yasasın pılatess yıhuhuhuuu gıtsın karayaglar hadıyın kızlarrannemide uğurladım şimdi. Yaa bugün annemin gelmesiyle bütün planlarım bozuldu, ebru şallıyı kaçırdım, genel bir temizlik yapmayı planlamıştım olmadı. Tabii şikayetçi değilim annemi özlemiştim iyi oldu gelmesi canım annemin. Saat henüz geç değil yapmaya başlasam yetiştiririm sanırım. Önce temizliğimi bitireyim sonra akşam yemeği hazırlama, sonra plates ve yürüyüş ve üstüne üstlük 200 mekik cezası. offf offf ben bunları bugün bitirirsem benden iyiis yok. HAdi bakalım iş başına.
Banuuuuu ne haber güzelim nasıl gidiyor bugün???
Olur tabii bu defalık. iyi sen bana az vermişsin cezayı ben daha fazla bekliyordum.
Aynı şekilde şekerim özellikle ütülerim genellikle sallıyordum, hangi kıyafet giyilecekse o zaman yapıyordum ütüyü. Şimdi toplu halde bitiriyorum, üstüne üstlük giyildikten sonrada hemen ütüleyip kaldırıyorum, ben ütüsever bir hanım oldum çıktım.
Yaşasın plates... karayağların düşmanı, bizim dostumuz plates...
canıım benımm 3-4 gun ustuste bır saat yaptıgımda hemen farketmıstımm sende bır hafta duzenlı yap hemen farkedıceksın canımm tabı ben hıc spor yapmayan bırı olarak hemen farketmıstı ama senın kını bılemem tatlım sonuc alıcagın kesınde ne zaman olucagını bılmıyorum azsonnnraagünde yarım saat yeterlimi peki ben sadece ebru şallıyla birlikte yapmaya bşladım acaba başlangıç cd sinide alsammı diye düşünüyorum bide ne kdar zamanda farkı görüyoruz canım gerçi insandan insana değişir ama seninki nasıl oldu? biliyorum çok soru sordum
minnos bu gunden itibaren asla kacamak yok su sefer kacamak basina 500 hundred ceza keserim ona gore.
bu hafta 67 olmazsan yine alirsin cezalari, gecen haftakiler icin de bugun son gunun bugun telafi ettin ettin yoksa ikiye katlanir ona gore. goreyim seni
bugun tamamlayinca bana yazarsin buradan.
amann tanrımmm bırı benı kurtarsınnnn senın elınden bugun hepsını nasıl bıtırırım yanı nasıl kacamak yok yanı 7 den sonra hıcbıse yeme yokkmu amanınnn n 67 olmazsam haftaya gunde 1000e cıkar kesın amanınn kesınlıkle sudakka yeme olayı bıtmıstırrrr cumaya 67 lı bısı gormem lazımm bugun 1860 tane hundred yapmam lazım amanınnn