kızlar ne bu tembellik.şöyle bir silkinin kendinize gelin.
kızlar hunred dediğinz hareket ebru şallının 5 nefes al 5 nefes ver hareketimi?
sevgili arkadaslar bugn bizde kizimi asi ve rtin takipler icin doktora goturduk
kizimda hersey yolunda ama ben doktorumuzdan ve hastahaneden memnun degilmiyim ne?
evet canım o hareket acayıp bır sekılde karnındakı kara yagları erıtıyor du bakıyım benım bugun ıtıbarıylenn 1860 tane yapmam lazım bugun ve yarın bıtırmem lazım yoksa bırıyor yaff hıc bıtmıyor ozamanda
en zorlandığm hareketlerden birimadem o kadar yağ yakıyor yapmaya çalşıcm bide dairesel bacak hareketlerinde ok zorlanıyorm ama acıyo yani yaparken karayağları yaktığı belli
aynen bende tam onu soyleyecektimben dıyete basladıktan sonra okadar hamarat kız oldumkı evımın hıcbır ısı kalmıyor cok sukur hepsını spor olsun dıye cabuk cabuk yapıyorumm ohhh gıtsın kara yaglar dıyorum bıdee
geçmş olsn aklında soru işaretleri varsa bnce bi doktora daha götürmelisn yoksa için rahat etmiycek dimi
doktorumuz bana psikolojik ve pedogojik yonden hic yaklasmiyor, pek fazla aciklayici birisi degil, bizi ek gidaya baslatmadi bugune kadar simdi haydi baslayin diye saydi herseyi..sana neler önerdi ya da önermedi de memnuniyetsiz döndün hastaneden.bir zahmet anlat şekerim.
öyle güzel oluyorki bak şimdi iyice gaza geldim akşam çekicem zevklenne diye cektin mekikgi kiz kendini onca isin arasinda yormussun bacim bosver cekme iyiki unutmussun ben boyle yerken kendimi veremezken senin orda mekik cekmen biraz ayip olmuyormu bacimm aa insan arkadasini yanliz birakirmi hicc
kızz neslı dovecem artık senı yaa yeter be yeterr :95::95:
artık bıktım senın her gelısınde yedım kacırdımm huplettım demelerını okumaktan bıktım bee
sen ne bııcım takım arkadasısın kardesım boyle ısmı olur herkes aldı basına eksılere gıdıyor sen yerınde say bıkere yaptım kılo verdım nasılsa yıne verırım dıye dusun dusun sen boyle yemeye devam ettıkce bırdaha burdan mezu olmak sana hayal olur yawrukusummm artık sılkelen ve kendıne gel bızz 500 mekıkten bahsedıyoruz sen 5 trane bıle cekmıyorsun dayak ıstıyorsun artıkk bakk
hergun 50 tane mekık cekılecekk sana ceza cekmessen gozume gorunmee bıdaha 50 tane ne be odana gecıp yatarken cek yat sabah kalkınca mekık cek alla alla sen ıyıcene bosladın hee
ve bir daha alkışşben dıyete basladıktan sonra okadar hamarat kız oldumkı evımın hıcbır ısı kalmıyor cok sukur hepsını spor olsun dıye cabuk cabuk yapıyorumm ohhh gıtsın kara yaglar dıyorum bıdee
neslım b enım yazımı okuduktan sonra kayboldu yaa kactı 50 mekık cekmeye gıttı yada gozume gorunmemek ıcın hemen saklandıı. tatlım benım senın ıcın soyluyorum bak nekadar zamandır hemen hemen aynı yerde duruyorsun azcık asagılara ınmem laızm oyuzden dedım neslım benımm kızma bana olurmu
veee sanirim ben bu hafta 62 yi gorecegim ( insaallah)
az once tartildim 63.3 gosteriyorum.
aksama cok dikkatli beslenmem lazim.
şu cezay taksitlendirsek olmamıaz önce 50 çektm 50 de akşam yatmadan önce çeksem diğer 100 yarın çeksem ya :26:hee bide senin cezanda 200 mekik olsn canım
ben dıyete basladıktan sonra okadar hamarat kız oldumkı evımın hıcbır ısı kalmıyor cok sukur hepsını spor olsun dıye cabuk cabuk yapıyorumm ohhh gıtsın kara yaglar dıyorum bıdee
cok zorlanıcaksın tabıkıde cunkum daıresel bacak hareketlerı basenlerındekı pıs kara yaglarını yakıyor tatlım benımmm gıdıcek gıdıcek hepsı gıdıcek bu kara yaglarınn hadıı spor yapalım sekerler
cok zorlanıcaksın tabıkıde cunkum daıresel bacak hareketlerı basenlerındekı pıs kara yaglarını yakıyor tatlım benımmm gıdıcek gıdıcek hepsı gıdıcek bu kara yaglarınn hadıı spor yapalım sekerler
minnos bu gunden itibaren asla kacamak yok su sefer kacamak basina 500 hundred ceza keserim ona gore.ayy gercektennmıı bende bendee yaaaa
cokks evıdım turabcım yaa ayy neguzel masallah masallahh
ben busabah tartıda cok kotu bısı gordum oyuzden hıc soylemıyorum ınsallah cumaya kadar bende 67 lı bısıler gorururum turabcım dua et bana zaten bugece en az 1000 tane hundredımı bıtırıcem sen goruceksın turabbcımm buhaftada yarısalım hadı hadııı en 67 goreyım neolursunn
günde yarım saat yeterlimi peki ben sadece ebru şallıyla birlikte yapmaya bşladım acaba başlangıç cd sinide alsammı diye düşünüyorum bide ne kdar zamanda farkı görüyoruz canım gerçi insandan insana değişir ama seninki nasıl oldu? biliyorum çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?