26 kilo he vay canına ben bi 5 kilo versem acayip motive olcm sonrası çorap söküğü gibi gelick inşallaholeyy benden kucuk bırı var artık :))
canım bende 23 yasındayım hatta 23.5 oldum.en kucuk bendım artık tahtımı sana kaptırdım.:))
bende ün. basladığım sene azmedip 26 kılo vermştim.incecik olmuştum üniverstıde:)) darısı sana ıns canım
inşallah haftaya hedefine ulaşırsın şekerim..
dalgamı geçelimhay hay şişkooo patatees yarımkilo domatesssss
bende alindim, hemde cokvalla ben bile alındım
kahvaltı 12:30 biberli ekşimik 3 zeytin az peynir 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay
akşam 18:30 tavuk yoğurt salata
20:30 yarım nar
22:00 2 ceviz 3 kuru kayısı
birazdan kahve içer yatarım :):89:
posicim nbr? görüşemiyorz bitanem
yusuf nasıl su çiçeği mi oldu ben mi yanlış okudum.artık takımdan bı haber oldum valla.1 gün girmesem herseyı kacırıyorum(
nowar 19 muş.sen kaçsın medihaay.rakibelerimi bir tanıyayım değil mi..
Biri bana mı seslendi
Banu sesini duydum koşa koşa geldim senin için .nasılsın banusultan? nasıl gidiyor diyet? bebiş ne yapıyor
dün akşam 9 bucukta geldım eve o kadar yorgundum kı gıremedım.yarın ALES sınavım var.ve iyice gerildim.stres yaptım.iştahım acıldı.şu yarını hayırlısıyla bı atlatsam kızlar.ne olur bana dua edın.85 almam lazım bu sınavdan(
sbah:bir domates 6 7 zeytin 2 fincan çay beyaz peynr
saat 5.30 da azıck haydari azck tavuk salatası azda közlenmş biber yarım kase frın sütlaç
sonrasnda istiklalde gezi
Günaydın şekerlerim
Ayy ben dün giremedim. akşam geldiğimde eşim bilgisyarda film izledi, ben yattım o hala izliyordu.
Yaa ben dün ipin ucunu iyice kaçırdım. pasta ve böreklerle mücadelede maalesef kaybettim:78::78:
1 börek 1 pasta, 1 kase karalahanalı salata, yarım kase kısır, birazda turşu...ama katmer, çubuk ve aşureden yemedim. banu ve nowarcım cezalarınızı bekliyorum bana ceza verin mutlaka :18:
ya benim dün çok canım sıkıldı. arkadaşların hepsi zayıf ben şişkokendimi öyle kötü hissettimki. içimizde doğum yapan 3 kişi daha vardı onlar iyice zayıf. ben ise şişko üfff ya. bir bahane uydurup gitmiyordum kaç zamandır güne böyle hissedeceğimi bildiğim için ama artık gitmediğim için kırılmaya başladılar mecburen gittim bu ay. ağlamak istiyorumm
Gelecek günümüz 22 ocakta 5 hafta var ve ben epey kilo vermeliyim yani haftada 1,5 kilo versem 7,5 kilo vermiş olurum. 65 olmalıyımmmm
Neyse bugün pazar eşim kızım evde ve ben onlara güzel br kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Evet güzelim sana kendimi kısaca tanıtayım: ben 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım 7,5 aylık bir oğlum var.çalışıyordum doğuma kadar ama geçici bir süre için ara verdim. kilo verene kadar çalışmaya başlamayı da düşünmüyorum. Banucum ya sen? Nowarcım hani bölümdesin? yurtta mı kalıyorsun?
Allah yardımcın olsun inşaallah istediğin sonucu alırsın.
Hiç bir şey yememiş gibisin. akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş canımcım. ama öğün sayısı az değilmi tatlım.
günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.
karamel sınavın iyi geçer inş.
uzulme nurcengcim oglun cok hareketli ise o yuzden almiyordur kilo sakin fazla besleyipte onu bezdirme islerini iyice zorlastirmis olursun. biz henuz ek gidaya baslamadik doktor 6 ayi bekletiyordu yarin randevumuz var bakalim ne diyecek. benim kizimin kilosu iyi maasallah ama ben cok hareketsiz olmasina bagliyorum. daha yeni donmeye basladi.günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.
