yasasın pılatess yıhuhuhuuu gıtsın karayaglar hadıyın kızlarrannemide uğurladım şimdi. Yaa bugün annemin gelmesiyle bütün planlarım bozuldu, ebru şallıyı kaçırdım, genel bir temizlik yapmayı planlamıştım olmadı. Tabii şikayetçi değilim annemi özlemiştim iyi oldu gelmesi canım annemin. Saat henüz geç değil yapmaya başlasam yetiştiririm sanırım. Önce temizliğimi bitireyim sonra akşam yemeği hazırlama, sonra plates ve yürüyüş ve üstüne üstlük 200 mekik cezası. offf offf ben bunları bugün bitirirsem benden iyiis yok. HAdi bakalım iş başına.
Banuuuuu ne haber güzelim nasıl gidiyor bugün???
Olur tabii bu defalık. iyi sen bana az vermişsin cezayı ben daha fazla bekliyordum.
Aynı şekilde şekerim özellikle ütülerim genellikle sallıyordum, hangi kıyafet giyilecekse o zaman yapıyordum ütüyü. Şimdi toplu halde bitiriyorum, üstüne üstlük giyildikten sonrada hemen ütüleyip kaldırıyorum, ben ütüsever bir hanım oldum çıktım.
Yaşasın plates... karayağların düşmanı, bizim dostumuz plates...
canıım benımm 3-4 gun ustuste bır saat yaptıgımda hemen farketmıstımm sende bır hafta duzenlı yap hemen farkedıceksın canımm tabı ben hıc spor yapmayan bırı olarak hemen farketmıstı ama senın kını bılemem tatlım sonuc alıcagın kesınde ne zaman olucagını bılmıyorum azsonnnraagünde yarım saat yeterlimi peki ben sadece ebru şallıyla birlikte yapmaya bşladım acaba başlangıç cd sinide alsammı diye düşünüyorum bide ne kdar zamanda farkı görüyoruz canım gerçi insandan insana değişir ama seninki nasıl oldu? biliyorum çok soru sordum
minnos bu gunden itibaren asla kacamak yok su sefer kacamak basina 500 hundred ceza keserim ona gore.
bu hafta 67 olmazsan yine alirsin cezalari, gecen haftakiler icin de bugun son gunun bugun telafi ettin ettin yoksa ikiye katlanir ona gore. goreyim seni
bugun tamamlayinca bana yazarsin buradan.
eee peki başlangıç cd sinde toplu lastikli hareketler varmı canımbaslangic cd sini oneririm canim . ben ilk onunla yaptim bana o cd dekiler cok kolay geliyor simdi ama tvdekinde bazen inliyorum resmen.
minnoş kilomuz aynı dert arkadaşm kader ortağm
kader ortagımmm batsınn bu dunyaaa bıtsın bu ruyaa aglatıpdaa guleneee
o yedıgım patateslerr, pızzzalar hamburgerlerr
pıs kara yaglarımı alıpta gıtsınnnnnnn
ben ne yaptımm makarna sanaaaa mahkum ettıınn benı karayağaa
her nefesteee bır pilatesstee
şikayetım kara yagaaa şikayatetım kara yagaa
minnos sana dua edecegim ama iki turlu dua vardir sende fiili olan duani et ve hundredlerini yap 5 defada yaparsin 1000 hundred i kisa suruyor gozunde buyutme prensesim.
arkadaslar birde rica etsem yaptiginiz kacamaklar anlatirken besinlerin isimlerini zikretmesek iclerimizi cizlatmasak.
gitsin bu yaglar, hepimiz S beden olalim "bir kucuk bedeni yokmuydu bunun" diye soralim, tabi sagliklica AMIIIIN
inşallah inşallahgitsin bu yaglar, hepimiz S beden olalim "bir kucuk bedeni yokmuydu bunun" diye soralim, tabi sagliklica AMIIIIN
afedersin..:26:minnos sana dua edecegim ama iki turlu dua vardir sende fiili olan duani et ve hundredlerini yap 5 defada yaparsin 1000 hundred i kisa suruyor gozunde buyutme prensesim.
arkadaslar birde rica etsem yaptiginiz kacamaklar anlatirken besinlerin isimlerini zikretmesek iclerimizi cizlatmasak.
Kızlar mrb nasılsını?
ben cok kötüyüm.dün gece rahatsızlandım.bademciklerim şişti onunda ağrısı kulağıma vurdu.onun üstüne bide adet sancısı :2::2::2:
inannın daha yataktan yenı kalktım.ateşimde var( ilaç içiyorum umarım biran önce iyileşirim kızlar
akşam girip yediklerimi yazıcam.eğer gelemezsem kusuruma bakmayın kızlar.cuma günü de okulda sunumum var onu hazırlamam lazım.bu halde nasıl hazırlayacksam neyse hepinizi öpüyorum kızlar
ıyı kılo vermeler..
çoook geçmiş olsun..Kızlar mrb nasılsını?
ben cok kötüyüm.dün gece rahatsızlandım.bademciklerim şişti onunda ağrısı kulağıma vurdu.onun üstüne bide adet sancısı :2::2::2:
inannın daha yataktan yenı kalktım.ateşimde var( ilaç içiyorum umarım biran önce iyileşirim kızlar
akşam girip yediklerimi yazıcam.eğer gelemezsem kusuruma bakmayın kızlar.cuma günü de okulda sunumum var onu hazırlamam lazım.bu halde nasıl hazırlayacksam neyse hepinizi öpüyorum kızlar
ıyı kılo vermeler..
günde yarım saat yeterlimi peki ben sadece ebru şallıyla birlikte yapmaya bşladım acaba başlangıç cd sinide alsammı diye düşünüyorum bide ne kdar zamanda farkı görüyoruz canım gerçi insandan insana değişir ama seninki nasıl oldu? biliyorum çok soru sordum
Kızlar mrb nasılsını?
