Günaydın şekerlerim
Ayy ben dün giremedim. akşam geldiğimde eşim bilgisyarda film izledi, ben yattım o hala izliyordu.
Yaa ben dün ipin ucunu iyice kaçırdım. pasta ve böreklerle mücadelede maalesef kaybettim:78::78:
1 börek 1 pasta, 1 kase karalahanalı salata, yarım kase kısır, birazda turşu...ama katmer, çubuk ve aşureden yemedim. banu ve nowarcım cezalarınızı bekliyorum bana ceza verin mutlaka :18:
ya benim dün çok canım sıkıldı. arkadaşların hepsi zayıf ben şişko
kendimi öyle kötü hissettimki. içimizde doğum yapan 3 kişi daha vardı onlar iyice zayıf. ben ise şişko üfff ya. bir bahane uydurup gitmiyordum kaç zamandır güne böyle hissedeceğimi bildiğim için ama artık gitmediğim için kırılmaya başladılar mecburen gittim bu ay. ağlamak istiyorumm
Gelecek günümüz 22 ocakta 5 hafta var ve ben epey kilo vermeliyim yani haftada 1,5 kilo versem 7,5 kilo vermiş olurum. 65 olmalıyımmmm
Neyse bugün pazar eşim kızım evde ve ben onlara güzel br kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Evet güzelim sana kendimi kısaca tanıtayım: ben 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım 7,5 aylık bir oğlum var.çalışıyordum doğuma kadar ama geçici bir süre için ara verdim. kilo verene kadar çalışmaya başlamayı da düşünmüyorum. Banucum ya sen? Nowarcım hani bölümdesin? yurtta mı kalıyorsun?
Allah yardımcın olsun inşaallah istediğin sonucu alırsın.
Hiç bir şey yememiş gibisin. akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş canımcım. ama öğün sayısı az değilmi tatlım.