olmamışıspanağı niye yarım tabak yedinki? 2 tabak dolusu ıspanak yeseydinde ekmeği 1 dilim yeseydin.. 4 dilim ekmek çookk.. bide krispi yemişsin
günaydın kızlar
turab allah kabul etsin canım
kızlar bu sabah diyetisyene gitmeye karar verdim ve gittim
bana bi liste verdi bir kaç eksik kan testim var onları yaptırmamı söyledi
20 gün sonra çağırdı
bakalım inşallah bu sefer kilo veririm
her gün yarım saat yürüyüş ve 2 litre su içicekmişim
üff yürüyüş hadi neysede kışın ben 2 litreyi bırak 2 bardağı bile zor içiyyorum
doktor layt ürünleri yemememi söyledi
bende dün almıştım halbuki layt süt yoğurt peynir neyse onları bitiririm dahada almam
herkese Günaydnlar dün giremedm dünkü menümü bugn yaziyim
sabah: 1 domates 1 salatalık 6 zeytin ondan önce doğadan form kayısı çayı
öğle :yarm tabak lahana dolması bide sararken çiğ yedm 2 3 tane:26:
akşam 5: bi çikolata 2 bardak kolatutamadm kendimi valla çok fena kriz geldi asıl cezayı ben hakediyorm beeeen
Günaydınlarr kızlar
Haftaya güzel başlayalım hep beraber inşaallah. Aslında sabah pek tadım yoktu bişeyler yapmak için ama kendimi motive ettim şimdi biraz daha iyiyim. Diyete devam. 4 gün var ve hedefte 1,5 kilo. pes etmek yok. Dün akşam kayınvalidemgil bizdeydi , sabah yolcu ettim onları şükür. ayy şimdide annem geliyor ebru şallıyı kaçıracağımda ona üzülüyorum. plates yapınca kendimi mutlu hissediyorum.
Turabcım Allah kabul etsin orucunu.
l
sevgili arkadaslar bugn bizde kizimi asi ve rtin takipler icin doktora goturduk
kizimda hersey yolunda ama ben doktorumuzdan ve hastahaneden memnun degilmiyim ne?
İyi o zaman ben sana 200 mekik cezası vereyim tatlımama bugün yapılması gerekiyor.
Evet ceza alma sırası bende :18:
SAGOL CANIM BENIM bende dedıgın gıbı yaptım zaten kalktım dus aldım yattım sabah 6 da kalktım rapor yazıyım dıye yarısını bıtırebıldım geldım ısyerınde oglene ancak bıttı allahtan mudur bey gelmemıstıde onun ımzasını beklıyor gıbı oldu bugun yenıden yepyenı bır gune basladım yepyenı bır dıyteler bırlıkteCanım yaa sen çok şeker bir kızsın valla. Şu anda burada değilsin ama belki girersin. Bence en iyisi sen güzelce bir banyonu yapıp yat ve zihnini güzelce bir toparla. sabah erken kalkıp mekik çekme düşüncesinide kafandan at. zihinsel ve fiziksel olarak yorgun bir vucutla hiç bir şeyi tam yapamazsın. Önce bu yorgunluğu atmalı, sonra ne yapılması gerekiyors onu yapmalısın. Unutmaki sende birgün o başarı öyküsünü yazan bayan gibi başaı öykünü yazabilecek duruma geleceksin inan buna. Bu bugün değilse yarın olacak inşaallah. Tımammı tatlım sende fıstık gibi olacaksın bir defa yapmışsın neden bir daha yapamayacaksınki!!!! sen güçlü bir bayansın. Hadi be minnoşum kendine güvenini kaybetme.
Ben geçen 2 yıl önce 6 öğün beslenerek (08:00-10:00-13:00-15:00-18:30-22:00)günlük 850-900 kalori alarak ve en fazla 1 saat sporla 5 günde 3,5 kilo vermiştim. cumaya 4 günün var ve konsantrasyonunu tam olarak yaparsan verirsin. 3 kilo değilde 1,5 versende mutlu olacağını düşünüyorum.
prenses nasil gidiyor biraz dinlendinmi?
ben dunde hundedlarimi yaptim oyle yattim
hepsini birden yapamiyorum 200 200 en son 100 yapiyorum
ama 3 gndur plates yapmiyorum bugun uyumak istiyorum sadece aksam iftardan sonra yuruyuse cikarim yapabilirsem donuste platesimi yaparim.
cumartesi 500 mekik çektim..dün 250 çektim diğer 250 çekmeyi unutmuşum
huuuuu herkes nerdeeee
benmde çok işim var ama hiç içimden yapmak gelmiyooooorrr derste çalışmam lazm o hiçmi hiç gelmiyor napsamkiburdayiz baci ya is guc temizlik valla nedir bu kadinlarin cektigi bilmiyorumm
burdayiz baci ya is guc temizlik valla nedir bu kadinlarin cektigi bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?