- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de motivasyon için bireysel yarışacağım dişli bir rakip istiyorum.bu haftaki 1 kilo beni biraz gerdi.bir de turabçım sana çok şaşırdım.günde 1.5 saat spor ama 400 gr.senden çok umutluydum bu hafta.
amin insaallah gitsin yaglar yerini zerafete estetige biraksinSanırım ikinci olmuşuz bu hafta birincilik gitmiş ama olsun haftaya tekrar alırız birinciliği inşaallah. Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum daha fazlasını haftaya verirler inşaallah diyorum.
detoksu bos ver bak meyvenull memnun degilselam kızlar arazıye gıttım geldım vee surprızz gıresundan kayınpederle kayananm geldıı
ayy kocısım cok sevıdıde benım detoks gumburtuye gıdıcek ona yanarım pazar gunu donerler herhalde ben haftasonu falan ugrayamam kızlar haberınız olsun sızınde olurmu bırazdanda eve gecıyımde yemek falan hazırlıyım evde yemekte yoktu yaa nerse hadı hayırlısı bakalımm[/B]
Banucum bende sana süperr ötesi bir rakip olabilirim. hadi nowar sen ve ben bireysel yarışalım. benimde motivasyonumu dahada arttıranilir
ayy ne güzel ya tebrik ederim arkadasım .kılolarımızı değiştirelim mi ? bende 64 olmak istıyorum (