bence de evinde baktır.bebecik kendi evinde büyüsün.medihayy tebrik ederim canım.
turab haftaya yine yarışalım mı ne dersin?
kızlar bu arada bakıcı işi olmadı ya.kadın eve gelemiyo bende eve gelsin istiyorum olmadı yani.üzgünüm biraz.
o zaman 3 lü yarışalım kimse dışarıda kalmasın.yalnız hergün fırsat bulduğumuz kadar paylaşım istiyorum.buradan uzak kalmak iyi gelmiyor bana.
kahvaltı bir yeşil elma bir portakal bir yeşil çay
öğle sandviç
akşamüstü hamburger menü yedim ama hemen hemen 2 km yürdüm yatmadan öncede 100 mekik çekicm hadi bakalm banusultan medihay
selam kızlar naber
bu hafta 5. olmuşuz tebrik ediyorum genede iyi bi derece
tabiki hedefimiz hep birinci olmak
tebrikler kizlar bana ragmen 2.olmusuz hepinizi tebrik ederimm
bir kilo en ideal olani banusultan bu sonuca yalnizca sevinilir. bu arada ben neden veremiyorum ya cok mu yiyorum benim munume bir yorum yapin lutfen birazdan yazacagimbu gün o kadar çabaya 1 kilo sonucunu alınca pek celallendim. o hırsla tüm evi temizledim.yürüyerek çarşıya gittim.dönüşte azıcık çorbayla salata yiyip pilatese gittim.kurs başladığından beri en fazla sıkılaşan sensin diyerek beni mest etti hocam.zaten kimse 70 in üstünde olduğuma inanmıyor.o kilosunu iyi saklayanlardanım herhelde.neyse fazla şişinmeden[ama morale ihtiyacım var ne yapayım]konuyu sonlandırayım.
medihayy tebrik ederim canım.
turab haftaya yine yarışalım mı ne dersin?
kızlar bu arada bakıcı işi olmadı ya.kadın eve gelemiyo bende eve gelsin istiyorum olmadı yani.üzgünüm biraz.
Günaydınnn 2. takımın gülleri
Be bugün yoğunum fazla giremeyebilirim. Şimdi bir kahvaltı yapıp, evi süpürmem lazım, arkasından platesimi yapıp, arkadaş günümü gitmek üzere hazıranacağım. Öğleden sonra arkadaşlarda pasta ve böreklerle mücadele edeceğim.umarım kazanırım kazanamazsam eğer banucum ve nowarcım bana ceza verin tımammı şekerlerim.
Akşama burdayım inşaallah görüşmek üzere
kuşum sen dün toplantıda pastayı fazla kaçırdın galibatebrikler kizlar bana ragmen 2.olmusuz hepinizi tebrik ederimm
beşinci şekercim beşinci2.mi beşincimi durun ben şu listelere bi bakayım
ehh bu da nesliye kapak oluuuurTebrikler kızlar 5. olmuşuz bana rağmen :))
medihay tebrikler tatlım..
tatlım gece süt içmişsin güzel ama o muz yanlış olmuş..sadece süt yada yoğurt canım.o saat çok tehlikeli direk yağa döner yediğinbugunku menum
08.30 kahvalti 2 salatalik kk peynir bir cay bardagi akrep hosafi, 1 bardak cay, 1 dilim koy ekmegi, 2 bildircin yumurtasi
12.00 1 bardak sut, bir muz
15.00 bir yemek kasigi yagsiz sossuz makarna 2 kepce bezelye yemegi, bir bardak ayran bol yesillik
19.00 ufacik bir parca tavuk bir bardak ayran bol yesillik
21.00 2 bardak yesil cay, 2 hurma 20 gr beyaz leblebi
00.30 bir bardak sur yarim muz
45dk ebru salli ile 30 dk cd ile plates
1 sa. yuruyus
arkadaslar kalorisi dusuk seyler yemeye calisiyorum bu kadar spora neden veremiyorum sizce yaff?
veee erken yatmak da çok önemli..minnos ve nurceng ben 500 hundredimi yapip yatiyorum
hayirli geceler herkese
gunaydin kizlar. ben bugun regl olmusum biraz karnim agriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?