Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

olmamış ıspanağı niye yarım tabak yedinki? 2 tabak dolusu ıspanak yeseydinde ekmeği 1 dilim yeseydin.. 4 dilim ekmek çookk.. bide krispi yemişsin

canımcım akşam ekmeği yarım dilim yedim

ve akşam yemeğimi 4 te yedim

daha sonra çok acıktım eşim melemen istedi
onlara melemen yaptım bende kendimi öyle aç hissettimki ince krispilerden 2tane yedim

ıspanağında sonuydu oğlumla paylaştım

günaydın kızlar

turab allah kabul etsin canım

kızlar bu sabah diyetisyene gitmeye karar verdim ve gittim

bana bi liste verdi bir kaç eksik kan testim var onları yaptırmamı söyledi

20 gün sonra çağırdı
bakalım inşallah bu sefer kilo veririm

her gün yarım saat yürüyüş ve 2 litre su içicekmişim

üff yürüyüş hadi neysede kışın ben 2 litreyi bırak 2 bardağı bile zor içiyyorum

doktor layt ürünleri yemememi söyledi
bende dün almıştım halbuki layt süt yoğurt peynir neyse onları bitiririm dahada almam

Günaydınlarr kızlar
Haftaya güzel başlayalım hep beraber inşaallah. Aslında sabah pek tadım yoktu bişeyler yapmak için ama kendimi motive ettim şimdi biraz daha iyiyim. Diyete devam. 4 gün var ve hedefte 1,5 kilo. pes etmek yok. Dün akşam kayınvalidemgil bizdeydi , sabah yolcu ettim onları şükür. ayy şimdide annem geliyor ebru şallıyı kaçıracağımda ona üzülüyorum. plates yapınca kendimi mutlu hissediyorum.
Turabcım Allah kabul etsin orucunu.

lolocum bize bir günlük menünü yazabilirmisin. tabii herkese farklı veriliyordur menüler ama merak ettim.:97::97:

İyi o zaman ben sana 200 mekik cezası vereyim tatlım ama bugün yapılması gerekiyor.
Evet ceza alma sırası bende :18:

bnde şmdi ebruyla pilates yapcm hadi medihay hep beraber

İyi o zaman ben sana 200 mekik cezası vereyim tatlım ama bugün yapılması gerekiyor.
Evet ceza alma sırası bende :18:

şu cezay taksitlendirsek olmamıaz önce 50 çektm 50 de akşam yatmadan önce çeksem diğer 100 yarın çeksem ya :26:hee bide senin cezanda 200 mekik olsn canım

Son düzenleme:
SAGOL CANIM BENIM bende dedıgın gıbı yaptım zaten kalktım dus aldım yattım sabah 6 da kalktım rapor yazıyım dıye yarısını bıtırebıldım geldım ısyerınde oglene ancak bıttı allahtan mudur bey gelmemıstıde onun ımzasını beklıyor gıbı oldu bugun yenıden yepyenı bır gune basladım yepyenı bır dıyteler bırlıkte

hundrelarımı yapamadım tatlım ama yapıcam soz verdım bıkere hem medıhayda demıs 5 gunde 1.5 kılo bıle verılebılırmıs gercı ben haftasonu aldıklarımı verırım ama neyse ınsallah verırım kızlar yaa buaksam pılates var cok sukur ayy rahatlıyorum gıdınce

cumartesi 500 mekik çektim..dün 250 çektim diğer 250 çekmeyi unutmuşum

ne diye cektin mekikgi kiz kendini onca isin arasinda yormussun bacim bosver cekme iyiki unutmussun ben boyle yerken kendimi veremezken senin orda mekik cekmen biraz ayip olmuyormu bacimm aa insan arkadasini yanliz birakirmi hicc

burdayiz baci ya is guc temizlik valla nedir bu kadinlarin cektigi bilmiyorumm

kızz neslı dovecem artık senı yaa yeter be yeterr :95::95:
artık bıktım senın her gelısınde yedım kacırdımm huplettım demelerını okumaktan bıktım bee
sen ne bııcım takım arkadasısın kardesım boyle ısmı olur herkes aldı basına eksılere gıdıyor sen yerınde say bıkere yaptım kılo verdım nasılsa yıne verırım dıye dusun dusun sen boyle yemeye devam ettıkce bırdaha burdan mezu olmak sana hayal olur yawrukusummm artık sılkelen ve kendıne gel bızz 500 mekıkten bahsedıyoruz sen 5 trane bıle cekmıyorsun dayak ıstıyorsun artıkk bakk

hergun 50 tane mekık cekılecekk sana ceza cekmessen gozume gorunmee bıdaha 50 tane ne be odana gecıp yatarken cek yat sabah kalkınca mekık cek alla alla sen ıyıcene bosladın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…