• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oleyy benden kucuk bırı var artık :)):1::1:
canım bende 23 yasındayım hatta 23.5 oldum.en kucuk bendım artık tahtımı sana kaptırdım.:))
bende ün. basladığım sene azmedip 26 kılo vermştim.incecik olmuştum üniverstıde:)) darısı sana ıns canım
26 kilo he vay canına ben bi 5 kilo versem acayip motive olcm sonrası çorap söküğü gibi gelick inşallah:41:
akrep önerilern içinde teşekkr edrm bu aralar sabahları canım hiçbişey istemiyo o yüzden geçiştirmek için meyve yemeye çalışyorm

inşallah haftaya hedefine ulaşırsın şekerim..
dalgamı geçelim:27: hay hay :27: :60: şişkooo patatees yarımkilo domatesssss :52:
:60: :60:

:53: :53: :53: valla ben bile alındım :53:
bende alindim, hemde cok

kahvaltı 12:30 biberli ekşimik 3 zeytin az peynir 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay

akşam 18:30 tavuk yoğurt salata

20:30 yarım nar

22:00 2 ceviz 3 kuru kayısı

birazdan kahve içer yatarım :):89:

kahve icip ayikacagim demek istedin herhalde :1:

9.30 kahvalti kk peynir 1 yumurta ile yapilmis sucuklu yumurta, 1 zeytin, tek sekerli iki bardak cay, 1 dilim koy ekmegi
13.00 1 elma
14.00 bir kase nefis mercimek corbasi
15.30 2 parca tavuk bol yesillik bir bardak ayran
16.00-17.30 yuruyus
19.00 1 parca haslanmis et bir kase corba yesillik ayran
20.00 2 hurma
20.00- 22.30 yuruyus (yarim capucino ictim yururken)
500 hundred
bir bardak sut

posicim nbr? görüşemiyorz bitanem
yusuf nasıl su çiçeği mi oldu ben mi yanlış okudum.artık takımdan bı haber oldum valla.1 gün girmesem herseyı kacırıyorum :((

iyiyim canim. yusuf benim bilgisayarin ekranini kirinca ben de esimin is bilgisayariyla giriyorodum ama onunda ustune ellerini vura vura ne olduysa o bilgisayarin de net ayarlari gitti servise yolladik. ben de kaldim yarim ekranli eski kirik bilgisayara. hal boyle olunca yazilari okuyip yazmak zor oluyor bi de muhabbet cok hizli ilerleyince iyice kopuyorum :(
pazartesi gunu misafirim gelmisti cocugu yusufu cok sevdi sarildi. ama o cocuk carsamba gunu su cicegi cikardi. netten baktim su cicegi kirmizi benekler baslamadan iki gun onceden bulasmaya baslarmis. bakalim eger yusufa bulastiysa 21 gun kulucka doneminden sonra anlicam.

Günaydın şekerlerim
Ayy ben dün giremedim. akşam geldiğimde eşim bilgisyarda film izledi, ben yattım o hala izliyordu.
Yaa ben dün ipin ucunu iyice kaçırdım. pasta ve böreklerle mücadelede maalesef kaybettim:78::78:
1 börek 1 pasta, 1 kase karalahanalı salata, yarım kase kısır, birazda turşu...ama katmer, çubuk ve aşureden yemedim. banu ve nowarcım cezalarınızı bekliyorum bana ceza verin mutlaka :18:
ya benim dün çok canım sıkıldı. arkadaşların hepsi zayıf ben şişko :43::43::43: kendimi öyle kötü hissettimki. içimizde doğum yapan 3 kişi daha vardı onlar iyice zayıf. ben ise şişko üfff ya. bir bahane uydurup gitmiyordum kaç zamandır güne böyle hissedeceğimi bildiğim için ama artık gitmediğim için kırılmaya başladılar mecburen gittim bu ay. ağlamak istiyorumm:43::43::43:
Gelecek günümüz 22 ocakta 5 hafta var ve ben epey kilo vermeliyim yani haftada 1,5 kilo versem 7,5 kilo vermiş olurum. 65 olmalıyımmmm :41::41::41:

Neyse bugün pazar eşim kızım evde ve ben onlara güzel br kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.

nowar 19 muş.sen kaçsın medihaay.rakibelerimi bir tanıyayım değil mi..

Evet güzelim sana kendimi kısaca tanıtayım: ben 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım 7,5 aylık bir oğlum var.çalışıyordum doğuma kadar ama geçici bir süre için ara verdim. kilo verene kadar çalışmaya başlamayı da düşünmüyorum. Banucum ya sen? Nowarcım hani bölümdesin? yurtta mı kalıyorsun?

