selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)
Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)
Biri bana mı seslendi
Banu sesini duydum koşa koşa geldim senin için .nasılsın banusultan? nasıl gidiyor diyet? bebiş ne yapıyor
dün akşam 9 bucukta geldım eve o kadar yorgundum kı gıremedım.yarın ALES sınavım var.ve iyice gerildim.stres yaptım.iştahım acıldı.şu yarını hayırlısıyla bı atlatsam kızlar.ne olur bana dua edın.85 almam lazım bu sınavdan(
oyy ben de 500 mekik çekicem hergün..sabah erken hem egzersiz yaptım hem de mekik çektim..ama 350 ye kadar çekebildim mekiği..150 si akşam artık..karnım acaip oldu ya..ufffftebrikler medihaay
kizlar tam gaz ileri bu hafta minnos ve ben her gun yaptigimiz 500 hundredla kesin veriyoruz kessin
bileklikler kollardami
tatlım çok güzel neden üzüldünki..takımda herkes kilo verdi bu hafta..bir nesli hariç..zaten onun da alması gerekiyordu.o aldıkça ben mutlu oluyorum da5. mi.
inşallah canımselam kızlar naber
bu hafta 5. olmuşuz tebrik ediyorum genede iyi bi derece
tabiki hedefimiz hep birinci olmak
çok sevindim canım..devamı gelsin inşallahmedihay seni tebrik ediyorum dereceye girdigin icin
kilo veren tum arkadaslarimizi tebrik ediyorum
veremeyen arkadaslara da haftaya kilo vermelerini diliyorum.
ben buraya eskisi gibi cok giremiyorum malum yusuf 2. bilgisayari da bozdu servise yolladik kirik bilgisayarla her zaman yazamiyorum
cok fazla giremememe ragmen tekrar eski az ama surekli kilo verme duzenime dondum cok seviniyorum kendi adima :)
akşam acıcık cıslarla dolmuş şekercim onu da zaten sen biliyosun..bir de hiç meyve ve sebze yenmemiş bugünkahvalti:
saat 2 ye kadar bisey yiyemedim yusufla ugrastim alisverise ciktim ve postaneye yazilmasi gerek resmi bir mail vardi bozuk bilgisayarla cok uzun surdu kahvaltimi ancak 2 de yiyebildim.
kahvalti: herzamanki gibi. pekmez peynir azicik bal ve tereyagi yedim. 3 dilim ekmek yemisimdir heralde. salatalik ve acik sekersiz cay
ara: sicak cukulata
aksam: 3 catal sucuklu yumurta 2 dilim ekmek ve 2 bardak sprite ictim maalesef. eve normalde gazli icecek sokmuyorum ama dayanamayip arada aldigimda iciyorum.
Lolocum annenin ameliyat isi ne oldu doktor ameliyat olcak dedi mi?
çok geçmiş olsun canım.Allah şifasını çabuk versin inşallahevet poseidon ameliyat dedi doktor ama annemin ciğerlerinde iltihap çıktı şimdi onun tedavisini görüyo
ciğerleri temizlendikten sonra ameliyat olucak
kahvaltı bir yeşil elma bir portakal bir yeşil çay
öğle sandviç
akşamüstü hamburger menü yedim ama hemen hemen 2 km yürdüm yatmadan öncede 100 mekik çekicm hadi bakalm banusultan medihay
çok güzel ama sağlıklı değil haberin olsun şekersabahtan bu yana 400 gr vermişim
ay evet oraya bir kez şaşkınlıkla girmişim ayy okudukça asabım bozuldu..hem yiyip hem kilo alamıyorlar..arkadaslar kilo almaya calisanlarin topigine soyle bir goz attim da
tezatlar dunyasi onlarda yatmadan once kalorisi yuksek seyler yemegibi fikirler veriyorlar birbirlerine
herkesin istedigi baska
kuşum çok güzel vermişsin daha ne olsun sen bir anda almadınki o kiloyu bir hafta da verewsin..sen bakma ben böyle yüksek hedef koyuyorum böyle yapmasam kilo alırım en azından bu şekilde gitmesi gereken gidiyor şükürbu gün o kadar çabaya 1 kilo sonucunu alınca pek celallendim. o hırsla tüm evi temizledim.yürüyerek çarşıya gittim.dönüşte azıcık çorbayla salata yiyip pilatese gittim.kurs başladığından beri en fazla sıkılaşan sensin diyerek beni mest etti hocam.zaten kimse 70 in üstünde olduğuma inanmıyor.o kilosunu iyi saklayanlardanım herhelde.neyse fazla şişinmeden[ama morale ihtiyacım var ne yapayım]konuyu sonlandırayım.
