• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

wwaaooww süper hadi bakalım..yılbaşında da yeni hedef seçicez canım..haftaya lightlife dan 2 kiloooo:74::74::74::74:
benden de 3,24 kiloooo:92::92::92::92:
ayy düğün atkısı gibi oldu yaa:60::60::60::60:

napiim kuşum o kadar kilo verdinki artık göremiyorum seni:60::60:

eveeettt yokmu daha takıya çıkacak olan hani bu kızın teyzeleri halalarıııı :60: hadiyin bayanlar 2 kilo 3 kilo bekliyoz hadeeeee :60:

eveeettt yokmu daha takıya çıkacak olan hani bu kızın teyzeleri halalarıııı :60: hadiyin bayanlar 2 kilo 3 kilo bekliyoz hadeeeee :60:

hım yok mu?? peki haftay tartıya çıkacak yokmu :60: valla onu bunu bilmem takıya çıkmadan tartıya çıkarsanız o tartı çok üzer sizi tecrube ile sabittir

Günaydınn günaydınn, bugün geç kaldım oğluşumun üst diş sıkıntıları başladı galiba :59::59: huysuzluğundan sabah giremedim. uyuttum platesimi yaptım ve geldim.
Bugün tam hedefime ulaşamasamda kilo vermişim çok şükür 1,7 kilo gitmiş 72,3 geldim. listeye benide ekleyinnn :74::74::74::74::74:

kizlar ogluma su cicegi bulasmis olabilir gece bana dert oldu saatlerce netten arastirdim bakalim 21 gun icinde anlicaz su cicegi bulasmis mi diye :(
canım geçmiş olsun nerden anladınki su çiçeğinin bulaşmış olduğunu doktormu söyledi

hem su çiçeği kötü bi hastalık değil bende olmuştum küçükken vicudumda içi su dolu kabarcıklar çıkmıştı
çok kaşınıyo ama geçiyo basit bişey yani
önemli olan kabarcıkları patlatmamak

lolocum pazartesi gunu bbir arkadas kiziyle birlikte geldi kizi yusufa sarildi optu cok sirnasti sonra carsamba gunu su cicegi kizarikliklari cikmis. netten baktim kizarikliklar cikmadan 2 gun onceden bulasmaya basliyormus. ins. bulasmamistir. cunku biz asili degiliz.

lolocum pazartesi gunu bbir arkadas kiziyle birlikte geldi kizi yusufa sarildi optu cok sirnasti sonra carsamba gunu su cicegi kizarikliklari cikmis. netten baktim kizarikliklar cikmadan 2 gun onceden bulasmaya basliyormus. ins. bulasmamistir. cunku biz asili degiliz.

bekle bakalım belkide bulaşmamıştır

bulaşmışsada üzülme kötü bir hastalık değil çünkü

kızın ndeden su çiçeği aşısı olmadı

posicim küçükken atlatmaları daha kolay oluyor.yaş büyüdükçe daha ağır geçiriyorlar.benimkiler de geçirmedi.öyle çok kolay bulaşmıyor.kızım okul öncesi çıkarsın diye arkadaşların çıkaran çocuklarına bile bile yaklaştırdım ama bir türlü bulaşmadı.

selam kızlar arazıye gıttım geldım vee surprızz gıresundan kayınpederle kayananm geldıı
ayy kocısım cok sevıdıde benım detoks gumburtuye gıdıcek ona yanarım pazar gunu donerler herhalde ben haftasonu falan ugrayamam kızlar haberınız olsun sızınde olurmu:5: bırazdanda eve gecıyımde yemek falan hazırlıyım evde yemekte yoktu yaa nerse hadı hayırlısı bakalımm
[/B]

Back