanı

çok sağolun kızlar.bana çok yakın birinden çok ağır bir kazık yedim.iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti.insan içine çıkamıyorum.bu kişi her işi düştüğünde iki elim kanda olsa koştuğum, her nazı kaprisini çektiğim,her sözünü emir telakki ettiğim bir büyüğüm.küçüğüm diş çıkarıyor çok rahatsız gelemem dediğim,ilk kez evladımı düşündüğüm için yılların koşturması,yaptığım bütün fedakarlıklar,kendimi ailemi hiçe saymam bir kalemde silindi gitti.altı üstü bebekmiş,ölse bile yenisi yapılırmış,evlat bulunur akraba bulunmazmış.şu an bile bu lafları duyduğuma inanamıyorum.eşime bile anlatamıyorum.o senelerdir çok fazla yapıyorsun,kendinden, bizden ödün veriyorsun,değer mi bilecekler,paralama kendini derdi.şimdi haklı çıktı.ne yapayım ben şimdi.

çok sağolun kızlar.bana çok yakın birinden çok ağır bir kazık yedim.iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti.insan içine çıkamıyorum.bu kişi her işi düştüğünde iki elim kanda olsa koştuğum, her nazı kaprisini çektiğim,her sözünü emir telakki ettiğim bir büyüğüm.küçüğüm diş çıkarıyor çok rahatsız gelemem dediğim,ilk kez evladımı düşündüğüm için yılların koşturması,yaptığım bütün fedakarlıklar,kendimi ailemi hiçe saymam bir kalemde silindi gitti.altı üstü bebekmiş,ölse bile yenisi yapılırmış,evlat bulunur akraba bulunmazmış.şu an bile bu lafları duyduğuma inanamıyorum.eşime bile anlatamıyorum.o senelerdir çok fazla yapıyorsun,kendinden, bizden ödün veriyorsun,değer mi bilecekler,paralama kendini derdi.şimdi haklı çıktı.ne yapayım ben şimdi.

altı üstü bebek ölse bile yenisi yaplır hee kusura bkma ama bunu söyleyen insan olamaz:47:

banucum degmeyen insanlari icin ugrasinca sen kaybediyorsun her zaman. bosver canim sen de sil onlari gitsin bazi insanlar oyle hep isterler hep sen ona ahizmet edicen gibi bakarlar :(

neye kizlar belki bana kiziyorsunuz burayi ihmal ediyorum diye ama bu sabah tartildim 60.1 ciktim 50 li rakamlara az kaldi. ustelik herseyi de yiyorum. hicbirseyi yasaklamadim kendime hatta dun gece sutle 2 kucuk cukulata yedim. bilmiyorum aksam yemegi icin pizza yedim. ilk defa bu kadar dusuk kiloya geldim.

bugun temizlik gunu ablamla birlikte temizlik yapcaz :(

bu arada yusuf iyice oyun oynuyor. deve cuce oyunu oynadik dun cok tatli hergun yeni bisey ogreniyorum herseyi anliyor artik

nasıl yanı yaa akrebım ocak 1 de 60 kılo nasıl olucaksınkı 10 gun var ben yanlısmı anladım subat 1 mı demek ıstedın anlayamadım ben yılbasında 62 olucam yanı ocak 1 dıyemı yazıyım yanı ama artık 62 olamam zaten bellı bısı yınede yazıyımmı yanı
yaz tabi tatlım..bunlar bizim aralık 1 den bu yana hedefimizdi unutma..olabildiğimiz kadar olucaz artık..
bakalım ne kadar yaklaşıcaz hedefimize:6:
:53::53: ne iğrenç biriymi bu kişi yahuu..
kuzum sen neden üzülüyosun ki anlamadım doğrusu..bu insan müsveddesi seni kaybetmiş şekerim kendi üzülüp ağlasın..Allahın rızasını almaksa niyetimiz böyle şeylere üzülmemek gerekir tatlım:71:
altı üstü bebek ölse bile yenisi yaplır hee kusura bkma ama bunu söyleyen insan olamaz:47:
bencede:50:

