Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen bu sisko haline bakmayip birde kacamak mi yapiyorsun?
disardaki zayif kizlar sana bakip Allahim ya bende birgun boyle olursam diye endiseleniyorlardir
oldumu
hadi shelly goreyim seni haftaya verdigin kilolardan bizide haberdar et

allah daha da iyi sonuçlar nasip etsin canım.

tebrikler medihaay
kizlar tam gaz ileri bu hafta minnos ve ben her gun yaptigimiz 500 hundredla kesin veriyoruz kessin
bileklikler kollardami
oyy ben de 500 mekik çekicem hergün..sabah erken hem egzersiz yaptım hem de mekik çektim..ama 350 ye kadar çekebildim mekiği..150 si akşam artık..karnım acaip oldu ya..uffffama süper iyi hissediyor insan kendini
tatlım çok güzel neden üzüldünki..takımda herkes kilo verdi bu hafta..bir nesli hariç..zaten onun da alması gerekiyordu.o aldıkça ben mutlu oluyorum da
selam kızlar naber
bu hafta 5. olmuşuz tebrik ediyorum genede iyi bi derece
tabiki hedefimiz hep birinci olmak
inşallah canım
çok sevindim canım..devamı gelsin inşallah
akşam acıcık cıslarla dolmuş şekercim onu da zaten sen biliyosun..bir de hiç meyve ve sebze yenmemiş bugün
evet poseidon ameliyat dedi doktor ama annemin ciğerlerinde iltihap çıktı şimdi onun tedavisini görüyo
ciğerleri temizlendikten sonra ameliyat olucak
çok geçmiş olsun canım.Allah şifasını çabuk versin inşallah
kahvaltı bir yeşil elma bir portakal bir yeşil çay
öğle sandviç
akşamüstü hamburger menü yedim ama hemen hemen 2 km yürdüm yatmadan öncede 100 mekik çekicm hadi bakalm banusultan medihay
olmamış canım..sabah kahvaltı dediklerinle kahvaltı olmaz.sen sabah yemeyip akşam tavan yapmışsın..hamburger çok tehlikeli bir menü ve sen onu akşam yemişsin..
aralarda meyve de yemelisin.ve tabiki sebze de..
sabahtan bu yana 400 gr vermişim
çok güzel ama sağlıklı değil haberin olsun şeker
arkadaslar kilo almaya calisanlarin topigine soyle bir goz attim da
tezatlar dunyasi onlarda yatmadan once kalorisi yuksek seyler yeme gibi fikirler veriyorlar birbirlerine
herkesin istedigi baska
ay evet oraya bir kez şaşkınlıkla girmişim ayy okudukça asabım bozuldu..hem yiyip hem kilo alamıyorlar..deli olucaktım ve birdaha yanlışlıkla da olsa girmiuyorum oraya amannn
kuşum çok güzel vermişsin daha ne olsun sen bir anda almadınki o kiloyu bir hafta da verewsin..sen bakma ben böyle yüksek hedef koyuyorum böyle yapmasam kilo alırım en azından bu şekilde gitmesi gereken gidiyor şükür
medihayy tebrik ederim canım.
turab haftaya yine yarışalım mı ne dersin?
kızlar bu arada bakıcı işi olmadı ya.kadın eve gelemiyo bende eve gelsin istiyorum olmadı yani.üzgünüm biraz.
üzülme canım hayırlısı olsun
noldu ki kuşum herkes kilo verdi bu hafta ve kızlar gerçekten süper gidiyor

oooo yarış var öylemiiihadi bakalım

onerilerinizi harfiyyen uygulayacagim kaptanim
sen super bir kaptansin allah seni sagliklica hedef kilona ulastirsin citir cerez bir kaptan olasin
amiin canım
benim 2 olsun bu haftaiçi arkadaşmn doğmgünü vardı bnde ipin ucunu kaçrmtm snra baya pişman oldm motivasyonm düştü bnden söylemesi hem insann ne yediği değil ne kadar yediği önemlymş
ne yediğimiz daha çok önemli canım
hımm 2 kilo he.hadi kolay gelsin.veremezsen çok fena dalga geçerim ona göre.

diline düşmemeye çalşıcm :18:

senle çözümü bulduk sanıyodum şekercim başka tekliflere neden açıksın ki
akrep çim güzel önerilerine teşekkürler.bir çoğunu uygulasam da ilk kez duyduklarım da var içinde.sen bize bilgi mesajları göndermeye devam et canım.çok sağol.
rica ederim efem
Allahım gönlünün muradını versin inşallah

sen bu sisko haline bakmayip birde kacamak mi yapiyorsun?
disardaki zayif kizlar sana bakip Allahim ya bende birgun boyle olursam diye endiseleniyorlardir
oldumu
hadi shelly goreyim seni haftaya verdigin kilolardan bizide haberdar et

iyi aksamlar kizlar

bugun burasi tenhaymis pek bisey kacirmamisim :)

ben bu sabah kahvalti ettim peynir bal tereyagi pekmez yedim bayagi kalirili oldu ama bazen aglen yeme firsatim olmuyor diye sabaah iyi yemeye calisiyorum evde de kalorili seyler var maalesef

oglen: bir tabak tarhana corbasi
ara bir kaseye sutun icine biskuvi karistirip yedim.
simdi aksam yemegi niyetine makarna yemeyi dusunuyoruz ablamla.