üzülme canım hayırlısı olsunmedihayy tebrik ederim canım.
turab haftaya yine yarışalım mı ne dersin?
kızlar bu arada bakıcı işi olmadı ya.kadın eve gelemiyo bende eve gelsin istiyorum olmadı yani.üzgünüm biraz.
noldu ki kuşum herkes kilo verdi bu hafta ve kızlar gerçekten süper gidiyorakrep çim sen bu kızlara yüz verdikçe bunlar sıkıyönetim mi ilan edersin ne edersin bilmem ama herkese seninki gibi bir kota koy ayol. diğer takımlardan hiç eksiğimiz yok.arada onların topiklerini de dürtüyorum,bizden bir fazlaları yok.bu hafta sıkın şu kemerleri kızlar ya.
sevindirik oldum hepinize teşekkür ederim.
Bugünkü menüm;
09:00 1 kase nesfit
12:00 3 Adet Kuru Kayısı
13:30 1 Adet Yumurta, 1,5 Kaşarlı Tost
17:00 Yarım Elma
18:30 1 Kase Çorba, arım Kase Yoğurt
20:30 5 Adet Kuru Kayısı
3-3,5 litre su
45 dk Plates, 30 dk yürüyüş, 16 kat merdiven çıkma, 8 kat inme
Evet nowarcım ve banucum haftaya vermek istediğiniz kilo hedefi nedir? Benim ki en az 1,5
yahuu benim yarın arkadaş günüm varpastalar börekler ohh ohh. Dayanmak zor olacak kızlar
benim için problem olmaz çoğunlukla gün boyu evdeyim zaten.
Hadi bakalım başlayalım seni çok zorlarım haberin olsunn
onerilerinizi harfiyyen uygulayacagim kaptanim
sen super bir kaptansinallah seni sagliklica hedef kilona ulastirsin citir cerez bir kaptan olasin
ne yediğimiz daha çok önemli canımbenim 2 olsun bu haftaiçi arkadaşmn doğmgünü vardı bnde ipin ucunu kaçrmtm snra baya pişman oldm motivasyonm düştü bnden söylemesi hem insann ne yediği değil ne kadar yediği önemlymş
hımm 2 kilo he.hadi kolay gelsin.veremezsen çok fena dalga geçerim ona göre.
diline düşmemeye çalşıcm :18:
senle çözümü bulduk sanıyodum şekercim başka tekliflere neden açıksın kigunaydınn canlarım esımın aılesı bızde kalıyor yarın gıdıcekler oyuzden hıc gıremıyorumm,
haberınız olsun canlarım bu arada turabcım hundredı yapmadım dun ama bugun 1000 yaparım
bundan sonra hergun 500 soz turabcım kızlar okudum gecmısı ama cevap yazamıyorum malum
yarın aksam bol bol konusuruz sekerlerımm ayy 68 ı gordum ya bu hafta 67 ıcın herbıseyı yaparım
kızaalr butun onerılere her teklıfe acıgımm habeırnız olsun beklıyourm acıl 67 teklıflerını kızlar
akrep çim güzel önerilerine teşekkürler.bir çoğunu uygulasam da ilk kez duyduklarım da var içinde.sen bize bilgi mesajları göndermeye devam et canım.çok sağol.
Allahım gönlünün muradını versin inşallahBiri bana mı seslendi
Banu sesini duydum koşa koşa geldim senin için .nasılsın banusultan? nasıl gidiyor diyet? bebiş ne yapıyor
dün akşam 9 bucukta geldım eve o kadar yorgundum kı gıremedım.yarın ALES sınavım var.ve iyice gerildim.stres yaptım.iştahım acıldı.şu yarını hayırlısıyla bı atlatsam kızlar.ne olur bana dua edın.85 almam lazım bu sınavdan(
selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)
Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)
sen bu sisko haline bakmayip birde kacamak mi yapiyorsun?