ıyı kılo vermeler..
ayy ben görmedim..iyiki de görmemişim çok kötü oluyorum ben öyle haberlere yaa..inançsız insanlar o sabilere nasıl kıyarsınız bilmiyorum ki..dun gece bir turlu uyuyamadim arkadaslar.
muhakkak sizde izlemissinizdir su cocugu banyo yaptiran bakiciyi.
icim parcalandi cocuga. kizim uyansada bir emzirsem dedim yanima alip uyumak istedim ama oylede ne o rahat ediyor ne ben tedirginlikten derin uyuyabiliyorum.
bakici secerken cok dikkatli olmak lazim.
o sekilde siddet goren cocuk buyuyunce bir canavar olur yahu.
kıs bişii olmas üzülme..pasta toplantısına gitmiştir oneslım b enım yazımı okuduktan sonra kayboldu yaa kactı 50 mekık cekmeye gıttı yada gozume gorunmemek ıcın hemen saklandıı. tatlım benım senın ıcın soyluyorum bak nekadar zamandır hemen hemen aynı yerde duruyorsun azcık asagılara ınmem laızm oyuzden dedım neslım benımm kızma bana olurmu
ohh ohh oh maaşallahveee sanirim ben bu hafta 62 yi gorecegim ( insaallah)
az once tartildim 63.3 gosteriyorum.
aksama cok dikkatli beslenmem lazim.
minnoşş inşallah cumaya 66,900 ü görüür inşallahayy gercektennmıı bende bendee yaaaa
cokks evıdım turabcım yaa ayy neguzel masallah masallahh
ben busabah tartıda cok kotu bısı gordum oyuzden hıc soylemıyorum ınsallah cumaya kadar bende 67 lı bısıler gorururum turabcım dua et bana zaten bugece en az 1000 tane hundredımı bıtırıcem sen goruceksın turabbcımm buhaftada yarısalım hadı hadııı en 67 goreyım neolursunn
sana kolay gelsin canımannemide uğurladım şimdi. Yaa bugün annemin gelmesiyle bütün planlarım bozuldu, ebru şallıyı kaçırdım, genel bir temizlik yapmayı planlamıştım olmadı. Tabii şikayetçi değilim annemi özlemiştim iyi oldu gelmesi canım annemin. Saat henüz geç değil yapmaya başlasam yetiştiririm sanırım. Önce temizliğimi bitireyim sonra akşam yemeği hazırlama, sonra plates ve yürüyüş ve üstüne üstlük 200 mekik cezası. offf offf ben bunları bugün bitirirsem benden iyiis yok. HAdi bakalım iş başına.
Banuuuuu ne haber güzelim nasıl gidiyor bugün???
Olur tabii bu defalık. iyi sen bana az vermişsin cezayı ben daha fazla bekliyordum.
Aynı şekilde şekerim özellikle ütülerim genellikle sallıyordum, hangi kıyafet giyilecekse o zaman yapıyordum ütüyü. Şimdi toplu halde bitiriyorum, üstüne üstlük giyildikten sonrada hemen ütüleyip kaldırıyorum, ben ütüsever bir hanım oldum çıktım.
Yaşasın plates... karayağların düşmanı, bizim dostumuz plates...
21 gün de belli olur canım değişiklikler..herkeste öyledir..düzenli yapıyorsak tabiigünde yarım saat yeterlimi peki ben sadece ebru şallıyla birlikte yapmaya bşladım acaba başlangıç cd sinide alsammı diye düşünüyorum bide ne kdar zamanda farkı görüyoruz canım gerçi insandan insana değişir ama seninki nasıl oldu? biliyorum çok soru sordum
değişiklik yap o zaman şekercim..sinirlenince temizlik yap şekercim..genellikle tandğm insanlar moralleri bozuk oldğnda sinirli olduklarında yemeden içmeden kesiliyorlar ben tam tersi daha çok acıkıyorum yemek yerken müthiş bi mutluluk hissediyorm stres atıyorm hayır hayır bitti artk her sinirlendiğimde abur cubura sarılmıycmelveda çikolata elveda cipslerim elveda bi oturuşta 1 litre içtiğim kolam elveda jelibonlarım hamburgerler patates kızartamaları elvedaaaa :84::84:
minnoş kilomuz aynı dert arkadaşm kader ortağm
gitsin bu yaglar, hepimiz S beden olalim "bir kucuk bedeni yokmuydu bunun" diye soralim, tabi sagliklica AMIIIIN
amınnnnnnnn allahımmm sen bıze kabınlerrden dısardakı kızaa bakarmısınızz bunun bır kucuk bedenı ayy buda olmadı daha kucugu yokmu bunun demeyı nasıp et ınsallahhhh AMINNNN
ayy kuşumm bizim kızlar döktürmüş bugünbuna gülüyor dualarınıza amin diyor sizleri selamlıyorum
çok geçmiş olsun canım.. okadar stres yaptın hasta oldun işteKızlar mrb nasılsını?
ıyı kılo vermeler..
sanada geçmiş olsun şekergecmiş olsun karamelcim ..
bende faranjit ve kriptik tonsilit olmusum ilaca basladım..
salgın galiba takımda baska arkadasta aynı hasta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?