Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlarr

nasılsınız bu gün ben iyiyim allaha şükür

dün kadın doğumcumun yanındaydım
bütün tahlillerim normal
görünürde bebeğe engel bişey yok
adetimin 3. günü çağırdı yumurta takibine başlıcaz ve ilaç vericek

tek sıkıntı haşimato olmam düşük olabiliyomuş hamilelikte yada erken doğum
onun için takibi bırakmamam gerekiyomuş

yani hem endokrin hemde kadın doğumcumun takibi altında olmam gerekiyo

inşallah beni fazla bekletmez gelir hemen

ayrıca diyetimede daha dikkat etmem gerekiyo hamilelikte malum kilo alınıyo bide benim kilolar çok kötü bi vicudum olur dikkat etmezsem
hamileykende burayı bırakmayı düşünmüyorum
burda kalimki kendimi salmim çok kilo almim

günaydın canım iyi eğlenceler sana

günaydın canım..
hadi bakalım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..

onerilerinizi harfiyyen uygulayacagim kaptanim
sen super bir kaptansin allah seni sagliklica hedef kilona ulastirsin citir cerez bir kaptan olasin

benim 2 olsun bu haftaiçi arkadaşmn doğmgünü vardı bnde ipin ucunu kaçrmtm snra baya pişman oldm motivasyonm düştü bnden söylemesi hem insann ne yediği değil ne kadar yediği önemlymş

bence sen de benim gibi kas yapıyorsun.

allah isteyen herkese başta sana sorunsuz tasasız bir gebelik ve kolaycacık bir doğum,sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

gunaydınn canlarım esımın aılesı bızde kalıyor yarın gıdıcekler oyuzden hıc gıremıyorumm,
haberınız olsun canlarım bu arada turabcım hundredı yapmadım dun ama bugun 1000 yaparım
bundan sonra hergun 500 soz turabcım kızlar okudum gecmısı ama cevap yazamıyorum malum
yarın aksam bol bol konusuruz sekerlerımm ayy 68 ı gordum ya bu hafta 67 ıcın herbıseyı yaparım
kızaalr butun onerılere her teklıfe acıgımm habeırnız olsun beklıyourm acıl 67 teklıflerını kızlar

kız şaka bir yana seni kilo alma sebebin de acep.bir de yaş kaç.

19 yaşındaym 1 buçuk sene içinde 10 kilodan fazla aldm staja başlamştm orda öğlenleri lahmacunlar pideler derken bu hale geldm normalde çok hareketli birisiydm malum orda masa başı bide ben abur cuburu çok sveerm hiç elimden çikolata cips düşürmezdm sonuç bu işte bu sene üniversiteye başladm belimden yukarısı ince ama işte göbeğim çok var resmen bi can simidi oluştu vücudmda

Son düzenleme:
kız karamellll nerdesinnnn.kayıplara karıştın, özlettin kendini.çık ortayaaaaaa.

Biri bana mı seslendi

Banu sesini duydum koşa koşa geldim senin için . nasılsın banusultan? nasıl gidiyor diyet? bebiş ne yapıyor

dün akşam 9 bucukta geldım eve o kadar yorgundum kı gıremedım.yarın ALES sınavım var.ve iyice gerildim.stres yaptım.iştahım acıldı.şu yarını hayırlısıyla bı atlatsam kızlar.ne olur bana dua edın.85 almam lazım bu sınavdan (

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…