buarada gecmısler de gorduklerıme hatırladıgım kadarıyla cevap vereyımm
akrebımmm senle ben couzumu bulmustuk ben baska teklıflerede acıgım demek ıstemıstım
67 kılo ıcın yanı sekercımm
karamelım sımdı sınavdadırr ayy canım benım allah yardımcın olsunn
turabcım dıkkat edıyorumm da afferın sana 500 hundred yapıyorsun hergunn senden bu hafta cok umutluyum tatlım benım tam gaz arkandayım hadı bakalımm neler olucakk
günaydın kızlar dün giremedim oğlumu kotrole götürdük nasılsınız bakalım.oğlum bu ay pek kilo almamış ya zaten çok az alıyo bakıcıda bulamadık hala.ne olcak bilmiyorum buçocuk neden kilo almıyo yaa.6.5 kilo çıktı 6 aylık.kızlar sizin bebekler nasıl?turab banu medihayy kaç saatte bi besliyosunuz?d bana 5 öğün ver dedi.ben 3 saatte bi yediriyordum.bana çocuğa diyet yaptırıyosun dedi.ilk defa gittim bu doktora ne alaka dedim.daha küçük bu 4-5 saat nasıl dursun ya acıkmaz mı?kilo alsın diye yediriyorum zorla ama almamış bu ay.offf ya.sağlığı yerinde ama bilmiyorum kızlar üzgünüm.
gunaydin keyifli pazarlar dostlar
bugun cok mutluyum tarti beni pek bir memnun etti, akrepcim senin oneriler hemen kendini gosterdi sanirim, bugun tartildigimda 63,7 gosteriyordum. 63 u gormek beni cok sevindirdi.
60 olayim ilk is kendime Divanda cikolatali sufle ismarlamak olacak. olurmu arkadaslar izin veriyormusunuz? sufle yemedim hic denemek istiyorum. Divanin suflesini methediyorlar. tabi istanbullular biliyor olabilirler.
26 kilo he vay canına ben bi 5 kilo versem acayip motive olcm sonrası çorap söküğü gibi gelick inşallah
akrep önerilern içinde teşekkr edrm bu aralar sabahları canım hiçbişey istemiyo o yüzden geçiştirmek için meyve yemeye çalışyorm
iyiyim canim. yusuf benim bilgisayarin ekranini kirinca ben de esimin is bilgisayariyla giriyorodum ama onunda ustune ellerini vura vura ne olduysa o bilgisayarin de net ayarlari gitti servise yolladik. ben de kaldim yarim ekranli eski kirik bilgisayara. hal boyle olunca yazilari okuyip yazmak zor oluyor bi de muhabbet cok hizli ilerleyince iyice kopuyorum
pazartesi gunu misafirim gelmisti cocugu yusufu cok sevdi sarildi. ama o cocuk carsamba gunu su cicegi cikardi. netten baktim su cicegi kirmizi benekler baslamadan iki gun onceden bulasmaya baslarmis. bakalim eger yusufa bulastiysa 21 gun kulucka doneminden sonra anlicam.
Günaydın şekerlerim
Ayy ben dün giremedim. akşam geldiğimde eşim bilgisyarda film izledi, ben yattım o hala izliyordu.
Yaa ben dün ipin ucunu iyice kaçırdım. pasta ve böreklerle mücadelede maalesef kaybettim:78::78:
1 börek 1 pasta, 1 kase karalahanalı salata, yarım kase kısır, birazda turşu...ama katmer, çubuk ve aşureden yemedim. banu ve nowarcım cezalarınızı bekliyorum bana ceza verin mutlaka :18:
ya benim dün çok canım sıkıldı. arkadaşların hepsi zayıf ben şişkokendimi öyle kötü hissettimki. içimizde doğum yapan 3 kişi daha vardı onlar iyice zayıf. ben ise şişko üfff ya. bir bahane uydurup gitmiyordum kaç zamandır güne böyle hissedeceğimi bildiğim için ama artık gitmediğim için kırılmaya başladılar mecburen gittim bu ay. ağlamak istiyorumm
Gelecek günümüz 22 ocakta 5 hafta var ve ben epey kilo vermeliyim yani haftada 1,5 kilo versem 7,5 kilo vermiş olurum. 65 olmalıyımmmm
Neyse bugün pazar eşim kızım evde ve ben onlara güzel br kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
.
gunaydınn kızlar mıafırlerım gıttı hemencecıkkk takımıma geldım cunkum aksamları
yanlız meyve yıyen mınnos ıkı gundur aksamları homını gırtlak yıyınce bu sabah tartılmadan
geldım buraya zaten cezalarımıda yapamadım turabcım yanı bugune tam 1500 yapmam lazım hemde
ıkı gundur yedıklerım gıder belkı yarın sabah tartılıcam ve yarın bomba gıbı baslamam lazım
kahvaltı 12:30 biberli ekşimik 3 zeytin az peynir 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay
akşam 18:30 tavuk yoğurt salata
20:30 yarım nar
22:00 2 ceviz 3 kuru kayısı
birazdan kahve içer yatarım :):89:
nurceng çim biz sabah kahvaltı yapıyoruz.yumurta sarısı,ev yapımı lor peyniri,pekmez,bebe bisküvisi.öğlen çeşitli sebze çorbaları[tarhanaya da bayılıyoruz],ikindi 1 kase yoğurt,arada meyve püresi,akşam sulandırılmış sütle muhallebi.aralarda rezene çayı,su.anne sütü tok tutmuyor 6.aydan sonra.bir de bebeğinin boyu da önemli kilosu açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?