- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarisiyoruz elbette, benimde hedefim 62.9 u gorebilmek.biz tam rakip olduk senle kilolarimiz ayni.merhaba kızlar nasılsınız?bugün internet yoktu yeni geldi özledim sizi valla.turab yarışıyoruz demi ben en az62.900 olmak istiyorum sen ?ek besinlere hemen geçme alerji yapar belki az az başla olurmu?en doktora bakma.
karamel geçmiş olsun canım.
minnoş çok güldüm yaa.çok tatlısın.hundredlar nasıl gidiyo.ben ilk defa yaptım platesi yanlış yapmaktan korkuyorum yaaa
minnos ispanagi pisirmedinmi, onu yeseydin vakitlice ondan bisey olmazkiselam sekerlerım mınnosunuz geldııı pılates yaptı bır saat geldı ayy geldımm
ıspanak almıstımm 1 saattır onu secıp yıkıyım mutfagı toplıyım derken 1 saat spor
yapmıs olurum demı sekerlerım pılatese gıderken bır tane muz yedım aksam yemegı nıyetıne
pılatesten geldım dedım su mutfagı bı toplıyımm ıspanak yapıyım falan
yemek yemedım sımdık cay yaptım yanına yarım cay bardagı beyaz leblebı 6 tanede badem
yedım ayy yemek yemıyım kılo almıyım dedım ama kotu mu yaptım kızlar ya
sende hergun kaytariyorsun ama minnosumturabcım canım ıspanagı daha yenı pısırebıldım ayy ne cektımm su ıspanagı
secıp pısırmek ne zor ıs yaff .neysemm sekerlerım ben hundredlarımı nasıl yapıcam dıye dusunerekten yataga dogru yol alıyım belkım uyurum belım agırdı bugunde pılatestee off turabcım az bıraz torpıl yapsan banada bugun yapmasam ne super oluryaa ama yok bırazcık yapıyımmkı sende benı afet demı sekerım ozaman bırazcık torpıl koyarsın belkımm:2:
bir tane sogan hafif yagda kavrulur biraz sucuk eklenir, eklenen ispanaklar hafif cokmeye baslayinca bir avuc bulgur eklersin, ben su ilave ediyormuydum hatirlamiyorum, cok sulu ise hafif kapagi kivik birak istersen. biraz baharat ve tuz eklemeyi unutma.ay bu ıspanak yarım saate pısermı sekerım bıde kapagı acıkmı pısırıcem ya bu cok sulu oldu azcık kapagını acsam suyunu cekermı nasıl yapılıyor turab ya ben bırkere yapmıstım daha once bu ıkıncı ıste beceremedımmı ne
bir tane sogan hafif yagda kavrulur biraz sucuk eklenir, eklenen ispanaklar hafif cokmeye baslayinca bir avuc bulgur eklersin, ben su ilave ediyormuydum hatirlamiyorum, cok sulu ise hafif kapagi kivik birak istersen. biraz baharat ve tuz eklemeyi unutma.
tamam dogru yapmısım ozaman desene suyunu bırazcık cektı sımdıkk guzelde koktu ama tadına bakrasam duramam cunkumm cok acımm neysem yarın sabah bakarım tadına tamam turabcımda ben bugun pılateste 70 tane toplu 70 tane topsuzz hundred yaptım sekerımm bır 100 hatta 200 yapıp yatıyım ozaman soz verıyorum turabcımm ayy allah senden razı olsunn valla senın seyıne spor yapıyorum az bıraz
ayy tadına baktım ınanılmaz guzel olmuss bee mısss mısss
ama bıraz kırmızı bıberı ayarıyamamısm bıraz acı olmuss ohh yarın oglen yanındada yogurtla neguzellde yerım ben sımdı bunu tamam dır yarının yemegı turabımm tesekkur ederımm
minnos cumartesi gununden beri keyifsizim ya ne zaman incelecegiz biz?
esimle yuruyuse cikmistik bayan kiyafetleri satan bir magazanin onunden gecerken orada calisan hanima " bayan paltosu satip satmadiklarini" sordu bunu ikinci kez yapiyor demekki benim paltolarimi begenmiyor. benim begendigimi o begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum yafff.
sonra gitti benim icin iki guzel kaban secti ama bir turlu uzerime uygunu yoktu
zayiflamadan birsey almak istemedigimi soyledim. o ne dese begenirsin " insaallah kizimin fizigi duzgun olur" adam giymeyi giydirmeyi seviyor ama karisi boyle tombalak olunca...
STOP
YOGURTLA YEME SAKIN, yogurtla cok guzel oluyor ama icindeki demiri olduruyor ispanak yogurtla yenmemeli...