inşallah o günlerde gelicek

artık ben hiç kaçamaksız doktorumun tavsiyelerine uyarak yürüyüşümüde yaparak bir an önce zayıflıcam

mağazaya giderken benide çağırın beraber küçük bedenleri isteyelim alalım
tamam lolo alisverise beraber cikacagiz.. :9:

günaydın kızlar.iki gündür moralim sıfır.arada girip yazdıklarınızı okuyorum moral olsun diye.
banusultan neyin var neden moralin bozuk, senin gibi super anne neye uzulebilir ki hadi gel buralara :16:

kaptanim ben yeni yila 59.9 ile girecegim :65:
bugunku kilom 63.3 10 gunde vermem gereken kilo 3.4 nasil sizce 10 gunde verilebilir mi?
bundan sonra her mesajimin basina 1 ocakta 59.9 olacagim yazacagim.
ayrica okudugum kitaplar; Hrant Dink , Kendi basina dusunen cocuklar yetistirmek, kuran-i kerim
gunluk menumun altina kac sayfa okudugumuda yazarim.
sevgiler sevgili takimim ruhsal ve bedensel daha saglikli gunlere :16:

merhaba kızlar sabahtan beri gıcık inernet yeni geldi yaa.sizi çok özlediiiiiiiiiim ben .
posicim ne üzel kilon bende sana yaklaştım seni geçerim belkide.
turabcım evet tam rakibiz seninle bu arada daha bakıcı bulamadım yaa dua edin lütfen bana yavrumun şansı iyi olur inşallah.
banucum sakın kendiniüzme hiç bişey yavrundan kıymetli olamaz düşünme bile.
kaptanım meraba nasılsın 1 ocak hedefim 60 inşallah olur yaaaa lütfen olsun ve ben 14 şubat okul açılana kadar eski kiloma döneyimmm.
minnoş nasılsın tatlım bugün sabah ebru ile plates yaptım yandım yaa resmen bana platesisen sevdirdin seni hiç unutmayacağım ben.burdan mezun olsamda hep hatırlayacağım tatlım.
karamel neelerdesin yaa?iyileş medin mi?
medihayynasıl gidiyo menülerin çok güzel yaa.ben o kadar az yiyemiyrum bravo sana.

Hayırlı günler şekerlerim.
Güne bende kötü başladım bugün. Oğluşum gece iyice rahatsızlandı sabah onu doktora götürdük. Üşütmüşüz maalesef ciğerlerinede vurmuş. Yaa ben antibiyotik vermeyi hiç istemiyorum ama mecburen vereceğim artık.
Ben yine kaçırdım ebru şallı yı yaws. yine kendi başıma yapmam gerekecek.

minnos cumartesi gununden beri keyifsizim ya ne zaman incelecegiz biz?
esimle yuruyuse cikmistik bayan kiyafetleri satan bir magazanin onunden gecerken orada calisan hanima " bayan paltosu satip satmadiklarini" sordu bunu ikinci kez yapiyor demekki benim paltolarimi begenmiyor. benim begendigimi o begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum yafff.
sonra gitti benim icin iki guzel kaban secti ama bir turlu uzerime uygunu yoktu :59:
zayiflamadan birsey almak istemedigimi soyledim. o ne dese begenirsin " insaallah kizimin fizigi duzgun olur" :59: adam giymeyi giydirmeyi seviyor ama karisi boyle tombalak olunca... :19:

CAnım ya seni ne kadar iyi anlıyorum. benimle eşiminde zevkleri pek tutmuyor. benim beğenipte aldığım şeyleri oonun beğenmemesi benim çok canımı sıkıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. :95::95: hamileliğimin 5.ayından sonra isteidğim gibi bir şeyler giyemiyorum, kendimi güzel hissetmiyorum. sizler gibi bende zayıflayım hemen ilk işim kendimi mağazalara atmak olacak. benimde kaban almam lazım zayıflayınca alayım diye bekeltiyorum.
Sabredelim inşaallah 1 ay daha. ondan sonrası daha kolay gelecek inşaallah.

