• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu gün o kadar çabaya 1 kilo sonucunu alınca pek celallendim. o hırsla tüm evi temizledim.yürüyerek çarşıya gittim.dönüşte azıcık çorbayla salata yiyip pilatese gittim.kurs başladığından beri en fazla sıkılaşan sensin diyerek beni mest etti hocam.zaten kimse 70 in üstünde olduğuma inanmıyor.o kilosunu iyi saklayanlardanım herhelde.neyse fazla şişinmeden[ama morale ihtiyacım var ne yapayım]konuyu sonlandırayım.

akrep çim sen bu kızlara yüz verdikçe bunlar sıkıyönetim mi ilan edersin ne edersin bilmem ama herkese seninki gibi bir kota koy ayol. diğer takımlardan hiç eksiğimiz yok.arada onların topiklerini de dürtüyorum,bizden bir fazlaları yok.bu hafta sıkın şu kemerleri kızlar ya.

akrep çim sen bu kızlara yüz verdikçe bunlar yiyor. sıkıyönetim mi ilan edersin ne edersin bilmem ama herkese seninki gibi bir kota koy ayol. diğer takımlardan hiç eksiğimiz yok.arada onların topiklerini de dürtüyorum,bizden bir fazlaları yok.bu hafta sıkın şu kemerleri kızlar ya.

:66::66: sevindirik oldum hepinize teşekkür ederim.
Bugünkü menüm;
09:00 1 kase nesfit
12:00 3 Adet Kuru Kayısı
13:30 1 Adet Yumurta, 1,5 Kaşarlı Tost
17:00 Yarım Elma
18:30 1 Kase Çorba, arım Kase Yoğurt
20:30 5 Adet Kuru Kayısı

3-3,5 litre su

45 dk Plates, 30 dk yürüyüş, 16 kat merdiven çıkma, 8 kat inme

Evet nowarcım ve banucum haftaya vermek istediğiniz kilo hedefi nedir? Benim ki en az 1,5
yahuu benim yarın arkadaş günüm var :50: pastalar börekler ohh ohh. Dayanmak zor olacak kızlar

o zaman 3 lü yarışalım kimse dışarıda kalmasın.yalnız hergün fırsat bulduğumuz kadar paylaşım istiyorum.buradan uzak kalmak iyi gelmiyor bana.

benim için problem olmaz çoğunlukla gün boyu evdeyim zaten.

kahvaltı bir yeşil elma bir portakal bir yeşil çay
öğle sandviç
akşamüstü hamburger menü yedim ama hemen hemen 2 km yürdüm yatmadan öncede 100 mekik çekicm hadi bakalm banusultan medihay :21:

Hadi bakalım başlayalım seni çok zorlarım haberin olsunn:34::34:

bu gün o kadar çabaya 1 kilo sonucunu alınca pek celallendim. o hırsla tüm evi temizledim.yürüyerek çarşıya gittim.dönüşte azıcık çorbayla salata yiyip pilatese gittim.kurs başladığından beri en fazla sıkılaşan sensin diyerek beni mest etti hocam.zaten kimse 70 in üstünde olduğuma inanmıyor.o kilosunu iyi saklayanlardanım herhelde.neyse fazla şişinmeden[ama morale ihtiyacım var ne yapayım]konuyu sonlandırayım.
bir kilo en ideal olani banusultan bu sonuca yalnizca sevinilir. bu arada ben neden veremiyorum ya cok mu yiyorum benim munume bir yorum yapin lutfen birazdan yazacagim
medihayy tebrik ederim canım.
turab haftaya yine yarışalım mı ne dersin?
kızlar bu arada bakıcı işi olmadı ya.kadın eve gelemiyo bende eve gelsin istiyorum olmadı yani.üzgünüm biraz.

tabi buldun benim gibi kolay lokmayi yarisirsin. varim tabi yarisa ama benim hedefim 1 kilo vermek bu cuma kesin gorecegim 62 yi insaallah.

bugunku menum
08.30 kahvalti 2 salatalik kk peynir bir cay bardagi akrep hosafi, 1 bardak cay, 1 dilim koy ekmegi, 2 bildircin yumurtasi
12.00 1 bardak sut, bir muz
15.00 bir yemek kasigi yagsiz sossuz makarna 2 kepce bezelye yemegi, bir bardak ayran bol yesillik
19.00 ufacik bir parca tavuk bir bardak ayran bol yesillik
21.00 2 bardak yesil cay, 2 hurma 20 gr beyaz leblebi
00.30 bir bardak sur yarim muz
45dk ebru salli ile 30 dk cd ile plates
1 sa. yuruyus
arkadaslar kalorisi dusuk seyler yemeye calisiyorum bu kadar spora neden veremiyorum sizce yaff?

Günaydınnn 2. takımın gülleri
Be bugün yoğunum fazla giremeyebilirim. Şimdi bir kahvaltı yapıp, evi süpürmem lazım, arkasından platesimi yapıp, arkadaş günümü gitmek üzere hazıranacağım. Öğleden sonra arkadaşlarda pasta ve böreklerle mücadele edeceğim.:59: umarım kazanırım kazanamazsam eğer banucum ve nowarcım bana ceza verin tımammı şekerlerim.
Akşama burdayım inşaallah görüşmek üzere :58::58:

