Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım boyu 65 cm kilosu 6.5 kg bende senin gibi yapıyorum.
sabah 7 gibi mama
10da kahvaltı
1 gibi meyve püresi bazen sebze püresi 4 gibi yoğurt
6-7 gibiakşam bazen muhallebi bazende mama veriyorum
7.30 gibi uyuyo sonra 3.5 saatte bir emziriyorum.tabi o anlattıklarımı vermeden 1 saat önce hepsinde emziriyorum nasıl sence?
uff kizlar ben sanirim malum doneme girecem sabah kendimi cikolata kavanozunun yaninda buldumm
bugunde kayinvalidemgil geliyorrr off off cok sinirlerim bozuk hic birseye kendimi veremiyorummm ne yapacam ben ya
canının çikolata çekmesine mi bozuldun kayınvalidenin gelişine mi ayol..
günaydın gençler.ve benim gibi genç hissedenler.anlaşılan 33 yaşla topiğin en yaşlısı, en fazla doğum yapmışı,en çok kilo almışı benim.valla 3 doğumumda sırayla 14,26,20 kilo alarak toplamda 60 kilo yüklemişim kendime.bu vücut ne yapsın arkadaşlar.3 ünde de risk olduğu için 9 ay yattım.sonrası böyle işte.
ben de dün akşam gezmedeydim.yedim arkadaşlar.okul sebebiyle kızım erken yattığı için hafta içi gezemiyoruz.hafta sonları da küçük hanımın gaz ağrıları,diş ağrıları derken eve kapandık.akşam da kızlarla toplanınca küçüğü babaya bırakıp tam anlamıyla kaçamak yaptım.kırk yılda bir işte.
günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.
karamel sınavın iyi geçer inş.
ikisinede desem yeridir cunkuu kendileri bize geldigi zaman pcnin basina gecemiyorum vede sizlerden uzak kaliyorumm oyuzdenn tam kendimi ayarliyorumm bu hafta soyle kilo verecem diyorum hopp birsey cikiyorr oyuzden yani bacimm
günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.
karamel sınavın iyi geçer inş.
ayy artık bu dıyet konusunda cok dellendım kızlar yaa şöyle bır 3 kılo gıtsede 65e ınsemm ordaa bırazzz kalsamm soyle 2-3 hafta bıle kalsamm hıcc vızıldanmıycamm yaa az once yıne basarı hıkayesı okudum kadın okadar guzel okadar tatlı okadar harıka olmuskı masallah nazar degmesın bende hayatım da bır kere olsun oyle olmakk ıstıyorumm ya ıstedıgım kıyafetlerı almak ıstıyorum yaa ayy bugun ne oldu bana bılemıyorum ama canım cok sıkkın du dıyet konusunda cok yedıgım ıcın cok pısmanım kac gundur .rapor yazmam lazım yazmak ıstemıyorum 500 mekık cekmek lazım hatta 1500 e eklendı benımkı ama daha 140 tane yaptımm hıcbıse ypasım yok hıcbıse yapmadan nasıl fıstık gıbı olucan mınnos demeyınn bılıyorum onuda bılıyorum raporda yazmak ıstemıyorum acaba banyo yapıp yatsam sabah erkenden kalksam yetısırmıkı ayy nebılıyım sabah uykusuda tatlı olur kalkamam sımdı ayy ne yapsam yaa bu cuma bır tartıya cıksamkı 65 kıloyumm allahımmm boyle kendımden gecerım herhalde mutluluktann allahım neolur bu hafta cok kılo verıyımkı motıvasyonum gerı gelsın lutfen yardım ett hepımıze yardım et allahım
bu gün yediklerim
sabah karnım çok açtı kahvaltıdan 1 saat önce bir dilim denge ekmeğinin üzerine 1 tane kızarmış kırmızı biber bir tanede köfte koyup yedim
1 saat sonra kahvaltı yaptım
kahvaltı biraz yarım yağlı peynir domatez 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek
ara çeyrek yeşil elma 1 ayva çeyrek portakal
ara 1 dilim ekmek ve az bişey yarım yağlı peynir yarım bardak süt
öğle 1 buçuk kase mercimek çorbası yarım tabak ıspanak yemeği yarım dilim denge ekmeği 2 yemek kaşığı yoğurt
akşam 2 tane ince krispi yarım bardak layt süt
Gecmis olsun karamelMERHABA KIZLARRRRRR
başarılar dileyen ve dua eden arkadaslara tesekkür ediyorum.çok şükür atlattım sınavı.suan acayıp yorgunum.sankı üstümden tır gectı sınavda :))
cok güzel gecmesede bitti ya bu stres çok sukur dıyorum.darısı diğer sınavlarımın basına
sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl gecıyor pazar gününüz...