herkese günaydn
dünkü menüm;
sabah 1 domates 1 salatalık 6 zeytn biraz tulum peyniri
öğlen bir elma bir dilim ekmek üstüne reçel
akşam yarım cevizli sucuk bir kasecik aşure
bideeee kendime pilates topu aldım azmettim gidicek bu pis karayağlar vücudumdann:47::21:

Süperr hadi bakalım kim tutar seni :21: benimde topum varda lastik almam lazım yaff

Banucum sen boşver bu tip karaktersiz insanları, kendini üzdüğüne değmez şekerim. O kişi seni kaybettiğine yansın. Hadi sen kendini bir an önce toparla bak yılbaşına az kaldı, şöyle biraz kilo vermek moralini düzeltir birazz.:62:

banucum degmeyen insanlari icin ugrasinca sen kaybediyorsun her zaman. bosver canim sen de sil onlari gitsin bazi insanlar oyle hep isterler hep sen ona ahizmet edicen gibi bakarlar :(

neye kizlar belki bana kiziyorsunuz burayi ihmal ediyorum diye ama bu sabah tartildim 60.1 ciktim 50 li rakamlara az kaldi. ustelik herseyi de yiyorum. hicbirseyi yasaklamadim kendime hatta dun gece sutle 2 kucuk cukulata yedim. bilmiyorum aksam yemegi icin pizza yedim. ilk defa bu kadar dusuk kiloya geldim.

bugun temizlik gunu ablamla birlikte temizlik yapcaz :(

bu arada yusuf iyice oyun oynuyor. deve cuce oyunu oynadik dun cok tatli hergun yeni bisey ogreniyorum herseyi anliyor artik
kuşum sen yinede akşamları hafif geçirmeye bak..ve ben biliyorum neden bu kadar kolay veriyosun:34:ablan yanında kuşum o yüzden..tek olduğunda stresten durmuştu kilo vermen de:51:
kaptanim ben yeni yila 59.9 ile girecegim :65:
bugunku kilom 63.3 10 gunde vermem gereken kilo 3.4 nasil sizce 10 gunde verilebilir mi?
bundan sonra her mesajimin basina 1 ocakta 59.9 olacagim yazacagim.
ayrica okudugum kitaplar; Hrant Dink , Kendi basina dusunen cocuklar yetistirmek, kuran-i kerim
gunluk menumun altina kac sayfa okudugumuda yazarim.
sevgiler sevgili takimim ruhsal ve bedensel daha saglikli gunlere :16:
süpersin canım:65:
kizlar bir kac gun giremegim diye neden kimse bana cebvap yazmiyor :(
oy oyy alınganmıyız bugün:16:
merhaba kızlar sabahtan beri gıcık inernet yeni geldi yaa.sizi çok özlediiiiiiiiiim ben .
turabcım evet tam rakibiz seninle bu arada daha bakıcı bulamadım yaa dua edin lütfen bana yavrumun şansı iyi olur inşallah.
kaptanım meraba nasılsın 1 ocak hedefim 60 inşallah olur yaaaa lütfen olsun ve ben 14 şubat okul açılana kadar eski kiloma döneyimmm.
minnoş nasılsın tatlım bugün sabah ebru ile plates yaptım yandım yaa resmen bana platesisen sevdirdin seni hiç unutmayacağım ben.burdan mezun olsamda hep hatırlayacağım tatlım.
medihayynasıl gidiyo menülerin çok güzel yaa.ben o kadar az yiyemiyrum bravo sana.
ne güzel herkese yetişmişsin unutmadan aynı mesajda süpersin şeker:16:

yasasın pılates kardeslıgı yıhuhu:64::64: fıstıık gıbın olucagız fıstık fıstıkk ozaman bende yılbasında 64 olmalıyım 64 kılo olacagmm 64 kıloyum ben zatenn:60:

karamelım gelmıss tatlım nasılsınn nerdesın ıyımısınn

minnoşum nbr.eskisi kadar görüşemez olduk ya :(( ben motivasyonumu kaybettım ıyıce :(

üste üste hastalık gecırınce kendıme gelemedım hala.
düne göre daha ıyıyım ama adet oldum şimdide.ama bunada şükür tabi

sen ne yapıyorsun plates güzeli.nasıl gıdıyor diyet

Back