Günaydınnn 2. takımın gülleri
Be bugün yoğunum fazla giremeyebilirim. Şimdi bir kahvaltı yapıp, evi süpürmem lazım, arkasından platesimi yapıp, arkadaş günümü gitmek üzere hazıranacağım. Öğleden sonra arkadaşlarda pasta ve böreklerle mücadele edeceğim.:59: umarım kazanırım kazanamazsam eğer banucum ve nowarcım bana ceza verin tımammı şekerlerim.
Akşama burdayım inşaallah görüşmek üzere :58::58:

medihaaycim sen bakma pasta boreklere ::) hadi sana iyi eglenceler :)

tebrikler kizlar bana ragmen 2.olmusuz hepinizi tebrik ederimm
kuşum sen dün toplantıda pastayı fazla kaçırdın galiba:33::33:atalarımız bir söz etmişler ama ne güzel demişler aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :24::24:ben lafımı ortaya koduum isteyen alııır eteğine kataar:60::60::60::60:ayyy çok mutlu oldum birden yaww:60::60::60::60:
2.mi beşincimi durun ben şu listelere bi bakayım :39:
beşinci şekercim beşinci:39::39:
Tebrikler kızlar 5. olmuşuz bana rağmen :))
medihay tebrikler tatlım..
ehh bu da nesliye kapak oluuuur:27::27:
bugunku menum
08.30 kahvalti 2 salatalik kk peynir bir cay bardagi akrep hosafi, 1 bardak cay, 1 dilim koy ekmegi, 2 bildircin yumurtasi
12.00 1 bardak sut, bir muz
15.00 bir yemek kasigi yagsiz sossuz makarna 2 kepce bezelye yemegi, bir bardak ayran bol yesillik
19.00 ufacik bir parca tavuk bir bardak ayran bol yesillik
21.00 2 bardak yesil cay, 2 hurma 20 gr beyaz leblebi
00.30 bir bardak sur yarim muz
45dk ebru salli ile 30 dk cd ile plates
1 sa. yuruyus
arkadaslar kalorisi dusuk seyler yemeye calisiyorum bu kadar spora neden veremiyorum sizce yaff?
tatlım gece süt içmişsin güzel ama o muz yanlış olmuş..sadece süt yada yoğurt canım.o saat çok tehlikeli direk yağa döner yediğin:45:
sabah ve öğle arası muzu sütle değilde sütten 15 dk önce ye..ikisi birlikte olmaz.meyve çabuk hazmedilir.sütse geç..sütü bekleyen muz mayalanır ve yağ oluşturur.(bunlar işin püf noktaları ve herkes için geçerli..küçük ayrıntılar büyük kilo vermelere yol açar ona göre:34:)
makarnana azda olsa yağ koy canım..karbonhidratla yağ birlikte vücutta enerjiye çevrilir ve kaslar için çok gereklidir bu..eğer biz karbonhidrat ve yağdan fire verirsek bu defer vücut gerekli malzemeyi kaslardan alır bu sefer de Allah korusun kas erimesi oluşur :50:tabii kaslar için protein de olmazsa olmazlardan..özellikle spor yaparken protein kalsiyum magnezyum çok önemli..spor kasları şekle sokar,çalışan kaslar da vücuttaki yağları yok eder..dolayısıyla bu durum sağlıklı kaslarla olur..
hangi gıdayı ne zaman ve ne ile yemeyi bildikten sonra süper fit kızlar olmamak için bir nedenimiz yok öyle değilmi:13:
akşamki tavuğu da ufacık bir parça yemişsin çok az..:50: o yüzden de acıkmış leblebi ve muz yemişsin geç ve tehlikeli saatlerde..
tatlım tavuğu derisiz doyana kadar yiyebilirsin tabii ekmeksiz yeşillik ve ayranla.protein deposu ve vücuttaki yağ yakımını destekler ve kolay kilo vermeni sağlar..leblebiyi de akşam yeme ve meyveyle değil öğünlerinle ye..yada ikindi aralarında sütle çerez yiyebilirsin canım..
minnos ve nurceng ben 500 hundredimi yapip yatiyorum
hayirli geceler herkese
veee erken yatmak da çok önemli..
saat 23:00 ü geçmesin yatma saatleriniz..vücudumuz gece 11 le 2 arası özel bir iksir salgılar ve kendini yenilemeye alır..tüm vücut hücreleri beslenir..vücutta kötü olan ne varsa yok etme işlemi yapılır.bu kötünün içinde yağlarımız da var tabi..özellikle beyin hücrelerini besler bu salgı.unutkanlığı önler..
zaten yaratıcımız öyle güzel donatmış ki bizi.hava karardığında metobolizma durmaya hazırlanır..içimizde çalışan bir motor düşünün..bu motorun en hızlı çalışma zamanları gün doğmadan önce ve öğle saatleri.öğleden sonra ki hızı öğlene kadar yediğimiz besinlere bağlı..motorun yakıtını kaliteli vermişsek hızına devam eder ama kalitesizse ritim yavaşlar hatta çok ağırlaşır yorgunluk verir..
hava kararırken kapatmaya hazırlar tam karardığında ise kapatır.
o yüzden akşam yediklerimiz yakılmadığı için depolanır, direk kilo yapar.
Rabbim bize beş vakit namazı vermiş..aslında bunda çok büyük manalar var.saatleri de süper..metobolizma sabah namazı öncesi çalışmaya başlıyor.namazla bedenin tüm enerji çakraları açılıyor.süper yağ yakma dk ları başlıyor..sağlıklı besinlerle bu hıza devam ediyor..öğle ve ikindi namazları enerji çakralarını açık tutmakla bu besinlerin doğru bir şekilde sindirilmelerini sağlıyor ve akşam namazı zamanı bu zaman çok önemli..bizim akşam yemek zamanını temsil ediyor aslında..az ve yeterli yenilen bir akşam yemeği..ve sonra yatsı yatmadan önce vücudun enerji çakralarını açıp sabaha kadar yağ yakmasını ve sabah daha dinç kalkmamızı sağlıyor..
erken yatıp erken kalkmak çok önemli şekerler..
daha genç görünme,daha dinç ve enerji dolu olma,çabuk çalışan bir zihin ,sağlıklı bir cilt sağlar..

Back