Biri bana mı seslendi :1::1:

Banu sesini duydum koşa koşa geldim senin için .:16::17::17: nasılsın banusultan? nasıl gidiyor diyet? bebiş ne yapıyor

dün akşam 9 bucukta geldım eve o kadar yorgundum kı gıremedım.yarın ALES sınavım var.ve iyice gerildim.stres yaptım.iştahım acıldı.şu yarını hayırlısıyla bı atlatsam kızlar.ne olur bana dua edın.85 almam lazım bu sınavdan :((

Allah yardımcın olsun inşaallah istediğin sonucu alırsın.

sbah:bir domates 6 7 zeytin 2 fincan çay beyaz peynr
saat 5.30 da azıck haydari azck tavuk salatası azda közlenmş biber yarım kase frın sütlaç
sonrasnda istiklalde gezi :66:

Hiç bir şey yememiş gibisin. akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş canımcım. ama öğün sayısı az değilmi tatlım.

Günaydın şekerlerim
Ayy ben dün giremedim. akşam geldiğimde eşim bilgisyarda film izledi, ben yattım o hala izliyordu.
Yaa ben dün ipin ucunu iyice kaçırdım. pasta ve böreklerle mücadelede maalesef kaybettim:78::78:
1 börek 1 pasta, 1 kase karalahanalı salata, yarım kase kısır, birazda turşu...ama katmer, çubuk ve aşureden yemedim. banu ve nowarcım cezalarınızı bekliyorum bana ceza verin mutlaka :18:
ya benim dün çok canım sıkıldı. arkadaşların hepsi zayıf ben şişko :43::43::43: kendimi öyle kötü hissettimki. içimizde doğum yapan 3 kişi daha vardı onlar iyice zayıf. ben ise şişko üfff ya. bir bahane uydurup gitmiyordum kaç zamandır güne böyle hissedeceğimi bildiğim için ama artık gitmediğim için kırılmaya başladılar mecburen gittim bu ay. ağlamak istiyorumm:43::43::43:
Gelecek günümüz 22 ocakta 5 hafta var ve ben epey kilo vermeliyim yani haftada 1,5 kilo versem 7,5 kilo vermiş olurum. 65 olmalıyımmmm :41::41::41:

Neyse bugün pazar eşim kızım evde ve ben onlara güzel br kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.

Evet güzelim sana kendimi kısaca tanıtayım: ben 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım 7,5 aylık bir oğlum var.çalışıyordum doğuma kadar ama geçici bir süre için ara verdim. kilo verene kadar çalışmaya başlamayı da düşünmüyorum. Banucum ya sen? Nowarcım hani bölümdesin? yurtta mı kalıyorsun?

Allah yardımcın olsun inşaallah istediğin sonucu alırsın.

Hiç bir şey yememiş gibisin. akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş canımcım. ama öğün sayısı az değilmi tatlım.

günaydın gençler.ve benim gibi genç hissedenler.anlaşılan 33 yaşla topiğin en yaşlısı, en fazla doğum yapmışı,en çok kilo almışı benim.valla 3 doğumumda sırayla 14,26,20 kilo alarak toplamda 60 kilo yüklemişim kendime.bu vücut ne yapsın arkadaşlar.3 ünde de risk olduğu için 9 ay yattım.sonrası böyle işte.

gunaydınn kızlar mıafırlerım gıttı hemencecıkkk takımıma geldım cunkum aksamları
yanlız meyve yıyen mınnos ıkı gundur aksamları homını gırtlak yıyınce bu sabah tartılmadan
geldım buraya zaten cezalarımıda yapamadım turabcım yanı bugune tam 1500 yapmam lazım hemde
ıkı gundur yedıklerım gıder belkı yarın sabah tartılıcam ve yarın bomba gıbı baslamam lazım

buarada gecmısler de gorduklerıme hatırladıgım kadarıyla cevap vereyımm
akrebımmm senle ben couzumu bulmustuk ben baska teklıflerede acıgım demek ıstemıstım
67 kılo ıcın yanı sekercımm
karamelım sımdı sınavdadırr ayy canım benım allah yardımcın olsunn

turabcım dıkkat edıyorumm da afferın sana 500 hundred yapıyorsun hergunn senden bu hafta cok umutluyum tatlım benım tam gaz arkandayım hadı bakalımm neler olucakk

ben de dün akşam gezmedeydim.yedim arkadaşlar.okul sebebiyle kızım erken yattığı için hafta içi gezemiyoruz.hafta sonları da küçük hanımın gaz ağrıları,diş ağrıları derken eve kapandık.akşam da kızlarla toplanınca küçüğü babaya bırakıp tam anlamıyla kaçamak yaptım.kırk yılda bir işte.

günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.

karamel sınavın iyi geçer inş.

günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.

canım hıc canını sıkma saglıgı ıyı olduktan sonra az yemesı cok yemesı onemlı degılkı
aa tabı bebegı olanlar daha ıyı bılır benımkı sadece bır fıkır canım

gunaydin keyifli pazarlar dostlar
bugun cok mutluyum tarti beni pek bir memnun etti, akrepcim senin oneriler hemen kendini gosterdi sanirim, bugun tartildigimda 63,7 gosteriyordum. 63 u gormek beni cok sevindirdi.
60 olayim ilk is kendime Divanda cikolatali sufle ismarlamak olacak. olurmu arkadaslar izin veriyormusunuz? sufle yemedim hic denemek istiyorum. Divanin suflesini methediyorlar. tabi istanbullular biliyor olabilirler.

uzulme nurcengcim oglun cok hareketli ise o yuzden almiyordur kilo sakin fazla besleyipte onu bezdirme islerini iyice zorlastirmis olursun. biz henuz ek gidaya baslamadik doktor 6 ayi bekletiyordu yarin randevumuz var bakalim ne diyecek. benim kizimin kilosu iyi maasallah ama ben cok hareketsiz olmasina bagliyorum. daha yeni donmeye basladi.

buarada gecmısler de gorduklerıme hatırladıgım kadarıyla cevap vereyımm
akrebımmm senle ben couzumu bulmustuk ben baska teklıflerede acıgım demek ıstemıstım
67 kılo ıcın yanı sekercımm
karamelım sımdı sınavdadırr ayy canım benım allah yardımcın olsunn

turabcım dıkkat edıyorumm da afferın sana 500 hundred yapıyorsun hergunn senden bu hafta cok umutluyum tatlım benım tam gaz arkandayım hadı bakalımm neler olucakk

minnoscugum cezamizi cekecegiz hadi bakalim sana yarin aksama kadar sure veriyorum hundred telafilerini yapiyorsun.
bir an evvel verelim gitsin su yaglar yaa uff hayatimi kilo dusunerek gecirmek istemiyorum 3 ay konsantre olup verelim dahada formumuzu koruruz olur biter.

nurceng çim biz sabah kahvaltı yapıyoruz.yumurta sarısı,ev yapımı lor peyniri,pekmez,bebe bisküvisi.öğlen çeşitli sebze çorbaları[tarhanaya da bayılıyoruz],ikindi 1 kase yoğurt,arada meyve püresi,akşam sulandırılmış sütle muhallebi.aralarda rezene çayı,su.anne sütü tok tutmuyor 6.aydan sonra.bir de bebeğinin boyu da önemli kilosu açısından.

MERHABA KIZLARRRRRR

başarılar dileyen ve dua eden arkadaslara tesekkür ediyorum.çok şükür atlattım sınavı.suan acayıp yorgunum.sankı üstümden tır gectı sınavda :))

cok güzel gecmesede bitti ya bu stres çok sukur dıyorum.darısı diğer sınavlarımın basına

sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl gecıyor pazar gününüz...

gunaydin keyifli pazarlar dostlar
bugun cok mutluyum tarti beni pek bir memnun etti, akrepcim senin oneriler hemen kendini gosterdi sanirim, bugun tartildigimda 63,7 gosteriyordum. 63 u gormek beni cok sevindirdi.
60 olayim ilk is kendime Divanda cikolatali sufle ismarlamak olacak. olurmu arkadaslar izin veriyormusunuz? sufle yemedim hic denemek istiyorum. Divanin suflesini methediyorlar. tabi istanbullular biliyor olabilirler.

ben izin veriyorum turabcım:):1:bencede kendını ödüllendirmelisin.ben hedefledığım kıloya gelınce küçük kacamaklar yapıyorum.canımın ıstedığı seyı yıyorum :)hem motive olmayıda sağlıyor.sen o sufleyi hayel et :1::1:

canım niye sıkıyorsun canını.oğlun sağlıklı olsunda boşver zayıf olsun.benım teyzemde doğum yaptı oğlunu zayıf diye sürekli doktora götürüyor.doktorda obez olsa daha mı ıyı bırak boyle zayıf olsun gayet sağlıklı demiş
sende hıc üzülme canım.sağlığı yerındeyse oğluşunun hiç dert etme.bünye meselesi kimi çocuk fazla kılo anlamıyor kımısıde tosun gıbı oluyor maşallah:1:

