Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tablonuzu pişirdim sıcak sıcak buyrun, afiyet olsun.. Kalorisi 0

Herhangi bir soru için paylaşım alanından ulaşın lütfen 2. takımcım..
Çünkü mesajı ekledikten sonra dolaşmıyorum tekrar.. Ama online olmasam da paylaşıma bakıyorum ki acil bir durum olursa cevap verebileyim.. Bu nedenle özel mesaj formatındaki iletişimler de çoğu zaman ben cevap verene kadar bayatlamış oluyor..

Sağlıklı zayıflamalar dilerim.

aslında iyi de besliyorsun canım ya.uykusu da fena değil anladığım kadarıyla.şöyle 1 kilo daha alsa yeter ona ama.bazı çocuklar da ufak tefek oluyor soya çekim.benim büyük kız 7.5 yaş 140 cm.karşı komşumun 9.5 yaşındaki oğlundan 5 cm uzun.anne babası da uzun kalıplı insanlar ama sülaleden birilerine çekmiş çocuk.bir de zayıf.kadıncağız üzülüyor ama canı içinde sağlığı yerinde olsun.

canının çikolata çekmesine mi bozuldun kayınvalidenin gelişine mi ayol..

ikisinede desem yeridir cunkuu kendileri bize geldigi zaman pcnin basina gecemiyorum vede sizlerden uzak kaliyorumm oyuzdenn tam kendimi ayarliyorumm bu hafta soyle kilo verecem diyorum hopp birsey cikiyorr oyuzden yani bacimm

Merhabalar,
yaa benim bu hafta dışarılarda olasım tuttu. Bugün kız kardeşimlerin davetiyle erciyes dağına çıktık, off bi yoruldum ki kar insanı yoruyor yahuu. kızımı kızakla kaydıracağım diye acayip kaloriler harcadım ama harcadığımıda geri aldım. bi tane sucuk ekmek yedim. saat 2 de. sonrada bişey yemedim. güzel geçti günüm iyi oldu dünkü can sıkıntımı dağıttım biraz.

Ahhh ahhh bende aynı dertten müzdaribim, hamilelik sonrası alınan kilolar...Canımcım bende kızımda tam 32 kilo almıştım düşünebiliyormusun? ama bende preeklamsi vardı ondan yüzümde dahil tüm vucut ödem toplamıştı tamamen. o kiloların hepsini verdim tekrar eski halimde 4 yıl geçirdikten sonra oğlumdada 25 kilo aldım bununda 15 i gitti şükür kaldı 10 kilo buda gidecek inşaallah en son 10 nisanda eski kilomdan daha zayıf olmayı hedefliyorum. Birdefa verdim neden bir defa daha veremeyimki!!!
Bu arada banucum ve nowarcım boyunuz kaç? acaba ki

Ohh ohh iyi yapmışsın bu kaçamaklar olmasa hayat çekilmezki. ama yediklerimizi telafi etmeliyiz. ben hala sizden cezamı bekliyorum ama birşey yazmamışsınız???

Canım bence kendini çok fazla üzme şükretki bebeğinin sağlığı iyi. Birde aslında bebeğinin boy ve kilosu normal sınırlar içerisinde. yani 6,5 aylık bir bebeğin en az 5,75 kg ve 61 cm olması gerekiyorki senin bebeğinin kilosu ve boyu bundan fazla. bu sınırların altında olsaydı o zaman endişelenmelisin.
Ben peynir, yumurta sarısı, bebe bisküvisi, çorba, yoğurt (mutlaka hergün), muz veya elma, mandalina veya portakal, o günkü yemeğimiz neyse onlardan, yani genellikle herşeyden veriyorum ve belli bir saat uygulamam yok, açlıkbelirtileri olduğunda besliyorum. günlük ortalama 150 ml mama, gece tamamen anne sütü, gündüzde çoğunlukla emziriyorum çünkü benim oğlum emmeyi çok seviyor.

ikisinede desem yeridir cunkuu kendileri bize geldigi zaman pcnin basina gecemiyorum vede sizlerden uzak kaliyorumm oyuzdenn tam kendimi ayarliyorumm bu hafta soyle kilo verecem diyorum hopp birsey cikiyorr oyuzden yani bacimm

Ayyy canım benim en sinir bozucu durumlardan biri birşeylerin hesapladığn gibi gitmemesi. Allah yardımcın olsun.

selam kızlar bu haftasonu cok yedım cok yoruldumm boylee
bı yorgunlukk bır sey bır agırlık var uzerımde rapor yazmam lazımm
sımdı ama hıc yazasım yokk, karamelımm sınavın gectı bıttı cok sukur
stresı bıle dert sonuctaa, neslım kayın valden yıne mı gelıyor yenı gelmemısmıydı
yaa off kım olursa olsun ınsanın evınde bı baskası olunca butun duzen altust oluyor
yemesı ıcmesıı uyuması bıle degısıyor bukadar yemenın sonucunu yarın sabah
tartılarak gorucem kızlar bu arada turabcım 100 tane mekık cekebıldım bugun yorgunum
hasta gıbıyım ıyı hıssetmıyorum kendımı ama soz telafı edıcemm merak etme sen canım

bu gün yediklerim
sabah karnım çok açtı kahvaltıdan 1 saat önce bir dilim denge ekmeğinin üzerine 1 tane kızarmış kırmızı biber bir tanede köfte koyup yedim
1 saat sonra kahvaltı yaptım
kahvaltı biraz yarım yağlı peynir domatez 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek

ara çeyrek yeşil elma 1 ayva çeyrek portakal

ara 1 dilim ekmek ve az bişey yarım yağlı peynir yarım bardak süt

öğle 1 buçuk kase mercimek çorbası yarım tabak ıspanak yemeği yarım dilim denge ekmeği 2 yemek kaşığı yoğurt

akşam 2 tane ince krispi yarım bardak layt süt

sağlığı yerindeyse kilosunu pek takma önemli olan sağlığı zaten

boşuna kendini üzme kontrollerini aksatma yeter

ayy artık bu dıyet konusunda cok dellendım kızlar yaa şöyle bır 3 kılo gıtsede 65e ınsemm ordaa bırazzz kalsamm soyle 2-3 hafta bıle kalsamm hıcc vızıldanmıycamm yaa az once yıne basarı hıkayesı okudum kadın okadar guzel okadar tatlı okadar harıka olmuskı masallah nazar degmesın bende hayatım da bır kere olsun oyle olmakk ıstıyorumm ya ıstedıgım kıyafetlerı almak ıstıyorum yaa ayy bugun ne oldu bana bılemıyorum ama canım cok sıkkın du dıyet konusunda cok yedıgım ıcın cok pısmanım kac gundur .rapor yazmam lazım yazmak ıstemıyorum 500 mekık cekmek lazım hatta 1500 e eklendı benımkı ama daha 140 tane yaptımm hıcbıse ypasım yok hıcbıse yapmadan nasıl fıstık gıbı olucan mınnos demeyınn bılıyorum onuda bılıyorum raporda yazmak ıstemıyorum acaba banyo yapıp yatsam sabah erkenden kalksam yetısırmıkı ayy nebılıyım sabah uykusuda tatlı olur kalkamam sımdı ayy ne yapsam yaa bu cuma bır tartıya cıksamkı 65 kıloyumm allahımmm boyle kendımden gecerım herhalde mutluluktann allahım neolur bu hafta cok kılo verıyımkı motıvasyonum gerı gelsın lutfen yardım ett hepımıze yardım et allahım

Canım yaa sen çok şeker bir kızsın valla. Şu anda burada değilsin ama belki girersin. Bence en iyisi sen güzelce bir banyonu yapıp yat ve zihnini güzelce bir toparla. sabah erken kalkıp mekik çekme düşüncesinide kafandan at. zihinsel ve fiziksel olarak yorgun bir vucutla hiç bir şeyi tam yapamazsın. Önce bu yorgunluğu atmalı, sonra ne yapılması gerekiyors onu yapmalısın. Unutmaki sende birgün o başarı öyküsünü yazan bayan gibi başaı öykünü yazabilecek duruma geleceksin inan buna. Bu bugün değilse yarın olacak inşaallah. Tımammı tatlım sende fıstık gibi olacaksın bir defa yapmışsın neden bir daha yapamayacaksınki!!!! sen güçlü bir bayansın. Hadi be minnoşum kendine güvenini kaybetme.
Ben geçen 2 yıl önce 6 öğün beslenerek (08:00-10:00-13:00-15:00-18:30-22:00)günlük 850-900 kalori alarak ve en fazla 1 saat sporla 5 günde 3,5 kilo vermiştim. cumaya 4 günün var ve konsantrasyonunu tam olarak yaparsan verirsin. 3 kilo değilde 1,5 versende mutlu olacağını düşünüyorum.

olmamış ıspanağı niye yarım tabak yedinki? 2 tabak dolusu ıspanak yeseydinde ekmeği 1 dilim yeseydin.. 4 dilim ekmek çookk.. bide krispi yemişsin

Gecmis olsun karamel
Allah mutlu edici sonuclara gostersin darisi benim basima bende toefl a hazirlaniyorum

yerinde olsam medihaayin yazdiklaria kulak veririm.
Dikkat prenses! eksik dua etmece yok Allah sagliklica kilo vermeyi nasip etsin. bir komsumuz tavuktan zehirlenip bir gunde 4 kilo vermisti boyle bir zayiflamayida istemeyiz herhalde. o yuzden hep hayirlisi ve sagliklisini isteyelim.
bende dun acayip bozuldum yarin yazarim nedenini simdi yatayim
yarin gorusmek uzere arkadaslar
herkese iyi geceler

herkese gunaydin arkadaslar
bu hafta bir cogmuz kacamaklar yapmisa benziyoruz
kacamak yapmanin en kotu yani pismanlikla insanin umitsizlige kapilip daha sonra kacamaklara devam etmesi diye dusunuyorum. hemmen kendimizi toparlayip hafta guzel bir giris yapalim.
dun bende aksam yemegini gec bir saatte disarda yemek zorunda kaldim, tabi biraz fazla kacti. ama kendimi su sekilde teselli ediyorum "diyet yapmazdan evvel o aksam yemegini yer arkasindanda tatli isterdim" bu hali bile eskiye nazaran bir kazanc benim icin.
bugunde oruc ttmaya karar verdim.
simdide diyet menumle sahur yaparken gunun ilk mesajini yazmak istedim.
sizleri seviyorum ekip arkadaslarim...
birlikte basaracagimiza yurekten inaniyorum..

ailemle kalıyorum dış ticaret okuyorum
o gün gezmekten yemek yemeyi unuttum desem yeridir :))

Allah kabul etsin.

herkese Günaydnlar dün giremedm dünkü menümü bugn yaziyim
sabah: 1 domates 1 salatalık 6 zeytin ondan önce doğadan form kayısı çayı
öğle :yarm tabak lahana dolması bide sararken çiğ yedm 2 3 tane:26:
akşam 5: bi çikolata 2 bardak kolatutamadm kendimi valla çok fena kriz geldi asıl cezayı ben hakediyorm beeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…