Kızlar dualrınız için tesekkür ederim

bu arada ben size şu kırmızı ipi anlattım ama hala kırmızı ip bulamadım ben ya ( bikaç yere baktım yoktu.evde kırmızı yün ip var en iyisi onu bağlıyayım

bu arada ben kılo alma takımına yazsam daha ıyı olur.çünkü 3 günüdr aştım kendımı herseyı yıyorum ( kendime dur demem lazım kızlar.diyemıyorum.yarınkı sınav yüzünden stres yaptım sürekli bırseyler yemek ıstıyorum

en iyisi kendıme bi rakıp secmek ve yarışmak.yoksa şu kursağımı tutamıyacam.

evet kızlar bana rakıp olup benimle yarışacak bi tombiş hatun var mı.Çıtır olmak ıcın yarışacaz
bakın beni hafife almayın sakın 3 ayda 10 kılo verdim kızlar 9:

evet benimle yarışmak isteyen kım var kızlar :))şu garibana rakip olmak isteyen yok mu :)

posicim nbr? görüşemiyorz bitanem
yusuf nasıl su çiçeği mi oldu ben mi yanlış okudum.artık takımdan bı haber oldum valla.1 gün girmesem herseyı kacırıyorum (

vayy yarisiyoruz haa hadi bakalim kizlar goreyim sizi
bende daha bilincli bir haftaya basladim bakalim bu hafta daha umitliyim bu yuzden 62yi gorecegim ins haftaya bugun.
hergun diyet yapmak hakkinda yeni seyler ogreniyorum haydi bismillah

ayy canım bende 62 olmak ıstıyorum yılbasına 62 olarak gırmek ıstıyorum
inş. olursun canım haftaya sende.ben bıle nerdeyse yılllarca dıyet yapıyorum ama hala yenı yenı seyler öğrenıyorum

minnoşum kayınvaldengil mi geldi.gözün aydın prensesim.

oleyy benden kucuk bırı var artık :))
canım bende 23 yasındayım hatta 23.5 oldum.en kucuk bendım artık tahtımı sana kaptırdım.:))
bende ün. basladığım sene azmedip 26 kılo vermştim.incecik olmuştum üniverstıde:)) darısı sana ıns canım

ben varım canım hadi bakalım kim daha çok kilo vericek

bir haftalık hedefimiz kaç kilo ona göre söyle anlaşalım başlayalım yarışa

ben varım canım hadi bakalım kim daha çok kilo vericek

bir haftalık hedefimiz kaç kilo ona göre söyle anlaşalım başlayalım yarışa

oo lolocum hoşgeldin.ama sen bebiş yapmıyormusun kız.hamıle kalınca benı yanlız bırakıcan D

1 haftalık hedefımız en az 1 kılo olsun bence.vede spor yapıcaz her akşam.tamamsa yarın başlıyorz yarısa

hamile kalana kadar seninleyim

benim içinde iyi olur kilo veremiyorum bu aralar

belki seni geçmek için hırs yapabilirim

1 kiloya varım inşallah fazlası olur azı olmaz
spor çok fazla yapamıyorum baştan söylimde
ayağımdan ameliyat olmuştum malum

çok zorlanmadan bazı hareketleri yapabilirim ama

yaptığımız hareketleri her gün yediklerimizi yazıcakmıyız

canım tez zamanda sağlıklı bir sekılde hamıle kalırsın ıns.Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasıp etsın yenıden
hamile olana kadar yarısıyoruz o zaman lolo :))
elımızden geldığı kadar spor yapalım bende bu aralar cok yoğunum yapamıyorum pek

hergün gün ıcınde yaptığımız herseyı yazalım.hatta kaçamak yaptıysak bırbırımızı azarlarız :)) korkudan yapamayız bırdaha kaçamak

tamam canım ben varım yarından itibaren başlıyoruz

evet kaçamaklarımızıda yazalımki birbirimizden utanıp bir daha kaçamak yapmayalım

inşallah haftaya hedefine ulaşırsın şekerim..
dalgamı geçelim hay hay şişkooo patatees yarımkilo domatesssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…