yerinde olsam medihaayin yazdiklaria kulak veririm.ayy artık bu dıyet konusunda cok dellendım kızlar yaa şöyle bır 3 kılo gıtsede 65e ınsemm ordaa bırazzz kalsamm soyle 2-3 hafta bıle kalsamm hıcc vızıldanmıycamm yaa az once yıne basarı hıkayesı okudum kadın okadar guzel okadar tatlı okadar harıka olmuskı masallah nazar degmesın bende hayatım da bır kere olsun oyle olmakk ıstıyorumm ya ıstedıgım kıyafetlerı almak ıstıyorum yaa ayy bugun ne oldu bana bılemıyorum ama canım cok sıkkın du dıyet konusunda cok yedıgım ıcın cok pısmanım kac gundur .rapor yazmam lazım yazmak ıstemıyorum 500 mekık cekmek lazım hatta 1500 e eklendı benımkı ama daha 140 tane yaptımm hıcbıse ypasım yok hıcbıse yapmadan nasıl fıstık gıbı olucan mınnos demeyınn bılıyorum onuda bılıyorum raporda yazmak ıstemıyorum acaba banyo yapıp yatsam sabah erkenden kalksam yetısırmıkı ayy nebılıyım sabah uykusuda tatlı olur kalkamam sımdı ayy ne yapsam yaa bu cuma bır tartıya cıksamkı 65 kıloyumm allahımmm boyle kendımden gecerım herhalde mutluluktann allahım neolur bu hafta cok kılo verıyımkı motıvasyonum gerı gelsın lutfen yardım ett hepımıze yardım et allahım
ailemle kalıyorum dış ticaret okuyorumEvet güzelim sana kendimi kısaca tanıtayım: ben 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım 7,5 aylık bir oğlum var.çalışıyordum doğuma kadar ama geçici bir süre için ara verdim. kilo verene kadar çalışmaya başlamayı da düşünmüyorum. Banucum ya sen? Nowarcım hani bölümdesin? yurtta mı kalıyorsun?
Hiç bir şey yememiş gibisin. akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş canımcım. ama öğün sayısı az değilmi tatlım.
sen 5 i ver gaza gelıp bı 5 daha verirsin böyle böyle ipincecik bi kız olursun canım :)
Allah kabul etsin.herkese gunaydin arkadaslar
bu hafta bir cogmuz kacamaklar yapmisa benziyoruz
kacamak yapmanin en kotu yani pismanlikla insanin umitsizlige kapilip daha sonra kacamaklara devam etmesi diye dusunuyorum. hemmen kendimizi toparlayip hafta guzel bir giris yapalim.
dun bende aksam yemegini gec bir saatte disarda yemek zorunda kaldim, tabi biraz fazla kacti. ama kendimi su sekilde teselli ediyorum "diyet yapmazdan evvel o aksam yemegini yer arkasindanda tatli isterdim" bu hali bile eskiye nazaran bir kazanc benim icin.
bugunde oruc ttmaya karar verdim.
simdide diyet menumle sahur yaparken gunun ilk mesajini yazmak istedim.
sizleri seviyorum ekip arkadaslarim...
birlikte basaracagimiza yurekten inaniyorum..