disardaki zayif kizlar sana bakip Allahim ya bende birgun boyle olursam diye endiseleniyorlardir
oldumu
hadi shelly goreyim seni haftaya verdigin kilolardan bizide haberdar et
iyi aksamlar kizlar
bugun burasi tenhaymis pek bisey kacirmamisim :)
ben bu sabah kahvalti ettim peynir bal tereyagi pekmez yedim bayagi kalirili oldu ama bazen aglen yeme firsatim olmuyor diye sabaah iyi yemeye calisiyorum evde de kalorili seyler var maalesef
oglen: bir tabak tarhana corbasi
ara bir kaseye sutun icine biskuvi karistirip yedim.
simdi aksam yemegi niyetine makarna yemeyi dusunuyoruz ablamla.
vayy yarisiyoruz haa hadi bakalim kizlar goreyim sizi
bende daha bilincli bir haftaya basladim bakalim bu hafta daha umitliyim bu yuzden 62yi gorecegim ins haftaya bugun.
hergun diyet yapmak hakkinda yeni seyler ogreniyorum haydi bismillah
gunaydınn canlarım esımın aılesı bızde kalıyor yarın gıdıcekler oyuzden hıc gıremıyorumm,
haberınız olsun canlarım bu arada turabcım hundredı yapmadım dun ama bugun 1000 yaparım
bundan sonra hergun 500 soz turabcım kızlar okudum gecmısı ama cevap yazamıyorum malum
yarın aksam bol bol konusuruz sekerlerımm ayy 68 ı gordum ya bu hafta 67 ıcın herbıseyı yaparım
kızaalr butun onerılere her teklıfe acıgımm habeırnız olsun beklıyourm acıl 67 teklıflerını kızlar
19 yaşındaym 1 buçuk sene içinde 10 kilodan fazla aldm staja başlamştm orda öğlenleri lahmacunlar pideler derken bu hale geldm normalde çok hareketli birisiydm malum orda masa başı bide ben abur cuburu çok sveerm hiç elimden çikolata cips düşürmezdm sonuç bu işte bu sene üniversiteye başladm belimden yukarısı ince ama işte göbeğim çok var resmen bi can simidi oluştu vücudmda
Kızlar dualrınız için tesekkür ederim
bu arada ben size şu kırmızı ipi anlattım ama hala kırmızı ip bulamadım ben ya( bikaç yere baktım yoktu.evde kırmızı yün ip var en iyisi onu bağlıyayım
bu arada ben kılo alma takımına yazsam daha ıyı olur.çünkü 3 günüdr aştım kendımı herseyı yıyorum( kendime dur demem lazım kızlar.diyemıyorum.yarınkı sınav yüzünden stres yaptım sürekli bırseyler yemek ıstıyorum
en iyisi kendıme bi rakıp secmek ve yarışmak.yoksa şu kursağımı tutamıyacam.
evet kızlar bana rakıp olup benimle yarışacak bi tombiş hatun var mı.Çıtır olmak ıcın yarışacaz
bakın beni hafife almayın sakın 3 ayda 10 kılo verdim kızlar9:
evet benimle yarışmak isteyen kım var kızlar :))şu garibana rakip olmak isteyen yok mu :)
allah isteyen herkese başta sana sorunsuz tasasız bir gebelik ve kolaycacık bir doğum,sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
ben varım canım hadi bakalım kim daha çok kilo vericek
bir haftalık hedefimiz kaç kilo ona göre söyle anlaşalım başlayalım yarışa
hamile kalana kadar seninleyim
benim içinde iyi olur kilo veremiyorum bu aralar
belki seni geçmek için hırs yapabilirim
1 kiloya varım inşallah fazlası olur azı olmaz
spor çok fazla yapamıyorum baştan söylimde
ayağımdan ameliyat olmuştum malum
çok zorlanmadan bazı hareketleri yapabilirim ama
yaptığımız hareketleri her gün yediklerimizi yazıcakmıyız
canım tez zamanda sağlıklı bir sekılde hamıle kalırsın ıns.Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasıp etsın yenıden
hamile olana kadar yarısıyoruz o zaman lolo :))
elımızden geldığı kadar spor yapalım bende bu aralar cok yoğunum yapamıyorum pek
hergün gün ıcınde yaptığımız herseyı yazalım.hatta kaçamak yaptıysak bırbırımızı azarlarız :)) korkudan yapamayız bırdaha kaçamak
sen bu sisko haline bakmayip birde kacamak mi yapiyorsun?
disardaki zayif kizlar sana bakip Allahim ya bende birgun boyle olursam diye endiseleniyorlardir
oldumu
hadi shelly goreyim seni haftaya verdigin kilolardan bizide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?