26 kilo he vay canına ben bi 5 kilo versem acayip motive olcm sonrası çorap söküğü gibi gelick inşallah:41:
akrep önerilern içinde teşekkr edrm bu aralar sabahları canım hiçbişey istemiyo o yüzden geçiştirmek için meyve yemeye çalışyorm

sen 5 i ver gaza gelıp bı 5 daha verirsin böyle böyle ipincecik bi kız olursun canım :)

iyiyim canim. yusuf benim bilgisayarin ekranini kirinca ben de esimin is bilgisayariyla giriyorodum ama onunda ustune ellerini vura vura ne olduysa o bilgisayarin de net ayarlari gitti servise yolladik. ben de kaldim yarim ekranli eski kirik bilgisayara. hal boyle olunca yazilari okuyip yazmak zor oluyor bi de muhabbet cok hizli ilerleyince iyice kopuyorum :(
pazartesi gunu misafirim gelmisti cocugu yusufu cok sevdi sarildi. ama o cocuk carsamba gunu su cicegi cikardi. netten baktim su cicegi kirmizi benekler baslamadan iki gun onceden bulasmaya baslarmis. bakalim eger yusufa bulastiysa 21 gun kulucka doneminden sonra anlicam.

canım inş.hasta olmaz.ama olursada üzülme.küçükken böyle hastalıkları gecırmek ileriki yaslara göre daha az riskli oluyor.

Günaydın şekerlerim

.

canım benımde cok yakın 4 arkadasım var en zayıfı 42 kılo en sısmanı 50 kılo.bi de ben işte.yanlarında obez gıbı duruyorum ben :(( okadar zayıflarkı.2 tanesı kılo almak ıcın doktora gıdıyor.yinede ne gıyseler yakışıyor ya.ben badi giysem ordan burdan yağlar löp löp sarkıyor.sinir oluyorum kendime :( kızlara kzııyorum azıcık kılo alın beni depresyona sokuyorsunuz diyorum :))

gunaydınn kızlar mıafırlerım gıttı hemencecıkkk takımıma geldım cunkum aksamları
yanlız meyve yıyen mınnos ıkı gundur aksamları homını gırtlak yıyınce bu sabah tartılmadan
geldım buraya zaten cezalarımıda yapamadım turabcım yanı bugune tam 1500 yapmam lazım hemde
ıkı gundur yedıklerım gıder belkı yarın sabah tartılıcam ve yarın bomba gıbı baslamam lazım

minnoşum eve misafir gelınce insanın düzeni bozuluyor cok haklsıın .neysekı uzun kalmamışlar :1::1:sen biran önce basla bitanem diyetine.bu arada sana dıyorum ama bende 3-4 gündür saldım kendımı.yarın hafta bası yarın cok sıkı bir sekılde baslıyacam bende .yılbasına az kaldı ya :))

kahvaltı 12:30 biberli ekşimik 3 zeytin az peynir 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay

akşam 18:30 tavuk yoğurt salata

20:30 yarım nar

22:00 2 ceviz 3 kuru kayısı

birazdan kahve içer yatarım :):89:

canım kahve uykunu kacırmıyormu senın ?
dün annem türk kahvesı yaptı zorla ıcırdı bana akşam 9 gıbı falan gece uyuyamadım inan :( sabahda sınavda az daha uyuyacaktım :))

:nazar:
nurceng çim biz sabah kahvaltı yapıyoruz.yumurta sarısı,ev yapımı lor peyniri,pekmez,bebe bisküvisi.öğlen çeşitli sebze çorbaları[tarhanaya da bayılıyoruz],ikindi 1 kase yoğurt,arada meyve püresi,akşam sulandırılmış sütle muhallebi.aralarda rezene çayı,su.anne sütü tok tutmuyor 6.aydan sonra.bir de bebeğinin boyu da önemli kilosu açısından.

canım boyu 65 cm kilosu 6.5 kg bende senin gibi yapıyorum.
sabah 7 gibi mama
10da kahvaltı
1 gibi meyve püresi bazen sebze püresi 4 gibi yoğurt
6-7 gibiakşam bazen muhallebi bazende mama veriyorum
7.30 gibi uyuyo sonra 3.5 saatte bir emziriyorum.tabi o anlattıklarımı vermeden 1 saat önce hepsinde emziriyorum nasıl sence?

Back