• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben de motivasyon için bireysel yarışacağım dişli bir rakip istiyorum.bu haftaki 1 kilo beni biraz gerdi.bir de turabçım sana çok şaşırdım.günde 1.5 saat spor ama 400 gr.senden çok umutluydum bu hafta.

Banucum bende sana süperr ötesi bir rakip olabilirim. hadi nowar sen ve ben bireysel yarışalım. benimde motivasyonumu dahada arttıranilir

2.TAKIM

akrep33 ( 69,4 / 68,5 / 0,9 / 1,30%)
Poseidon83 ( 61,3 / 60,7 / 0,6 / 0,98%)
neslihan ( 78 / 78,2 / 0,2 / -0,26%)
minnoş prenses ( 69,1 / 68,6 / 0,5 / 0,72%)
karamel_guzel ( 66,5 / 66,1 / 0,4 / 0,60%)
oztrk ( 69,5 / 69,5 / 0 / 0%) kendi isteğiyle ayrıldı
lolo( 86,2 / 85,3 / 0,9 / 1,04%)
banusultan( 79 / 78 / 1 / 1,27%)
turab571( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47%)
nurceng( 65 / 64 / 1 / 1,54%)
lightlife( 83 / 87 / -4 / -4,82%)eski üye geri döndü

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 721,8 / 720,4 / 1,4 / 0,19% )

son halimiz budur kızlar hemen paylaşıma atıyorum

Son düzenleme:
banusultan bende kendime cok sasiriyorum :53:
sadece spor yapip rejim yapmazken bile daha rahat kilo veriyordum bu ne is anlamadim yani :59:
istisnasiz hergun spor yapiyorum tamam sizin kadar yediklerime dikkat etmiyorum ama iki hafta oncesinde bu yediklerimin 1,5 katini yiyordum :43:
gerci bugun icin soyle bir mazeretim var 2 gundur wc ye cikmamistim cok afedersiniz belki onun etkisi vardir.... diye teselli bulayim :1:

Sanırım ikinci olmuşuz :66: bu hafta birincilik gitmiş ama olsun haftaya tekrar alırız birinciliği inşaallah. Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum daha fazlasını haftaya verirler inşaallah diyorum. :71::71::71:
amin insaallah gitsin yaglar yerini zerafete estetige biraksin

selam kızlar arazıye gıttım geldım vee surprızz gıresundan kayınpederle kayananm geldıı
ayy kocısım cok sevıdıde benım detoks gumburtuye gıdıcek ona yanarım pazar gunu donerler herhalde ben haftasonu falan ugrayamam kızlar haberınız olsun sızınde olurmu:5: bırazdanda eve gecıyımde yemek falan hazırlıyım evde yemekte yoktu yaa nerse hadı hayırlısı bakalımm
[/B]
detoksu bos ver bak meyvenull memnun degil
en guzel diyet saglikli beslenme aliskanligi kazandirandir :51:

185. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
11 ARALIK-17 ARALIK​

1) 14. TAKIM (0,84 %) :65::nazar:
2) 4. TAKIM (0,81 %) :nazar:
3) 1. TAKIM (0,65 %) :nazar:

185. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
11 ARALIK-17 ARALIK​

1) esw (2,90%) - 5. TAKIM :65: :nazar:
2) medihay (2,30%) - 2. TAKIM :nazar:
3) yamukprenses (2,14%) - 14. TAKIM :nazar:

kızlar beşinci olmuşuz bu hafta..
ve medihay bireyselde ikinci olmuş..tebrik ederim canım:71:

medihay seni tebrik ediyorum dereceye girdigin icin
kilo veren tum arkadaslarimizi tebrik ediyorum
veremeyen arkadaslara da haftaya kilo vermelerini diliyorum.

ben buraya eskisi gibi cok giremiyorum malum yusuf 2. bilgisayari da bozdu servise yolladik kirik bilgisayarla her zaman yazamiyorum

cok fazla giremememe ragmen tekrar eski az ama surekli kilo verme duzenime dondum cok seviniyorum kendi adima :)

kahvalti:
saat 2 ye kadar bisey yiyemedim yusufla ugrastim alisverise ciktim ve postaneye yazilmasi gerek resmi bir mail vardi bozuk bilgisayarla cok uzun surdu kahvaltimi ancak 2 de yiyebildim.

kahvalti: herzamanki gibi. pekmez peynir azicik bal ve tereyagi yedim. 3 dilim ekmek yemisimdir heralde. salatalik ve acik sekersiz cay

ara: sicak cukulata

aksam: 3 catal sucuklu yumurta 2 dilim ekmek ve 2 bardak sprite ictim maalesef. eve normalde gazli icecek sokmuyorum ama dayanamayip arada aldigimda iciyorum.

Lolocum annenin ameliyat isi ne oldu doktor ameliyat olcak dedi mi?

Banucum bende sana süperr ötesi bir rakip olabilirim. hadi nowar sen ve ben bireysel yarışalım. benimde motivasyonumu dahada arttıranilir

o zaman 3 lü yarışalım kimse dışarıda kalmasın.yalnız hergün fırsat bulduğumuz kadar paylaşım istiyorum.buradan uzak kalmak iyi gelmiyor bana.

Back